שלום רב
לאחרונה רכשתי DVD מקליט משולב עם וידיאוטייפ של LG. המכשיר משתלב אצלי במערכת קולנוע ביתי הכוללת מגבר של Denon.
חיברתי את המכשיר לפי ההנחיות. במקום כניסת אנטנה חיברתי את המכשיר לממיר הדיגיטלי של HOT באמצעות כבל אנטנה.
כשביצעתי חיפוש תחנות אוטומטיות ב DVD המקליט התקבלו רק התחנות האנלוגיות.
מאחר והממיר הדיגיטלי מחובר למגבר, חיברתי כבלי AV מיציאת וידאו במגבר לכניסת AV ב DVD המקליט. ביצעתי חיפוש חוזר של תחנות ושוב לא התקבלו תחנות כבלים דיגיטליות.
מה צריך לעשות כדי לראות את התחנות הדיגיטליות ( Extra hot ערוץ 5 + וכיו"ב).
תודה על העזרה
ZBS
הקלטה של ערוצי כבלים דיגיטלים עם DVD מקליט
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
* תחבר את חיבורי האנטנה ל DVD.
* תחבר את הממיר ל DVD באופן ישיר.
- את התחנות אתה לא אמור לקלוט כל ה DVD.
במכשיר אתה תקלוט רק ערוצי אנטנה כמו 1, 2, 10 , ערוץ 3 , ערוץ האופנה וכדו'.
תסתכל מאחורי ה DVD איך נקרא החיבור שאליו אתה מחבר את הDVD - אמור להיות בDVD ערוץ עם השם הזה.
כשאתה מעוניין להקליט משהו מהערוצים "הדיגיטליים" - אתה פשוט שם את הממיר על הערוץ הרצוי + את הDVD על הערוץ הנ"ל,
וזה יקליט לך.
* תחבר את הממיר ל DVD באופן ישיר.
- את התחנות אתה לא אמור לקלוט כל ה DVD.
במכשיר אתה תקלוט רק ערוצי אנטנה כמו 1, 2, 10 , ערוץ 3 , ערוץ האופנה וכדו'.
תסתכל מאחורי ה DVD איך נקרא החיבור שאליו אתה מחבר את הDVD - אמור להיות בDVD ערוץ עם השם הזה.
כשאתה מעוניין להקליט משהו מהערוצים "הדיגיטליים" - אתה פשוט שם את הממיר על הערוץ הרצוי + את הDVD על הערוץ הנ"ל,
וזה יקליט לך.
תודה על העזרה
במכשיר ה DVD המקליט יש כניסה לאודיו ימין ושמאל ולוידאו. אם אני מבין אותך נכון אני צריך לחבר את הממיר הדיגיטלי ישירות לכניסה זו ולבצע בצורה כזו חיפוש ערוצים במכשיר ה DVD המקליט.
שתי היציאות הדיגיטלית של ממיר הכבלים שלי מנוצלות. אחת הולכת ישר לטלביזיה והשניה הולכת למגבר. האם קיימת אפשרות לפצל אחת מהיציאות האלו מהממיר כך שניתן יהיה לחבר גם את ה DVD המקליט ?
תודה
ZBS
במכשיר ה DVD המקליט יש כניסה לאודיו ימין ושמאל ולוידאו. אם אני מבין אותך נכון אני צריך לחבר את הממיר הדיגיטלי ישירות לכניסה זו ולבצע בצורה כזו חיפוש ערוצים במכשיר ה DVD המקליט.
שתי היציאות הדיגיטלית של ממיר הכבלים שלי מנוצלות. אחת הולכת ישר לטלביזיה והשניה הולכת למגבר. האם קיימת אפשרות לפצל אחת מהיציאות האלו מהממיר כך שניתן יהיה לחבר גם את ה DVD המקליט ?
תודה
ZBS
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הגיוני. כל שאר התחנות הן מוצפנות ובשביל זה צריך את הממיר.חיברתי את המכשיר לפי ההנחיות. במקום כניסת אנטנה חיברתי את המכשיר לממיר הדיגיטלי של HOT באמצעות כבל אנטנה.
כשביצעתי חיפוש תחנות אוטומטיות ב DVD המקליט התקבלו רק התחנות האנלוגיות....
רק תיקון קטן אלו לא תחנות "אנלוגיות" אלא תחנות לא מוצפנות (נכון הם משודרות אנלוגית).
בודאי שלא. החיבור שעשית הוא חיבור ישיר של אות וידאו והוא לא רוכב על RF לכן, כל מה שהיית צריך לעשות זה להעביר במכשיר ה-DVD ל-AV הנכון ואז היה עובד לך.מאחר והממיר הדיגיטלי מחובר למגבר, חיברתי כבלי AV מיציאת וידאו במגבר לכניסת AV ב DVD המקליט. ביצעתי חיפוש חוזר של תחנות ושוב לא התקבלו תחנות כבלים דיגיטליות....
אלו לא יציאות "דיגיטליות" אלא יציאות וידאו אנלוגיות לחלוטין.שתי היציאות הדיגיטלית של ממיר הכבלים שלי מנוצלות. אחת הולכת ישר לטלביזיה והשניה הולכת למגבר. האם קיימת אפשרות לפצל אחת מהיציאות האלו מהממיר כך שניתן יהיה לחבר גם את ה DVD המקליט ?...
אתה יכול במקום שהיציאה מהממיר תלכנה ישירות לטלויזיה להעביר את זה דרך ה-DVD וזהו.
יש גם מפצלים, חוצמזה.