בעיה עם USB CLIENT ב- TVIX 4000
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
כרגע אני משתמש בחיבור ה- USB CLIENT לצורך העברת קבצים מהמחשב לנגן ה- TVIX 4000.
אני מחבר את המחשב הנייד דרך חיבור ה- Usb client כדי שה- TVIX יופיע כאות כונן במחשב. ברגע שאני מחבר את הכבל, ההתקן מזדהה ואז מופיע לי בצג ה-TVIX הכיתוב USB ON,ובאמצע מסך הפלאזמה מופיע גם כן ICON של USB (שום פעולה אחרת לא מתאפשרת כאשר הכבל מחובר מלבד העתק/מחיקה של קבצים). לאחר שאני מסיים את הפעולה, אני דואג לנתק את ההתקן באופן מסודר ובטוח Safely remove hadware בלה בלה בלה...),ולאחר מכן מנתק את הכבל. בצג ה- TVIX אכן משתנה הכיתוב ל- USB OFF אבל על מסך הפלאזמה ה- TVIX כביכול לא מזהה שניתקתי אותו והאייקון של USB ממשיך להופיע עליו, אע"פ שבצג ה- TVIX כבר מופיע Usb off, כך שאם אני רוצה לחזור לממשק ה- TVIX כדי לנגן קובץ, לא נותר לי אלא ללחוץ על לחצן כיבוי הנגן מהשלט, חואז להדליקו שוב. במצב הזה, לחיצה בודדת עליו אינה מכבה את הנגן כמו במצב רגיל(להזכירכם, אנחנו במצב של USB CLIENT) אלא גורמת לו לבצע BOOT ולאתחל עצמו מחדש, ורק אז אני מקבל את ממשק ה- TVIX.
האם תקין?
תודה,
Giliboy
לא נותא לי אלא לכבות את הנגן
כרגע אני משתמש בחיבור ה- USB CLIENT לצורך העברת קבצים מהמחשב לנגן ה- TVIX 4000.
אני מחבר את המחשב הנייד דרך חיבור ה- Usb client כדי שה- TVIX יופיע כאות כונן במחשב. ברגע שאני מחבר את הכבל, ההתקן מזדהה ואז מופיע לי בצג ה-TVIX הכיתוב USB ON,ובאמצע מסך הפלאזמה מופיע גם כן ICON של USB (שום פעולה אחרת לא מתאפשרת כאשר הכבל מחובר מלבד העתק/מחיקה של קבצים). לאחר שאני מסיים את הפעולה, אני דואג לנתק את ההתקן באופן מסודר ובטוח Safely remove hadware בלה בלה בלה...),ולאחר מכן מנתק את הכבל. בצג ה- TVIX אכן משתנה הכיתוב ל- USB OFF אבל על מסך הפלאזמה ה- TVIX כביכול לא מזהה שניתקתי אותו והאייקון של USB ממשיך להופיע עליו, אע"פ שבצג ה- TVIX כבר מופיע Usb off, כך שאם אני רוצה לחזור לממשק ה- TVIX כדי לנגן קובץ, לא נותר לי אלא ללחוץ על לחצן כיבוי הנגן מהשלט, חואז להדליקו שוב. במצב הזה, לחיצה בודדת עליו אינה מכבה את הנגן כמו במצב רגיל(להזכירכם, אנחנו במצב של USB CLIENT) אלא גורמת לו לבצע BOOT ולאתחל עצמו מחדש, ורק אז אני מקבל את ממשק ה- TVIX.
האם תקין?
תודה,
Giliboy
לא נותא לי אלא לכבות את הנגן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78930
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
כבר מזמן לא התחברתי ככה למכשיר (אני משתמש ב-FTP אם אני צריך להתחבר אליו מרחוק), אבל זה לא הדרך שזה עבד אצלי בעבר.
ממליץ שתנסה גירסאת תוכנה ישנה יותר.
ממליץ שתנסה גירסאת תוכנה ישנה יותר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
במידה ומחברים את מחבר ה usb לפני הדלקת ה TViX, בסיום המלאכה עם ה usb יהיה צורך לעשות restart על מנת לתפעל את ה TViX במצב עבודה רגיל.
במידה ומחברים את מחבר ה usb אחרי הדלקת ה TViX, לא יהיה צורך לעשות restart בסיום המלאכה עם ה usb.
זה באג שדיווחתי עליו לפני מספר חודשים ל DViCO, כנראה הוא לא בעדיפות.
במידה ומחברים את מחבר ה usb אחרי הדלקת ה TViX, לא יהיה צורך לעשות restart בסיום המלאכה עם ה usb.
זה באג שדיווחתי עליו לפני מספר חודשים ל DViCO, כנראה הוא לא בעדיפות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78930
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זיו,
איזה קטע...
כנראה אף פעם לא הדלקתי אותו עם ה-USB בפנים...
אגב לא בטוח שזה באג, יכול להיות שהם עשו את זה ככה בכוונה.
איזה קטע...
כנראה אף פעם לא הדלקתי אותו עם ה-USB בפנים...
אגב לא בטוח שזה באג, יכול להיות שהם עשו את זה ככה בכוונה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

