קצת על התהליך
המכונה הוזמנה מהאתר https://www.italiankitchenaids.com, מהסיבה ששם המכונה הייתה הזולה ביותר (אחרי קיזוז מע״מ 1272 יורו), ומחיר המשלוח, שהיה אמור להיות באמצעות fedex היה גם הוא הזול ביותר (102 יורו).
בפועל, המכונה הוזמנה ביום חמישי לפני שבועיים,, לקח לה 5 ימים להישלח בפועל. הגיעה לארץ ביום שבת שבוע לאחר ההזמנה, ועוד 5 ימים עד שהגיעה אליי הבייתה.
הסיבה לעיכוב בארץ הייתה בגלל שלחבר׳ה בDHL (המכונה נשלחה בסוף דרכם), יש קשיי הבנה קשים, ולקח להם יותר מידי זמן לאפשר לי לכתוב הצהרה שהמכונה לשימוש אישי.
השירות לקוחות של האתר בינוני לחלוטין, לא הצטרכתי אותו יותר מידי, אך לא התלהבתי. עדיין, היה שווה לי חיסכון של כ200 יורו משני האתרים המובילים האחרים.
עלויות בש״ח:
המכונה 5800 +-, בארץ עוד תוספת של 1450 ש״ח. סה״כ כ7250 ש״ח שזה קרוב למחיר של האנדראה/האניטה בארץ (בין 6800-7000 ש״ח).
אביזרים:
2 ידיות, פילטר ראש עיוור, טמפר מעפן רצח, ומברשת ניקוי.
תפקוד:
2 דוודים, דוד קיטור ומים 1 ליטר, דוד חליטה 0.75 ליטר
זמן התחממות ראשוני והגעה ל95 מעלות בראש הוא בערך 10 דק׳, זמן חימום לדוד קיטור הוא בערך 3 דקות.
PID עם שוט טיימר, שזה גימיק נחמד.
מגש עודפים גדול מאוד, מיכל מים 3 ליטר שגם הוא מאוד גדול.
המשאבה רוטטת, אך כמו שהובטח שאתר של קוויק מיל שקטה מאוד, בערך חצי מהרעש שעשתה האוסקר.
אני עדיןי מסתבך למצוא את הטחינה הנכונה, ועדיין לא יצא לי שוט ממש טוב, כנ״ל לגבי הקצפה (המכונה מגיעה עם ראש 2 חרירים וראש להחלפה 4 חרירים). אך אני מתקרב *אם מישהו גר באזור מודיעין, ובא לו לקפוץ לביקור ולסייע לי, אני אודה לו מאוד
וזהו סה״כ
אני לא צלם גדול, ובנתיים אין תמונות של שוט, תהיינה בהמשך