מדפסת לייזר צבעונית משולבת - יש המלצות?
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לאחר שהתייאשתי ממדפסות דיו, החלטתי לעבור לטכנולוגיית לייזר.
אנחנו מדפיסים בבית מעט מאוד, אבל הסיבה שאני מעדיף לייזר למרות הכדאיות הכלכלית הפחותה היא בעיקר האמינות - אבקת הטונר במחסניות לא מתייבשת כמו בדיו.
כרגע אני מתלבט בין הדגמים האלו של מדפסות משולבות צבעוניות עם סורק ופקס (מ-HP אני מעדיף להתרחק כרגע):
סמסונג SL-C480FW ב-1250 ש"ח:
https://ksp.co.il/?uin=29335
זירוקס 6027 ב-1100 ש"ח:
https://ksp.co.il/?uin=26698
(יש גם את ה-6016 שעולה כ-350 ש"ח יותר).
ויש גם את הבראדר 9140 שעולה כ-1400 ש"ח.
מה דעתכם? אשמח גם להמלצות על מדפסות לייזר צבעוניות משולבות נוספות.
תודה!
אנחנו מדפיסים בבית מעט מאוד, אבל הסיבה שאני מעדיף לייזר למרות הכדאיות הכלכלית הפחותה היא בעיקר האמינות - אבקת הטונר במחסניות לא מתייבשת כמו בדיו.
כרגע אני מתלבט בין הדגמים האלו של מדפסות משולבות צבעוניות עם סורק ופקס (מ-HP אני מעדיף להתרחק כרגע):
סמסונג SL-C480FW ב-1250 ש"ח:
https://ksp.co.il/?uin=29335
זירוקס 6027 ב-1100 ש"ח:
https://ksp.co.il/?uin=26698
(יש גם את ה-6016 שעולה כ-350 ש"ח יותר).
ויש גם את הבראדר 9140 שעולה כ-1400 ש"ח.
מה דעתכם? אשמח גם להמלצות על מדפסות לייזר צבעוניות משולבות נוספות.
תודה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
גם אני הפסקתי להתעסק עם HP, אחרי כמה מדפסות שהולכות תוך שנתיים וכל הזמן יש להן בעיות אחרות החלטתי לחתוך מהם.
כרגע משתמש בלייזר של סמסונג שחור/לבן ומרוצה מאד, מאמין שגם הצבעונית תהיה טובה, במקביל יש לי גם מדפסת דיו צבעונית של קנון וגם עליה אין לי יותר מדי תלונות חוץ מהממשק המעצבן.
כרגע משתמש בלייזר של סמסונג שחור/לבן ומרוצה מאד, מאמין שגם הצבעונית תהיה טובה, במקביל יש לי גם מדפסת דיו צבעונית של קנון וגם עליה אין לי יותר מדי תלונות חוץ מהממשק המעצבן.
מדפסות הדיו של HP מצויינות ואמינות. הבעיה איתם היא המחיר המופקע של הדיו והמאבק שלהם בדיו חלופי. זו הסיבה שאני לא ממליץ עליהן. מדפסות הלייזר שחור לבן חצי עסקיות של סמסונג הן סוסות עבודה מומלצות מאוד. יש להם גם טונרים חליפיים במחירים סבירים.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מנסיון אישי - Brother דגם HL3140CW
(לא אומר שאחרות לא טובות)
עריכה: טעות, לא שמתי לב שאתה מחפש משולבת
(לא אומר שאחרות לא טובות)
עריכה: טעות, לא שמתי לב שאתה מחפש משולבת
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש לי כרגע HP OfficeJet 6500 (דיו), וזה כבר פעם שנייה שאני רוכש מחסנית דיו מקורית שמתקלקלת לי אחרי חודשים ספורים למרות שניצלתי אולי 5% ממנה.
אני מניח שזה קורה לי בגלל שלא מדפיסים הרבה אצלנו בבית, ואז כנראה הדיו מתייבש. פשוט נמאס לי מ-HP ומהאמינות הנמוכה של הטכנולוגיה הזו.
כלומר, למרות שהטכנולוגייה זולה יותר מלייזר, בפועל היא יוצאת לי יקרה יותר.
מה ש-ag43 כתב די מוביל אותי לכיוון סמסונג... אבל יש לכם דברים טובים/רעים להגיד על זירוקס ובראדר, ואולי פירמות אחרות?
אני מניח שזה קורה לי בגלל שלא מדפיסים הרבה אצלנו בבית, ואז כנראה הדיו מתייבש. פשוט נמאס לי מ-HP ומהאמינות הנמוכה של הטכנולוגיה הזו.
כלומר, למרות שהטכנולוגייה זולה יותר מלייזר, בפועל היא יוצאת לי יקרה יותר.
מה ש-ag43 כתב די מוביל אותי לכיוון סמסונג... אבל יש לכם דברים טובים/רעים להגיד על זירוקס ובראדר, ואולי פירמות אחרות?
- oris74
- חבר במועדון HT

