שאלה בנוגע ל media portal
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום לכולם
האם יש ל media portal ממשק מבוסס web ל epg כדי שאני אוכל לתזמן הקלטות, לצפות בלוח השידורים, לראות את רשימת ההקלטות העתידיות, לבטל הקלטות וכו' ?
אם אני כבר שואל על ה epg, האם media portal מעדכנת אוטומטית את ה epg שלה מקובץ ה tvguide.xml או שיש איפשהו פרמטר שאני צריך להגדיר לה כל כמה זמן להתעדכן מהקובץ?
תודה,
אורן.
האם יש ל media portal ממשק מבוסס web ל epg כדי שאני אוכל לתזמן הקלטות, לצפות בלוח השידורים, לראות את רשימת ההקלטות העתידיות, לבטל הקלטות וכו' ?
אם אני כבר שואל על ה epg, האם media portal מעדכנת אוטומטית את ה epg שלה מקובץ ה tvguide.xml או שיש איפשהו פרמטר שאני צריך להגדיר לה כל כמה זמן להתעדכן מהקובץ?
תודה,
אורן.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
ככל שאני יודע, לא קיים כזה. אבל הם עובדים כרגע (יש גרסת beta) על הפרדה בין הtv server לgui כך שהtv server רץ בנפרד (לאו דווקא על אותו המחשב) וככל הנראה הtv server מספק גם web interaceorenfe כתב:שלום לכולם
תודה,
אורן....
צריך להגדיר באיזה שעה בכל יום זה צריך לרוץ ואז זה מוסיף לscheduled task של windows.
בהגדרות של הMediaPortal תחת הקטע של TV Guide יש שם חלק שבו אתה קובע את השעה שבה ירוץ התהליך.orenfe כתב:תודה על התשובה.
איפה אני מגדיר ל media portal באיזו שעה לטעון את ה epg כל יום?
אורן....
הוא לא עושה את זה אוטומטית כי אין לו Service שפעיל כל הזמן.
אפשר גם בצורה ידנית להוסיף לwindows task scheduler את הפקודה: C:\Program Files\MediaPortal\TVGuideScheduler.exe.
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
גם אצלי אין כלום בחלק הזה של ה setup שמאפשר להגדיר מתי לטעון את קובץ ה epg.
אני משתמש כרגע בגרסה האחרונה היציבה של media portal.
אורן.
אני משתמש כרגע בגרסה האחרונה היציבה של media portal.
אורן.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't