אני שוקל להעביר את הסלולרים של המשפחה ל 019. אשמח לקבל המלצות לגבי השירות (בעד ונגד) ממי שמנוי שלהם, בעיקר לגבי איכות/זמינות האינטרנט, איכות שירות הלקוחות (בתקווה שלא נצטרך), ודיוק החשבונות.
תודה!
המלצות לכאן או לכאן על סלולר של 019?
יש למישהו במשפחה. לא חושב שיש בעיות מיוחדות. בכל מקרה הם על רשת של אחת החברות הגדולות (פרטנר?).
היה לי מנוי אינטרנט קווי אצלם. החשבוניות היו לפעמים בלאגן, אבל אולי השתפרו מאז. בשירות לקוחות, לפחות לגבי האינטרנט, ענו מהר. לחיוב ולשלילה, הוא היה לא מאוד רשמי באופיו. סה"כ, מבחינתי, העדפתי על החברות הגדולות.
היה לי מנוי אינטרנט קווי אצלם. החשבוניות היו לפעמים בלאגן, אבל אולי השתפרו מאז. בשירות לקוחות, לפחות לגבי האינטרנט, ענו מהר. לחיוב ולשלילה, הוא היה לא מאוד רשמי באופיו. סה"כ, מבחינתי, העדפתי על החברות הגדולות.
יש בעיה של ניתוב אצלם. ניסיתי פעמים בהפרש של כמה חודשים להתחבר, המהירות בדור 4 הייתה מעולה אבל ברגע שמדובר על שרתים מחול כלום לא עובד: ההורדות באפסטור איטיות מאוד ובזמן שאני מקבל בספידטסט 75 ובבדיקת מהירות של נטפליקס ועוד שרתים בחול מקבלים בקושי 3 מגה הורדה. בתמיכה הטכנית לא יודעים מה לעשות. בקיצור אם לא הייתה את הבעיה הזאת בשמחה הייתי מצטרף.