האם כדאי לקנות Bose QuietComfort 35?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Slate פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום
אני מעוניין ברכישה של אוזניות חדשות, חשוב לי שה- SOUND יהיה איכותי, ואני רוצה גם NOISE CANCELLATION, אני רוצה אוזניות איכותיות.
שמתי את העיניים שלי על ה- QC 35, הבעיה שלי היא כזאת, היו לי את ה- QC 25 של BOSE, ואחרי שנה וחצי צד שמאל הפסיק לעבוד.
אי אפשר היה לתקן אותם כי בארץ אמרו שהם רק מחליפים אותם תחת אחריות, ואחרי בירור ב- BOSE העולמי הבנתי שגם הם עובדים ככה, כל עוד יש אחריות הם יחליפו את האוזניות, אין תיקונים.
אז החלטתי לעשות חיפוש בגוגל ולחקור את הבעיה הזאת, ולתדמהתי גיליתי שהבעיה הזאת שצד אחד מפסיק לעבוד, מאוד נפוצה בדגם QC25, ראיתי הרבה תגובות של לקוחות שקנו את האוזניות האלה ולאחר סביב השנה צד אחד הפסיק לעבוד, הרבה תלונות והיו שם גם תלונות לגבי אותה הבעיה שקרתה גם בדגם החדש יותר של ה- QC 35, הרבה אנשים טוענים שיש להם פאקים ביצור והם לא מודים בזה, ואומרים לא לקנות כי סיכוי גבוה שאחרי שנה בבמוצע צד אחד יפסיק לעבוד והלקוח ידפק כי האחריות היא רק לשנה ואין תיקונים.

בנוסף ראיתי פה בפורום שיש להם גם בעיות תוכנה שדופקות את הביטול רעשים.
אז אני כבר לא בטוח אם כדאי לי לקנות את האוזניות האלה או לא, כי לשלם 1300 שקל לאוזניות לשנה זה לא שווה בשום צורה.

מה אתם חושבים? האם יש תחליף לאוזניות האלה? כי בביטול רעשים BOSE די שולטים...

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #2 

כבר לא שולטים, יש להן חלופה לא פחות טובה שהיא ה-MDR1000X של סוני.
בכל מקרה הבוס והסוני הנ"ל הן מהאוזניות ה-ANC BT הטובות בשוק.

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #3 

אני גם התלבטתי והחלטתי להזמין את ה BOSE.
יש להן דירוג יותר גבוה מהסוני באמאזון (4.5 על סמך אלפי הצבעות לעומת 4.1 של הסוני).
יש דיווחים רבים שהאוזניות של סוני נשברות במהירות.
ה BOSE דגם שנמצא בשוק כבר יותר משנה, ללא דיווחים על בעיות פיזיות.
הבעיה היחידה שקראתי היא בעדכוני הקושחה, שאפשר לפתור אותה בקלות (לא לעדכן קושחה :), ודרך אגב להרבה מאוד אנשים העדכון לא פגע בכלום. כנראה הייתה סדרה תקולה).

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #4 

מנסיון שניהם מצוינים. אם אתה מתכוון להשתמש בהן הרבה בטיסות הייתי ממליץ על בוס. אם בעיקר בשביל לשמוע מוסיקה הייתי הולך על הסוני

Michabarlev
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 172
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #5 

אני הייתי הולך על ביטול רעש פסיבי מעולה ואיכות שמע טובה יותר

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25668

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #6 

@Michabarlev
·
בעוד הp7 נחשבות איכותיות יותר מבחינת סאונד הן משמעותית פחות נוחות משתיים שהוזכרו. הכי טוב לנסות...

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”