ה C7 החדשה שלי
אחרי הרבה זמן שאני עוקב אחרי הפורום ומחכים מהמידע הרב שאנשי הפורום תורמים החלטתי שאני מעוניין לרכוש טלוייזיה שתחליף את הפלזמה הדי עלובה שהיתה לי 42 של גרונדיג .
המטרה היתה רכישת טלזיה 65 אינץ למרחק של 4 מטר לסלון , הפנטזיה היתה OLED C6 אבל התקציב היה באזור ה 13 בגלל המחיר ולכן ההתלבטות היתה בין SONY X900E ייבוא מקביל לבין סמסונג MU 9000 (ה KS אזל וביקורת על השירות בפורום קצת הניעה אותי מלרכוש סמסונג ) וכל זה מתוך ציפייה שמחיר ה LG OLED בבלייק פריידי ירד .
במהלך החודשים האחרונים נוכחתי לדעת שהמלאי אוזל ומצאתי B6 אחת לרכישה , המחיר היה באזור ה 15+ ונראה לי יקר מאחר ומדובר בסדרה מוחלפת ואולי המחיר של דגמי 2017 בבלייק פריידי יתקרבו לרמת המחיר הזו .
היום הגעתי לראות את ה OLED לצד ה סוני ולאחר התלבטיות רבות בינהם שנת אחריות אחתבלבד בסוני וחוסר תמיכה בעברית החלטתי לרכוש את ה.... C7 ! נכון המחיר קפץ לעומת ה B6 אבל מאחר ואין דגם C6 ולא רציתי להתבאס אחר כך שלא רכשתי את דגם 2017 החלטתי ללכת עליה בלב שלם ועל הדרך לצפר את עצמי גם במקרן קול LG שתומך בדולבי ATMOS
·שכחתי לציין היכן קניתי , אז רכשתי את הציוד ב CROSSOVER ותודה על השירות הנהדר של רועי ושולמי שנתנו לי הרגשה שקיניתי גם שירות !
אשלח תמונות בקרוב שהטלביזיה תגיע .
המטרה היתה רכישת טלזיה 65 אינץ למרחק של 4 מטר לסלון , הפנטזיה היתה OLED C6 אבל התקציב היה באזור ה 13 בגלל המחיר ולכן ההתלבטות היתה בין SONY X900E ייבוא מקביל לבין סמסונג MU 9000 (ה KS אזל וביקורת על השירות בפורום קצת הניעה אותי מלרכוש סמסונג ) וכל זה מתוך ציפייה שמחיר ה LG OLED בבלייק פריידי ירד .
במהלך החודשים האחרונים נוכחתי לדעת שהמלאי אוזל ומצאתי B6 אחת לרכישה , המחיר היה באזור ה 15+ ונראה לי יקר מאחר ומדובר בסדרה מוחלפת ואולי המחיר של דגמי 2017 בבלייק פריידי יתקרבו לרמת המחיר הזו .
היום הגעתי לראות את ה OLED לצד ה סוני ולאחר התלבטיות רבות בינהם שנת אחריות אחתבלבד בסוני וחוסר תמיכה בעברית החלטתי לרכוש את ה.... C7 ! נכון המחיר קפץ לעומת ה B6 אבל מאחר ואין דגם C6 ולא רציתי להתבאס אחר כך שלא רכשתי את דגם 2017 החלטתי ללכת עליה בלב שלם ועל הדרך לצפר את עצמי גם במקרן קול LG שתומך בדולבי ATMOS
·שכחתי לציין היכן קניתי , אז רכשתי את הציוד ב CROSSOVER ותודה על השירות הנהדר של רועי ושולמי שנתנו לי הרגשה שקיניתי גם שירות !
אשלח תמונות בקרוב שהטלביזיה תגיע .
נערך לאחרונה על ידי mreizik ב 23/10/2017 19:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
. תתחדש
הלכת על הטופ שבטופ.
אבל בלי תמונות לא שווה כלום
אבל בלי תמונות לא שווה כלום
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
תתחדש ותהנה!
כיף חיים.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9046
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1352 פעמים
תתחדש, כיף חיים !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
lg oled c7
בחנות של מחסני חשמל המחיר יקר, באתר שלהם המחיר כרגע 18.990המלך כתב:כן אני מדבר על c7 אבל ככה זה שם.
כשאמרתי שהיא נמכרת ב 17 אז הוא רצה לברר
אם אפשר במחיר הזה.
אמרתי תודה ויצאתי....
אתה יכול להתקשר לשירות מכירות שלהם בטלפון והנציגה תעשה לך מחיר של 17.500 אולי אפילו 17.000
בחנות שלהם אף אחד לא יתן לך במחיר הזה ואני שאלתי וביררתי בכל הרשתות הגדולות.
Re: lg oled c7
·IdanSiton כתב:בחנות של מחסני חשמל המחיר יקר, באתר שלהם המחיר כרגע 18.990......
אתה יכול להתקשר לשירות מכירות שלהם בטלפון והנציגה תעשה לך מחיר של 17.500 אולי אפילו 17.000
בחנות שלהם אף אחד לא יתן לך במחיר הזה ואני שאלתי וביררתי בכל הרשתות הגדולות....
גם 17000 יהיה לו יקר.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
·NetG9 כתב:·......
אז כמו שאמרתי תמתין. עוד חודשיים יוצאת סדרה 8. כדאי מאוד שתמשיך להמתין....
תגיד לי יש לך קשרים ב lg?
איך בדיוק תצא סדרה 8 אם בכלל לא הוכרזה?
כמו שאמרתי סדרה 8 לא תהיה פה לפחות עד מרץ אפריל 18.
אז מיותר להזכיר את סדרה 8 כרגע.
·המלך כתב:·......
תגיד לי יש לך קשרים ב lg?
איך בדיוק תצא סדרה 8 אם בכלל לא הוכרזה?
כמו שאמרתי סדרה 8 לא תהיה פה לפחות עד מרץ אפריל 18.
אז מיותר להזכיר את סדרה 8 כרגע....
התכוונתי שתוכרז ב5 בינואר בces שזה עוד כחודשיים.
אתה גם ככה לא תקנה עד מרץ אפריל 18 אז כדאי כבר שתמתין לסדרה 8.