מגבר ודאק לbeyerdynamic t5p 2 gen

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
amiir פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 196
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #1 

אהלן,
ברשותי הגרסא השניה של Beyerdynamic t5p. אני שומע דרך dragonfly red (בתור dac) והמגבר הוא vali 2 עם טיוב של פיליפס. הסאונד טוב אבל אני מרגיש שמשהו קצת חסר, משהו בסאונד לא מרשים ומרגש. נכון שיש להם פרופיל יחסית
ניטראלי, אבל בגלל החמימות של האוזניות, אני מרגיש שחסר לפעמים קצת קריספיות, ניגודיות ופתיחות בצליל. לפעמים המיד ריינג׳ והקולות נשמעים לי אפילו יותר טוב דרך הנאד ויסו 50. אני חושב שיותר מתאים לאוזניות האלו מגבר סוליד סטייט טוב מאשר מגבר מנורות. קראתי ביקורות על arcam rhead, schiit jotunheim, beyerdynamic A20, Meier corda rock, burson soloist sl mkII אבל לא שמעתי אף אחד מהם. אשמח לשמוע המלצות על אחד המגברים האלו בשילוב האוזניות שלי או המלצה לסט מגבר/דאק אחר שלא ציינתי כאן.
תודה רבה :)

Michabarlev
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 172
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

לדעתי מה שבעצם אתה מתאר שחסר באוזניות הסגורות האלה לך אתה יכול למצוא באוזניות פתוחות כדוגמת: beyerdynamic DT 1990 PRO, במקרה שלך במקום להשקיע בציוד כדי לתקן אוזניות הייתי קונה אחרות.

amiir פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 196
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #3 

אם כבר אז למה לא להשקיע בT1 2 gen לעומת ה1990? רציתי אוזניות סגורות בעיקר בגלל העבודה במשרד, תחבורה ציבורית ואפילו בבית שאני לא אחפור לחברה.. מגבר טוב עם צליל punchy ופתוח לא יכול לאזן באופן טוב?

Michabarlev
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 172
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #4 

T1 2 gen בהחלט בחירה טובה, נתתי דוגמא לאוזניות פתוחות, יש לך מגבר מעולה וכבר החלפת מנורות, המגבר לא נותן את מה שאתה רוצה אז תבין.

holyj
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #5 

איך האוזניות נשמעות לך ישר מהדראגון פליי?
ההגברה שלו צריכה להיות מספקת בשביל הt5p.
אולי הVALI לא לטעמך

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1951
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

שליחה #6 

אני עם האוזניות הללו עם מגבר Fostex HP-A4 ומרוצה. מצד שני, זה יכול להיות עניין של העדפה אישית. אם בא לך, אתה מוזמן לנסות לקפוץ אלי ולשמוע עם המגבר הזה לראות אם זה לטעמך.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”