היי
יש לי מיני פייבר בוקס בחדר שאמור לשדר קליטה, אני מנוי ל 100 מגה.
הקליטה אמנם מלאה גם במחשב נייד וגם באייפון אבל משום מה במחשב נייד יש מלא נפילות מדי פעם ז"א אתרים פתאום לא עולים לוקח להם מלא זמן ואחרי כמה דקות חוזר לעצמו ונהיה סבבה. מנגד לזה באייפון אף פעם לא עושה בעיות.
בבדיקת מהירות במחשב נייד הוא מגיע בסביבות ה40, במכשיר נייד בבדיקה מהירות על 54 מגה ואפילו 60.
ממה אמור לנבוע האיטיות?
וסתם לסבר לכם תאוזן בבדיקה של מהירות פלאפון 4G הייתה 7 מגה סה"כ, זה באמת המהירות של ה 4G?!
אז מה דעתכם? הבעיה בכרטיס רשת של המחשב נייד?
אינטרנט אלחוטי במחשב נייד
בקשר לניתוקים,
תפתח שורת פקודה ותריץ
Ping -t 8.8.8.8
מה שיקרה זה שירוץ פינג אינסופי וכשאתה חווה ניתוק תוכל לראות האם זה באמת ניתוק ולכמה זמן הניתוק.
בקשר למהירויות השונות שאתה מקבל בין מכשירים, בודאי שיהיו שינויים במהירות כי הרי לכל מכשיר יש את הכרטיס רשת שלו עם התקן והמגבלות שלו.
תפתח שורת פקודה ותריץ
Ping -t 8.8.8.8
מה שיקרה זה שירוץ פינג אינסופי וכשאתה חווה ניתוק תוכל לראות האם זה באמת ניתוק ולכמה זמן הניתוק.
בקשר למהירויות השונות שאתה מקבל בין מכשירים, בודאי שיהיו שינויים במהירות כי הרי לכל מכשיר יש את הכרטיס רשת שלו עם התקן והמגבלות שלו.
ממ לא ממש הבנתי מה אני אמור לראות מזה..?
הרצתי וכמו שאתה אומר רצות שורות של פינגים. מה הכוונה הייתה להשאיר את החלון פתוח ושאני חווה איטיות לראות מה קורה שם ?
וזה לא ניתוקים , זה פשוט פתאום האינטרנט ממש ממש איטי אבל זה קורה לסירוגין .
הרצתי וכמו שאתה אומר רצות שורות של פינגים. מה הכוונה הייתה להשאיר את החלון פתוח ושאני חווה איטיות לראות מה קורה שם ?
וזה לא ניתוקים , זה פשוט פתאום האינטרנט ממש ממש איטי אבל זה קורה לסירוגין .