ARC+CEC לא אמין בין LG B6 ל- Denon X1300W - מי הרכיב הבעייתי?
לאחר כמה שבועות בהן הכל עבד כמו שצריך, החל מלפני כשבוע, כנראה לאחר הפסקת חשמל קצרה, החיבור התחיל להיות לא אמין. הטלויזיה עדיין מזהה את הרסיבר באופן אמין כאשר הוא נדלק (מציגה כיתוב שההתקן זמין), אבל בד"כ הריסבר לא נידלק / נכבה ביחד עם הטלויזיה, אין סאונד דרך הרסיבר גם כשהוא דלוק, ואין אפשרות לשלוט בווליום דרך השלט של הטלויזיה. כאשר העסק בכל זאת עובד אז כל הנל שוב עובד, בד"כ ביחד.
מישהו מכיר בעיות דומות, ויכול לעזור במציאת הרכיב הבעייתי (לצורך הפעלת אחריות)?
מישהו מכיר בעיות דומות, ויכול לעזור במציאת הרכיב הבעייתי (לצורך הפעלת אחריות)?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 516 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
החזר את שניהם להגדרת יצרן והתחל מחדש. קשה לי להאמין שיש פה כשל חומרה.
אצלי מסך C6 ורסיבר Denon x3300 עובדים בסנכרון מלא מזה מס׳ חודשים. ויש פה לצערי לא מעט הפסקות חשמל קצרות בתקופת הקיץ …
אצלי מסך C6 ורסיבר Denon x3300 עובדים בסנכרון מלא מזה מס׳ חודשים. ויש פה לצערי לא מעט הפסקות חשמל קצרות בתקופת הקיץ …
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
ניסיתי לשחק עם כיבוי/הדלקה של ההגדרות ושל המכשירים, וחיבור/ניתוק הכבל - לפעמים זה עובד, אבל לא באופן אמין.
קיוויתי להמנע משיחזור הגדרות יצרן, אבל אם יש תקווה אמיתית אולי אנסה.
בהנחה שהבעיה כן חומרתית, חשוב לי לבודד את הרכיב הבעייתי כדי שלא יזרקו אותי מאחד לשני.
אם יש למישהו רעיון כיצד לבודד רכיבים זה יעזור (אין לי עוד רכיב שתומך ARC לצורך כך).
קיוויתי להמנע משיחזור הגדרות יצרן, אבל אם יש תקווה אמיתית אולי אנסה.
בהנחה שהבעיה כן חומרתית, חשוב לי לבודד את הרכיב הבעייתי כדי שלא יזרקו אותי מאחד לשני.
אם יש למישהו רעיון כיצד לבודד רכיבים זה יעזור (אין לי עוד רכיב שתומך ARC לצורך כך).
- sigamore
- חבר מביא חבר

המממ...nimee כתב:כן. שיחקתי עם כל הקומבינציות הרבה פעמים. לא עוזר..........
או טוב יותר --- חכה אולי לעוד תגובות לפני איפוס.
הבעייה, כמו שבטח כבר ראית בחיפוש פה בפורום .... ARC נחשב (ובצדק) לפרוטוקול מאוס. רוב החברים מרימים ידים בשלב די מוקדם...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78791
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
אני אישית התייאשתי מלנסות לגרום לכל זה לעבוד. עזוב את CEC, זה למתקדמים. אני מדבר על ARC פשוט... יש לי דנון 3400 עם C6, והם מסרבים להכיר בעובדה ששניהם אמורים לדבר מעל חיבור ה-HDMI...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לעיתים זה יכול להיות בגלל כבל HDMI דפוק. (אך כמובן לא תמיד).
- sigamore
- חבר מביא חבר

כנראה שבאמת יש לי מזל …
גם דנון 2300 וגם דנון 3300 עובדים למופת עם ה C6 (ה 3300 החליף 2300 תקול בלי שום קשר לעניין הזה).
כרגע אני עובד ללא CEC למרות שגם איתו הכל בסדר גמור. נטרלתי אותו היות ויש לי Nvidia Shield שקצת משתגע…
Harmony Hub ממלא יפה את הפונקציה הזו.
על כל פנים ARC רץ כמו שעון שוויצרי
גם דנון 2300 וגם דנון 3300 עובדים למופת עם ה C6 (ה 3300 החליף 2300 תקול בלי שום קשר לעניין הזה).
כרגע אני עובד ללא CEC למרות שגם איתו הכל בסדר גמור. נטרלתי אותו היות ויש לי Nvidia Shield שקצת משתגע…
Harmony Hub ממלא יפה את הפונקציה הזו.
על כל פנים ARC רץ כמו שעון שוויצרי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·oferlaor כתב:אני אישית התייאשתי מלנסות לגרום לכל זה לעבוד. עזוב את CEC, זה למתקדמים. אני מדבר על ARC פשוט... יש לי דנון 3400 עם C6, והם מסרבים להכיר בעובדה ששניהם אמורים לדבר מעל חיבור ה-HDMI......
הייתי מכבה את ה arc בכיף.... אבל אז מה עושים עם נטפליקס שמנוגן ע"י המסך?
בעיה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78791
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני גם קצת מבואס מכל הנושא הזה של CEC - אצלי למשל, המסך אחרי כל כיבוי מבטל את האופציה של שליטה ברסיבר...
- טלHD
- גורו