עופר, זיו
זה קרה לי כשחיברתי את הכבל ( בצד המחשב,כי בצד ה- TVIX הוא מחובר קבוע) לאחר הדלקת ה- TVIX, כך שלפי דברי זיו, אני אמור לבצע את הניתוק ולחזור לממשק ה- TVIX באופן שקוף.
האמת שכשאני משחזר, אני חושב שהיתה פעם שאכן הצלחתי לחזור לממשק באופן תקין בלי BOOT, רק שאני לא חושב שחיברתי את הכבל קודם להדלקת המכשיר.
זיו,
יכול להיות שבטעות הפכת את המקרים, וה-BOOT מתבצע כאשר מחברים את הכבל אחרי הדלקת ה- TVIX?
בכל מקרה,אבדוק זאת שוב מחר כדי לוודא בדיוק את המצב, ואעדכן. לפחות לגבי המכשיר שלי..
תודה רבה ולילה טוב
Giliboy
זה קרה לי כשחיברתי את הכבל ( בצד המחשב,כי בצד ה- TVIX הוא מחובר קבוע) לאחר הדלקת ה- TVIX, כך שלפי דברי זיו, אני אמור לבצע את הניתוק ולחזור לממשק ה- TVIX באופן שקוף.
האמת שכשאני משחזר, אני חושב שהיתה פעם שאכן הצלחתי לחזור לממשק באופן תקין בלי BOOT, רק שאני לא חושב שחיברתי את הכבל קודם להדלקת המכשיר.
זיו,
יכול להיות שבטעות הפכת את המקרים, וה-BOOT מתבצע כאשר מחברים את הכבל אחרי הדלקת ה- TVIX?
בכל מקרה,אבדוק זאת שוב מחר כדי לוודא בדיוק את המצב, ואעדכן. לפחות לגבי המכשיר שלי..
תודה רבה ולילה טוב
Giliboy
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא הפכתי את המקרים.
ל TViX לוקח 20~ שניות לעלות.
תחבר את כבל ה usb בתום הפרק זמן הזה, לא במהלכו.
תחבר את כבל ה usb בתום הפרק זמן הזה, לא במהלכו.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

ניבziv_r כתב:לא הפכתי את המקרים.
תחבר את כבל ה usb בתום הפרק זמן הזה, לא במהלכו....
צודק,אכן צריך לחכות 20 שניות.
העניין הוא שעדיין זה לא תמיד עובד, ולפעמים עדיין יש מקרים בהם אני לא מצליח לחזור לממשק ה- TVIX.
יכול להיות שיש קשר לאופן שבו אני מנתק את ההתקן ממערכת הפעלה ( Safely remove..)?
Giliboy
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קוראים לי זיו, לא איך שרשמת.
עד כה השתמשתי עשרות פעמים בחיבור ה usb, כל פעם עשיתי save remove ותמיד זה החזיר אותי לממשק ה TViX.
זה עבד לי כשורה עם כל גרסאות ה fw.
אתה וידאת שה TViX עלה לגמרי והציג את תפריט הוידאו\אודיו לפני החיבור ל usb ועדיין אתה נתקל בבעיה?
עד כה השתמשתי עשרות פעמים בחיבור ה usb, כל פעם עשיתי save remove ותמיד זה החזיר אותי לממשק ה TViX.
זה עבד לי כשורה עם כל גרסאות ה fw.
אתה וידאת שה TViX עלה לגמרי והציג את תפריט הוידאו\אודיו לפני החיבור ל usb ועדיין אתה נתקל בבעיה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

התנהגות מוזרה, זה כאילו ה TViX לא זיהה שעשיתם unplug ל usb.
במידה ואתה ממש סובלים מזה, תפעילו את האחריות.
רק וודאו קודם דרך QA ב DViCO כי זה לא באג ידוע.
במידה ואתה ממש סובלים מזה, תפעילו את האחריות.
רק וודאו קודם דרך QA ב DViCO כי זה לא באג ידוע.