סתם מסקרנות - בשביל מה אתה זקוק למשולבת?
היום אם אני צריך לצלם או לסרוק משהו אני פשוט מצלם בטלפון (ואם צריך - מדפיס מהנייד)
היום אם אני צריך לצלם או לסרוק משהו אני פשוט מצלם בטלפון (ואם צריך - מדפיס מהנייד)
לי יש את ה- 9140 ואני מרוצה.
לפני זה הייתה לי Brother לייזר משולבת ש"ל והייתי מרוצה אז המשכתי עם החברה.
מעבר לזה,,, הזמינות של טונרים חלופיים זולים היא משמעותית להחלטה (שלי לפחות).
כבר החלפתי פעם אחת את הטונר השחור בחלופי ללא שום בעיות.
http://www.tamlil2100.co.il/Search.aspx?q=tn241
(קניתי את הסט של כל הארבעה טונרים התואמים ב 219 ש"ח סה"כ)
לפני זה הייתה לי Brother לייזר משולבת ש"ל והייתי מרוצה אז המשכתי עם החברה.
מעבר לזה,,, הזמינות של טונרים חלופיים זולים היא משמעותית להחלטה (שלי לפחות).
כבר החלפתי פעם אחת את הטונר השחור בחלופי ללא שום בעיות.
http://www.tamlil2100.co.il/Search.aspx?q=tn241
(קניתי את הסט של כל הארבעה טונרים התואמים ב 219 ש"ח סה"כ)
- oris74
- חבר במועדון HT

ממש לא - אין צורך לקנות מקוריים.
הייתי עם לייזר צבעונית משולבת של סמסונג כמה שנים, היתה על הפנים. גם ידידה שלי היתה עם צבעונית סמסונג משולבת והיתה זוועה.. תתרחק מסמסונג בתחום הזה,(אל תשכח גם שסמסונג מנסים לצאת משוק המדפסות וניסו למכור את העסקים האלה ל HP (שאתה מחרים) ולצערם ממשלת סין הכשילה את העניין לפני כמה ימים)
אני עם HP משולבת בשנים האחרונות, Color laser jet pro 200 והיא נהדרת, אבל לא אדחף לך לגרון אם אתה מתעקש להחרים אותם
לא יודע מה קורה בעולם הדיו אבל בלייזר לא היתה לי בעיה להשיג טונרים חליפיים זולים יותר.. אבל יוצא להחליף כלכך מעט שזה פחות משנה בעיניי
בכלליות ברדר אמורים להיות מצויינים ונראה לי שבמצבך הייתי מהמר עליהם..
@oris74
אני לא יודע לגבי פותח השרשור, אבל לפחות לגבי משולבת זה עניין מוצלח מאוד ופלאפון לא מחליף את הנוחות של להניח דף ולצלם אותו ברגע או להניח 20 עמודים של חוזה במזין סריקה ולקבל PDF למייל תוך כמה דקות
וגם הפקס שימושי מידי פעם למרות שכבר שנה שאני מצליח להמנע מהשימוש בו, עד אז היו עדיין כל מיני בנקים או עירייות שלא עבדו עם המייל בשביל לקבל מסמך חתום
אני עם HP משולבת בשנים האחרונות, Color laser jet pro 200 והיא נהדרת, אבל לא אדחף לך לגרון אם אתה מתעקש להחרים אותם
לא יודע מה קורה בעולם הדיו אבל בלייזר לא היתה לי בעיה להשיג טונרים חליפיים זולים יותר.. אבל יוצא להחליף כלכך מעט שזה פחות משנה בעיניי
בכלליות ברדר אמורים להיות מצויינים ונראה לי שבמצבך הייתי מהמר עליהם..
@oris74
אני לא יודע לגבי פותח השרשור, אבל לפחות לגבי משולבת זה עניין מוצלח מאוד ופלאפון לא מחליף את הנוחות של להניח דף ולצלם אותו ברגע או להניח 20 עמודים של חוזה במזין סריקה ולקבל PDF למייל תוך כמה דקות
וגם הפקס שימושי מידי פעם למרות שכבר שנה שאני מצליח להמנע מהשימוש בו, עד אז היו עדיין כל מיני בנקים או עירייות שלא עבדו עם המייל בשביל לקבל מסמך חתום
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

טוב, מוציא מהמשוואה את סמסונג בגלל הדעות המעורבות, וגם כי לא ממש בא לי לקנות מכשיר מחברה שרוצה למכור את החטיבה הזו.
כרגע אני שומע מכם רק דברים טובים על חברת בראדר, הנטייה שלי היא כרגע אליה, אבל ה-HP 200 נראית דווקא כמו אופצייה נחמדה.
אם יש עוד דעות, אשמח לשמוע.
כרגע אני שומע מכם רק דברים טובים על חברת בראדר, הנטייה שלי היא כרגע אליה, אבל ה-HP 200 נראית דווקא כמו אופצייה נחמדה.
אם יש עוד דעות, אשמח לשמוע.