toshiba 42WL66
המחיר שלך סביר, ראיתי כבר זולים ממנו, - כ8,500 במכרזים, אני זכיתי ב 9,040 באותו מסך.
בכל מקרה חסכת בין 500-1000 ש"ח מהחנות כך שאין לך סיבה לבטל.
אין לי עדיין את המסך בבית, הוא יגיע שבוע הבא מניופאן. יש לי את ה 32wl48 ובגללו הלכתי שוב על טושיבה למרות שהפעם זה דגם ה 6 ולא ה 8.
אין לי עדיין את המסך בבית, הוא יגיע שבוע הבא מניופאן. יש לי את ה 32wl48 ובגללו הלכתי שוב על טושיבה למרות שהפעם זה דגם ה 6 ולא ה 8.
מה שאתה אומר בעצם שה - 58 למשל יותר טובה מה - 66 ?IlanLCD כתב:המחיר שלך סביר, ראיתי כבר זולים ממנו, - כ8,500 במכרזים, אני זכיתי ב 9,040 באותו מסך.
אין לי עדיין את המסך בבית, הוא יגיע שבוע הבא מניופאן. יש לי את ה 32wl48 ובגללו הלכתי שוב על טושיבה למרות שהפעם זה דגם ה 6 ולא ה 8....
גיא,
זו שאלה מעניינת שגם אני מתלבט בה.
ל 58 יש את מנוע עיבוד התמונה דור קודם לפני סדרת ה 6X, אז אני מתלבט. גם החיבוריות שלה טובה יותר 2 HDMI לעומת 1 (מהזיכרון).
שאלתי בניופאן כמה יעלה לשדרג ל 42wl68 רצו 3,500 ש"ח בלי להתבלבל, מעניין יהיה לשאול אותם כמה יעלה לשדרג ל 58 שמופיעה קצת יקרה יותר מ 66 בזאפ.
אם למישהו מידע או דעה בעניין?
זו שאלה מעניינת שגם אני מתלבט בה.
ל 58 יש את מנוע עיבוד התמונה דור קודם לפני סדרת ה 6X, אז אני מתלבט. גם החיבוריות שלה טובה יותר 2 HDMI לעומת 1 (מהזיכרון).
שאלתי בניופאן כמה יעלה לשדרג ל 42wl68 רצו 3,500 ש"ח בלי להתבלבל, מעניין יהיה לשאול אותם כמה יעלה לשדרג ל 58 שמופיעה קצת יקרה יותר מ 66 בזאפ.
אם למישהו מידע או דעה בעניין?
אתה מוזמן להצגת דגמי ה-68
אני קניתי לפני שבועיים את הדגם 47WL68.
אתה מוזמן לשלוח הודעה בפרטי ולבוא לראות את הטלויזיה בעצמך ולהחליט לבד.
אתה מוזמן לשלוח הודעה בפרטי ולבוא לראות את הטלויזיה בעצמך ולהחליט לבד.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אם זה ממש מרגיז אותך - ותרצה, אשמח להסביר לך ב-פרטי למה זה קיים.tiptip כתב:מעצבן אותי ה100 ש"ח כל פעם !!!
תתחדש וחג שמח לכולם!!...
לא כאן, זה לא נושא השירשור.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
אכן, מיחר סביר, אני נתקלתי כבר במישהו שלקח ב- 8350 ש"ח. דרך אגב "keyser" נדמה לי שזה היה אצלכם באתר... אם אני לא טועה...
לחמי יש את ה- 42W55 והטא מבסוט ממנה ולכן אין שום סיבה שהדגם החדש לא יהיה יותר טוב משמעותית.
לחמי יש את ה- 42W55 והטא מבסוט ממנה ולכן אין שום סיבה שהדגם החדש לא יהיה יותר טוב משמעותית.