היי, אני רוצה לקנות קונסולה ומתלבט מעט...
יצא לי לקרוא מס׳ שרשורים כאן שעשו לי קצת סדר אבל עדיין נשארתי עם כמה שאלות.
הדברים שחשובים לי:
1. מצד אחד אני רוצה שלא להגזים עם מחיר הקונסולה ומצד שני אני לא רוצה לעשות טעות ולהשאר עם קונסולה שלא תומכת במשחקים חדשים אחרי שנתיים בשביל כמה מאות שקלים
2. לא קריטי לי שלא לקבל את הגרפיקה הג'י מתקדמת, אין לי טלוויזיית 4K ואני גם לא מתכנן לקנות אחת ב-3 שנים הקרובות
3. חברים עם קונסולה תואמת זה שיקול חלש אצלי כי אין להם מנוי online
4. משחקים בלעדיים גם הם שיקול חלש אצלי כי אני לא מכיר יותר מידי משחקים ואני מתכנן בעיקר על פיפא
אני לא חושב שאקנה One X בגלל המחיר ולכן ההתלבטות היא בין PS4 על גרסאותיו לבין One S.
די אהבתי את ה-Controller של Xbox ובכללי Microsoft עושים עליי רושם טוב ככה שאני נוטה לכיוון של One S.
בכל מקרה אני אקנה אחרי שה-One X יושק בארץ בכדי שבתקווה המחירים ירדו (וכנראה שלא אכנס להרפתקה של הזמנה מחו״ל).
השאלות שלי הן:
1. האם יש הבדל בחווית משחק (לא גרפיקה) בין קונסולות? (כמה השליטה היא ״חלקה״ ולא ״מרובעת״)
2. מתי להערכתם משחקים שיצאו ל-Xbox יפסיקו להיות תואמים ל-One S?
3. מה לגבי תאימות של משחקי PS ל-PS4 Slim וכמה הקונסולה לדעתכם תתאים לי?
אשמח לשמוע גם על עוד שיקולים...
תודה!
התלבטות בנוגע לרכישת קונסולה בנובמבר
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
לאור המצב שלך מול 4K אתה עושה צעד נכון ברכישה של ה-S או ה-PS4 סלים (אלא אם קצב פריימים זה נושא שבוער בנפשך). קודם כל הייתי מוודא שהמשחקים הבלעדיים לא משמעותיים עבורך, אם אתה בטוח בזה במאה אחוז אתה יכול להשאיר את השיקול הזה בצד.
1. אין הבדל בגדול בחווית המשחק (וגם בקושי בגרפיקה).
2. לא בטוח אם זה בכלל יקרה. סוני הבטיחה שזה לא יקרה עם הפרו ומיקרוסופט אמרה שזה לא סביר. לדעתי אם זה יקרה זה יהיה לפחות עוד שנתיים כך שנתקרב לסוף "הדור" כבר וזה לא ישנה יותר מדי. אתה צריך לזכור שאחוז המשתמשים בעלי ה-PS4 PRO הוא מאוד מאוד נמוך, מאז היציאה של הפרו שזה לפני שנה כל מכשיר חמישי (!) שנמכר הוא פרו, שתבין את הסדר גודל. אף אחד לא ממהר "להפקיר" את הרוב המוחלט של המשתמשים, לא סוני ולא מיקרוסופט.
אתה אומר שהחברים הם לא שיקול (אגב, תתחילו להירשם לאונליין, זה נורא מוזר לקנות קונסולה בשנות האלפיים ולא לחבר אותה לרשת
) ולכן אם אין לך נטיה מובהקת לאחת הקונסולות הייתי לחלוטין הולך על האקסבוקס בלי לחשוב פעמיים. חווית המשתמש עדיפה כמעט בכל תחום וכמובן הבקר משמעותית יותר טוב, במיוחד לפיפ"א.
בסופו של דבר שתי הקונסולות מאוד מאוד דומות ולכן קשה לי להאמין שתמצא עוד הרבה שיקולים שיטו את הכף מעבר למה שראית באשכולות האחרים. תקנה בבלק פריידיי באנדל של אחת מהן ותהנה.
1. אין הבדל בגדול בחווית המשחק (וגם בקושי בגרפיקה).
2. לא בטוח אם זה בכלל יקרה. סוני הבטיחה שזה לא יקרה עם הפרו ומיקרוסופט אמרה שזה לא סביר. לדעתי אם זה יקרה זה יהיה לפחות עוד שנתיים כך שנתקרב לסוף "הדור" כבר וזה לא ישנה יותר מדי. אתה צריך לזכור שאחוז המשתמשים בעלי ה-PS4 PRO הוא מאוד מאוד נמוך, מאז היציאה של הפרו שזה לפני שנה כל מכשיר חמישי (!) שנמכר הוא פרו, שתבין את הסדר גודל. אף אחד לא ממהר "להפקיר" את הרוב המוחלט של המשתמשים, לא סוני ולא מיקרוסופט.
אתה אומר שהחברים הם לא שיקול (אגב, תתחילו להירשם לאונליין, זה נורא מוזר לקנות קונסולה בשנות האלפיים ולא לחבר אותה לרשת
בסופו של דבר שתי הקונסולות מאוד מאוד דומות ולכן קשה לי להאמין שתמצא עוד הרבה שיקולים שיטו את הכף מעבר למה שראית באשכולות האחרים. תקנה בבלק פריידיי באנדל של אחת מהן ותהנה.
- IASDA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- שם מלא: iasda
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
אין לי מושג לגבי GTA אבל הבנתי שזמני הטעינה הם לא משהו איתו בכללי (אם ניסיתם לטעון את האונליין אז בכלל, צריך קודם לטעון את ה-SP, זה יותר מהיר). קשה להגיד משהו חותך אבל זמני הטעינה די דומים בסך הכל, יש למשחקים ספציפיים גרסאות עדיפות לפה ולשם. אם זמני הטעינה מאוד יפריעו לך מקסימום תחליף ל-SSD משלך.