רסיבר Denon X3300W עם 4K, ATMOS ו-DTS:X
בעקבות הביקורת האוהדת של הרסיבר, קניתי דרך אמזון גרמניה את הרסיבר האמור , ועובד אצלי כחודשים
יש לי 2 בעיות
א. מדי זמן מסיים לא קבוע מקבל ניתוק תמונה ,סאונד ( כאילו ממסר מתנתק) ללא כל שינוי בחיווי בפנל של הרסיבר ואחרי שניות מועטות
חוזר לתפקוד מלא וחוזר חלילה לאחר זמן מסויים
ב הטלויזיה שברשותי פנסוניק 65 עם כניסה(IN) HDMI ARC שמחובר לרסיבר HDMI OUT MONITOR (ARC)
כשאני מעוניין מהסמרטפון לשלוח סרט ברשת לטלויזיה אני שומע את הסאונד דרך הטלויזיה כשברקע עדיין שומעים את שידורי YES שבזמן ששלחתי את השידור . הערוץ עבד
דעתכם?
תודה
רסיבר Denon X3300W עם 4K, ATMOS ו-DTS:X
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@dov12
באשר לתופעת הניתוקים -- אני מהמר על כבל HDMI אבל כמובן יכולות להיות סיבות רבות נוספות. כמה מקורות מחוברים לרסיבר? האם זה קורה בזמן צפייה בכל המקורות או מוגבל למקור אחד?
לגבי נושא ה ARC -- כנראה עניין של הגדרה. יש לך מקורות נוספים (למשל ערוץ YouTube מובנה במסך) שכן שולחים סאונד לרסיבר דרך ARC ?
באשר לתופעת הניתוקים -- אני מהמר על כבל HDMI אבל כמובן יכולות להיות סיבות רבות נוספות. כמה מקורות מחוברים לרסיבר? האם זה קורה בזמן צפייה בכל המקורות או מוגבל למקור אחד?
לגבי נושא ה ARC -- כנראה עניין של הגדרה. יש לך מקורות נוספים (למשל ערוץ YouTube מובנה במסך) שכן שולחים סאונד לרסיבר דרך ARC ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
תודה בעד ההענות
א. החלפתי כבלי HDMI הממיר לרסיבר וכן החלפת כבל HDMI מהטלויזיה לרסיבר ללא שינוי מתנתק לאחר זמן. כמו כן ביצעתי Resat כללי (Default Factory)
ב. לצפיה ב-Youtube ישירות בטלויזיה מקבל במערכת הרסיבר. הבעיה שאני שולח מהסמארטפון לטלויזיה אזי את הקול אני שומע בטלויזיה כשאותו הזמן אני שומע את שידורי YES ללא תמונה אבל עם קול ברסיבר.
תודה
·
א. החלפתי כבלי HDMI הממיר לרסיבר וכן החלפת כבל HDMI מהטלויזיה לרסיבר ללא שינוי מתנתק לאחר זמן. כמו כן ביצעתי Resat כללי (Default Factory)
ב. לצפיה ב-Youtube ישירות בטלויזיה מקבל במערכת הרסיבר. הבעיה שאני שולח מהסמארטפון לטלויזיה אזי את הקול אני שומע בטלויזיה כשאותו הזמן אני שומע את שידורי YES ללא תמונה אבל עם קול ברסיבר.
תודה
·
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
כשאתה משדר מהטלפון נסה לשנות את הכניסה הפעילה ברסיבר (מקור)