Hisense 65M7000UWG vs Samsung UE65KS8500
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
KS8500 הרבה יותר טובה, מכל בחינה שהיא (למעט אולי שירות אם אתה קונה מיבוא רשמי).
תודה על התגובה ארתור, אומנם סידרה של 2016 אבל בתקציב הנ"ל אתה חושב שהיא הכי משתלמת יחס איכות מחיר?
צפיתי בKS8500 בחנות היא נראית פצצה של טלוויזיה החשש שלי הוא בעיקר מכך שהיא קעורה המוכר לא המליץ עליה בכלל וטוען שיש לה זווית צפיה גרועה.
המחיר שלה יורד בקצב לפני חודש היא עלתה 8500 ₪ עכשיו כבר ירדה בזאפ ל7900 ₪ יש מצב להביא אותה ב7500 ₪
צפיתי בKS8500 בחנות היא נראית פצצה של טלוויזיה החשש שלי הוא בעיקר מכך שהיא קעורה המוכר לא המליץ עליה בכלל וטוען שיש לה זווית צפיה גרועה.
המחיר שלה יורד בקצב לפני חודש היא עלתה 8500 ₪ עכשיו כבר ירדה בזאפ ל7900 ₪ יש מצב להביא אותה ב7500 ₪
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@eliranl75
·מה זאת אומרת "אומנם 2016"?
אם קיבלת את הרושם שההייסנס זה דגם חדש, יש לך טעות.
שתיהן דגם ישן. ההבדל היחיד, עד כמה שהבנתי, זה ש-M7000 ממשיכים בייצור סדרתי בעוד שהסמסונג כבר לא מיוצרת הרבה זמן ולכן אתה משחק משחק מסוכן - ירידת המחיר תסתיים בירידת המסך מהמדפים.
לגבי מה שהמוכר אמר - לא רוצה להתייחס למוכר הזה ספציפית אלא רק לומר שרובם לא ממש יודעים על מה הם מדברים או שהם פשוט מנסים למכור לך מסך מסויים ועל הדרך גם למכור לך סיפורי סבתא. אם אהבת את מה שאתה רואה, מה אתה צריך את חוות דעתו של המוכר? אם הזווית צפיה נותנת לך מענה, אז מה הבעיה? אם בסוף זה אתה ועוד כמה אנשים בודדים ממול למסך אז הקעור דווקא יתן לך אפקט לא רע בכלל.
·מה זאת אומרת "אומנם 2016"?
אם קיבלת את הרושם שההייסנס זה דגם חדש, יש לך טעות.
שתיהן דגם ישן. ההבדל היחיד, עד כמה שהבנתי, זה ש-M7000 ממשיכים בייצור סדרתי בעוד שהסמסונג כבר לא מיוצרת הרבה זמן ולכן אתה משחק משחק מסוכן - ירידת המחיר תסתיים בירידת המסך מהמדפים.
לגבי מה שהמוכר אמר - לא רוצה להתייחס למוכר הזה ספציפית אלא רק לומר שרובם לא ממש יודעים על מה הם מדברים או שהם פשוט מנסים למכור לך מסך מסויים ועל הדרך גם למכור לך סיפורי סבתא. אם אהבת את מה שאתה רואה, מה אתה צריך את חוות דעתו של המוכר? אם הזווית צפיה נותנת לך מענה, אז מה הבעיה? אם בסוף זה אתה ועוד כמה אנשים בודדים ממול למסך אז הקעור דווקא יתן לך אפקט לא רע בכלל.
ציפיתי בשתיהן, אבל לא אחת ליד השניה. הסמסונג ליגה אחרת, אבל זה דגם ישן שכבר קשה למצוא אותו, והמחיר שלו גבוה יותר.
אם ההפרש במחיר שמצאת לא גדול מדי, אז לקחת את הסמסונג בלי לחשוב פעמיים.
אם ההפגש גדול מדי, אז תדע שההיסנס נותנת איכות טובה למדי ביחס למחיר, לדעתי יותר מהמתחרות.
הסמארט שלה קצת מעפן, אבל נראה לי שאיכות תמונה יותר חשוב.
אם ההפרש במחיר שמצאת לא גדול מדי, אז לקחת את הסמסונג בלי לחשוב פעמיים.
אם ההפגש גדול מדי, אז תדע שההיסנס נותנת איכות טובה למדי ביחס למחיר, לדעתי יותר מהמתחרות.
הסמארט שלה קצת מעפן, אבל נראה לי שאיכות תמונה יותר חשוב.
אני אוסיף את שני הסנט שלי: ההייסנס תתן איכות טובה יחסית אם צורבים עליה קושחה אירופאית (לפחות עד שתהיה קושחה ישראלית איכותית דיה) וכן מכיילים אותה. "מהקופסה" ההייסנס נותנת ביצועים פושרים למדי, אבל למרבה המזל תהליך החלפת הגרסה והכיול די פשוטים.
סמארט הוא לא שיקול משמעותי לדעתי, משום שאפשר לקנות סטרימר בסכום נמוך יחסית (כדוגמת שיאומי מי בוקס או אמזון פייר TV - בקרוב יוצא דגם חדש עם תמיכה ב-HDR), שייתנו ביצועים טובים בהרבה מאשר הסמארט המובנה.
סמארט הוא לא שיקול משמעותי לדעתי, משום שאפשר לקנות סטרימר בסכום נמוך יחסית (כדוגמת שיאומי מי בוקס או אמזון פייר TV - בקרוב יוצא דגם חדש עם תמיכה ב-HDR), שייתנו ביצועים טובים בהרבה מאשר הסמארט המובנה.
- הסמארט בסמסונג הספציפית הזאת די מדהים (בהרבה דגמים אחרים שלהם, דווקא לא ממש מוצלח), ויותר טוב מרוב הסטרימרים שראיתי.
- שוב, הסמסונג הזאת משמעותית יותר טובה באיכות שלה.
אם הייתי מנחש, אפשר להביא את ההייסנס בסביבות ה 6 וקצת, זה עדיין אלפיה + הפרש מהסמסונג. לדעתי שווה את זה אם זה נכנס לתקציב.
- שוב, הסמסונג הזאת משמעותית יותר טובה באיכות שלה.
אם הייתי מנחש, אפשר להביא את ההייסנס בסביבות ה 6 וקצת, זה עדיין אלפיה + הפרש מהסמסונג. לדעתי שווה את זה אם זה נכנס לתקציב.
מישהו יודע מה המחיר הכי טוב שניתן להשיג היום את ה 65M7000UWG ?