·oferlaor כתב:אצלי זה מחובר בחיבור אופטי. עצוב כי אנחנו ב 2017 אבל זה עובד מושלם...
באמת עצוב... כי סידרה 7 תומכת בסאונד לוסלס/אטמוס וחבל שאי אפשר יהיה לנצל את זה ב eARC על גבי hdmi.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@טלHD
·
הרצתי חיפוש לפני כמה ימים, ולא ראיתי אזכור לתמיכה של המסכים האלה ב-eARC. עד כמה שאני מבין זה חלק מתקן ה-HDMI 2.1.
כיום דרך ARC אפשר לקבל אטמוס lossy, אשר נשאר בגבולות קצב הנתונים בו ARC תומך (כמובן גם המסך וגם הרסיבר צריכים לתמוך בזה). למשל ה-VIZIO שלי תומכת בזה, וזה מסך שיצא לאוויר העולם לפני 18 חודשים.
·
הרצתי חיפוש לפני כמה ימים, ולא ראיתי אזכור לתמיכה של המסכים האלה ב-eARC. עד כמה שאני מבין זה חלק מתקן ה-HDMI 2.1.
כיום דרך ARC אפשר לקבל אטמוס lossy, אשר נשאר בגבולות קצב הנתונים בו ARC תומך (כמובן גם המסך וגם הרסיבר צריכים לתמוך בזה). למשל ה-VIZIO שלי תומכת בזה, וזה מסך שיצא לאוויר העולם לפני 18 חודשים.
- טלHD
- גורו

·TheCoolest כתב:@טלHD
·
כיום דרך ARC אפשר לקבל אטמוס lossy, אשר נשאר בגבולות קצב הנתונים בו ARC תומך (כמובן גם המסך וגם הרסיבר צריכים לתמוך בזה). למשל ה-VIZIO שלי תומכת בזה, וזה מסך שיצא לאוויר העולם לפני 18 חודשים....
נכון. לא מוזכרת תמיכה ב eARC כנראה בגלל העדר 2.1.
יחד עם זאת, חלק מתקן eARC הוא תמיכה ב HD+אובג'קט בייס אודיו.
אני מקווה כפי שציינת, שנוכל להעביר HD אודיו ב ARC ע"ג HDMI 2.0 "בלבד".
אם מישהו כאן עם oled סידרה 7, אשמח לשמוע אם הצליח להעביר אטמוס בניגון תוכן מתאים בנטפליקס ב ARC לרסיבר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@טלHD
·
רגע, שיהיה ברור. האם מדובר על העברת אודיו HD lossless, באותו רוחב פס כמו חיבור ישיר של המקור לרסיבר? הכוונה העברה של DTS-HD MA ו-Dolby Atmos Lossless או רק DD+\אטמוס שזה HD אבל lossy, וכמו שאמרתי משתמש ברוחב פס זהה ל-ARC רגיל?
·
רגע, שיהיה ברור. האם מדובר על העברת אודיו HD lossless, באותו רוחב פס כמו חיבור ישיר של המקור לרסיבר? הכוונה העברה של DTS-HD MA ו-Dolby Atmos Lossless או רק DD+\אטמוס שזה HD אבל lossy, וכמו שאמרתי משתמש ברוחב פס זהה ל-ARC רגיל?
- טלHD
- גורו

הכוונה לראשון.
אטמוס שונה ו"מורכב" יותר מ hd אודיו כגון dts ma.
המטה דטה שלו מוגדר כאובג'קט בייס.... ומצריך עיבוד/קידוד ברמה אחת מעל hd אודיו.
אטמוס שונה ו"מורכב" יותר מ hd אודיו כגון dts ma.
המטה דטה שלו מוגדר כאובג'קט בייס.... ומצריך עיבוד/קידוד ברמה אחת מעל hd אודיו.