חיבור רשת בעוד נקודות
אהלן חברים,
יש לי דירה חדשה המתקין של סלקום חיבר לי את האינטרנט בחדר 1
אני רוצה להעביר את המודם ראוטר לחדר אחר בבית הבעיה ששם זה פשוט לא עובד
איך פותרים את הבעיה דיברתי עם סלקום הם מבקשים 79 ש"ח לנק חדשה...
צירפתי תמונה של הארון תקשורת שלי... הבנתי שצריך לחבר שם משהו....
תודה חברים
יש לי דירה חדשה המתקין של סלקום חיבר לי את האינטרנט בחדר 1
אני רוצה להעביר את המודם ראוטר לחדר אחר בבית הבעיה ששם זה פשוט לא עובד
איך פותרים את הבעיה דיברתי עם סלקום הם מבקשים 79 ש"ח לנק חדשה...
צירפתי תמונה של הארון תקשורת שלי... הבנתי שצריך לחבר שם משהו....
תודה חברים
@ליאב17
·
אם יש לך חיבור טלפון תקין בחדר לחבר אליו מודם אמור לעבוד. תבדוק האם ואיפה שמו לך פילטר. אם אין לך בכלל קו טלפון אז זה הכי פשוט כי אתה לא צריך בכלל פילטר (ואם שמו לך אתה יכול להוריד אותו). אם יש לך קו טלפון אתה צריך פילטר או פילטרים שהמודם יהיה בצד DSL של הפילטר והטלפונים בצד השני. אם התקינו לך את המודם בארון תקשורת בכניסה לדירה יכול להיות ששמו לך פילטר "מרכזי" שהמודם בצד אחד שלו וכל נקודות הטלפון בבית בצד "טלפון" של הפילטר ובגלל זה המודם לא עובד לך בחדר.
·
אם יש לך חיבור טלפון תקין בחדר לחבר אליו מודם אמור לעבוד. תבדוק האם ואיפה שמו לך פילטר. אם אין לך בכלל קו טלפון אז זה הכי פשוט כי אתה לא צריך בכלל פילטר (ואם שמו לך אתה יכול להוריד אותו). אם יש לך קו טלפון אתה צריך פילטר או פילטרים שהמודם יהיה בצד DSL של הפילטר והטלפונים בצד השני. אם התקינו לך את המודם בארון תקשורת בכניסה לדירה יכול להיות ששמו לך פילטר "מרכזי" שהמודם בצד אחד שלו וכל נקודות הטלפון בבית בצד "טלפון" של הפילטר ובגלל זה המודם לא עובד לך בחדר.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
- נתן תודות: 526 פעמים
- קיבל תודות: 691 פעמים
אם אתה לא ב״עניינים״.... (זה בסדר גמור - לא בושה...) מציע שתיקח את ההצעה שלהם ב 79 ש״ח.
הפעולה לוקחת 2 דקות אבל כאמור אם אתה לא מבין בזה, יש תמיד סיכוי ל״הפיל״ את כל החיבור ---- ואז מן הסתם תאלץ לקרוא לטכנאי ...
הפעולה לוקחת 2 דקות אבל כאמור אם אתה לא מבין בזה, יש תמיד סיכוי ל״הפיל״ את כל החיבור ---- ואז מן הסתם תאלץ לקרוא לטכנאי ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
- נתן תודות: 526 פעמים
- קיבל תודות: 691 פעמים
כאמור הבדיקה פשוטה בתכלית.ליאב17 כתב:@sigamore
·האמת שאני לא כל כך בענינים אבל לפי מה שהבנתי ממך אין צורך לגעת בכלל בארון תקשורת אלא רק להעביר את הנקודה עם החיבורים כמו בתמונה שצירפתי לחדר השני?... נכון... כי בחדר השני יש רק חיבור 1 של טלפון...
הוצא את הפילטר מהשקע בחדר הנוכחי והעבר אותו לחדר הסמוך.
חבר את המודם ובדוק אם יש סינכרון.
במקרה והמודם לא מסתכנרן אז נדרש שינוי בארון תקשורת--> קרא לטכנאי ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !