מעבד קול dts למסך lg
שלום יש לי שאלה יש לי את המסך lg lb559y full hd עכשיו קניתי אותה לפני שנתיים סך הכל מרוצה רק יש בעיה המעבד שמע לא תומך ב dts ואם אני שם סרטים דרך usb שהם bluray עם dts אז אני מקבל שגיאה בסרט שהפורמט לא נתמך ופשוט לא שומעים כלום וזה מעצבן ואז אני מחבר מחשב נייד בשביל לראות השאלה שלי זה
1 אפשר איכשהו לקנות רכיב לטלויזייה שנותן לה לתמוך ב dts?
2 עדכון תוכנה יכול לעזור?
3 אם הורדתי סרט שהוא dts הוא יכול להיות גם ac3? וככה פשוט בהגדרות של הסרט אני אעבור מ dts ל ac3?
1 אפשר איכשהו לקנות רכיב לטלויזייה שנותן לה לתמוך ב dts?
2 עדכון תוכנה יכול לעזור?
3 אם הורדתי סרט שהוא dts הוא יכול להיות גם ac3? וככה פשוט בהגדרות של הסרט אני אעבור מ dts ל ac3?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
1. לא.
2. לא.
3. למשל בטלוויזיה שלי יש את אותו סיפור, אז אם בסרט יש פס קול נוסף שהיא כן תומכת בו, אז היא תפעיל אותו אוטומטית.
2. לא.
3. למשל בטלוויזיה שלי יש את אותו סיפור, אז אם בסרט יש פס קול נוסף שהיא כן תומכת בו, אז היא תפעיל אותו אוטומטית.
·לרוב סרטים שהם bluray full hd שהם dts יש גם ac3 בקובץ? או שרק סרטים מיוחדים שכותבים שהם גם ac3 ו dts? כאילו סרט ממוצע שהוא 12gb bluray 1080p יכיל גם dts וגם ac3? ואם כן איך אני בטלויזייה משנה פס קול?TheCoolest כתב:1. לא.
2. לא.
3. למשל בטלוויזיה שלי יש את אותו סיפור, אז אם בסרט יש פס קול נוסף שהיא כן תומכת בו, אז היא תפעיל אותו אוטומטית....
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
@Lior18
עד כמה שאני יודע, אתה יכול לאפשר את זה דרך תפריט הטכנאים.
אם אני לא טועה, אצלי יש תמיכה, במסך LB659, ראיתי את זה ממש לפני מספר ימים בתפריט הטכנאים.
שווה בדיקה לפני שאתה שוקל רכישת מתאמים וכו..
אם אני לא טועה, אצלי יש תמיכה, במסך LB659, ראיתי את זה ממש לפני מספר ימים בתפריט הטכנאים.
שווה בדיקה לפני שאתה שוקל רכישת מתאמים וכו..
·אצלי אני יודע שבוודאות הוא לא תומך ב dta גם באתר של המוצר לא כתוב dts רק dopby digital השאלה אם יש מתאם שיכול לעשות שהטלויזייה תקרא dts ומה זה תפריט הטכנאים שאמרת? אתה מתכוון להגדרות רגילות של המערכת? כמו tools או setting?gal-cohen כתב:@Lior18
שווה בדיקה לפני שאתה שוקל רכישת מתאמים וכו.....