עידן +
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
ערוץ 33 יעבור ל T2 בSD
קשת ורשת ישדרו בT1 בSD
החלום של HD נגוז בעידן +
הייתה לי שיחה כרגע עם פקידה מעידן +
קשת ורשת ישדרו בT1 בSD
החלום של HD נגוז בעידן +
הייתה לי שיחה כרגע עם פקידה מעידן +
רק הטכנאי קרמר
·היה צפויהטכנאיקרמר כתב:ערוץ 33 יעבור ל T2 בSD
קשת ורשת ישדרו בT1 בSD
החלום של HD נגוז בעידן +
הייתה לי שיחה כרגע עם פקידה מעידן +...
שאלת לפחות אם זה מתחיל ב-31 באוקטובר בלילה או ב-1 בנובמבר בבוקר? אני מאמין שללקוחות הוט ויס יתנו את זה באמצע הלילה ולנו בעידן יתנו רק בבוקר...
מה בדיוק הוא ישדר בhd .המסעדה הגדולה או סרט ערבית הערוץ הזה מיותר לגמרי לגבי רשת וקשת בעידן בhd אם באמת יהיו שידורים של hd למה לא עולים הערוצים עם השמות למה מחכים מדינה הזוייהran241 כתב:למה ב T2 אסור לערוץ 33 לשדר ב HD?...
מה שאמרו לי עכשיו במוקד שהנושא של קשת ורשת HD כרגע בבחינה:
הם בודקים אם הערוצים רוצים לשדר בעידן פלוס ב-HD.
לדעתי שהרשות השנייה תפטור אותם מתשלום אחרי כל המליונים שהם שילמו לה על המספרים החדשים.
הרי בסוף עלול להיווצר מצב שגם אף אחד לא ישלם לרשות על המרבב החדש וגם הוא יהיה חייב להיות פעיל בגלל ערוץ בודד (33). וזאת במקום לשדר בו עוד ערוצים, הרי גם ככה הוא כבר בשימוש.
הם בודקים אם הערוצים רוצים לשדר בעידן פלוס ב-HD.
לדעתי שהרשות השנייה תפטור אותם מתשלום אחרי כל המליונים שהם שילמו לה על המספרים החדשים.
הרי בסוף עלול להיווצר מצב שגם אף אחד לא ישלם לרשות על המרבב החדש וגם הוא יהיה חייב להיות פעיל בגלל ערוץ בודד (33). וזאת במקום לשדר בו עוד ערוצים, הרי גם ככה הוא כבר בשימוש.
·הטכנאיקרמר כתב:ערוץ 33 יעבור ל T2 בSD
קשת ורשת ישדרו בT1 בSD
החלום של HD נגוז בעידן +
הייתה לי שיחה כרגע עם פקידה מעידן +...
עידן + ישדר את קשת ורשת ב HD ב T2 . זאת המגמה לפחות , וכל הצדדים מעוניינים בזה, נבדק כרגע האם מתאפשר מ Day 1 . רק בישראל עד הדקה ה 90 לא יודעים כלום, חלמאות
אתה בטח מתכוון מ t1 ? איך יכולים לשדר שם 2 ערוצי hd אמרו שאין מקום לערוץ שביעי אז ישודרו 2 ערוצי hd שם גם ככה המשדר t2 פעיל בשביל ערוץ 20 אז מה הבעייה לתת חינם להם לשדר שם hd מה זה הדבר הזהMad-Dog כתב:·......
עידן + ישדר את קשת ורשת ב HD ב T2 . זאת המגמה לפחות , וכל הצדדים מעוניינים בזה, נבדק כרגע האם מתאפשר מ Day 1 . רק בישראל עד הדקה ה 90 לא יודעים כלום, חלמאות...
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

חברה שם המישחק זה $$$$$$$$$$$ ערוץ 1 לא משלם אז יש שקופית . אז לא יכלו להעביר את ערוץ 11 . לא משלמים לא מעבירים
אכשו הייה בעיה. את מי משאירים בT1 את קשת או רשת ?. כי 99% מהממירים הם T1 . העלו רעין נעביר את ערוץ 33 לT2 . כי אף אדם לא צופה בו
ורשת וקשת . ישארו באותם כוחות צפייה בT1 . לעבור לHD זה ברכה לבטלה . כי 99% מהצופים יש להם T1 . וHD לא מעניין אותם במיוחד
כך ניראה לי העניין של העתיד
אכשו הייה בעיה. את מי משאירים בT1 את קשת או רשת ?. כי 99% מהממירים הם T1 . העלו רעין נעביר את ערוץ 33 לT2 . כי אף אדם לא צופה בו
ורשת וקשת . ישארו באותם כוחות צפייה בT1 . לעבור לHD זה ברכה לבטלה . כי 99% מהצופים יש להם T1 . וHD לא מעניין אותם במיוחד
כך ניראה לי העניין של העתיד
רק הטכנאי קרמר
אתה מתבלבלהטכנאיקרמר כתב:חברה שם המישחק זה $$$$$$$$$$$ ערוץ 1 לא משלם אז יש שקופית . אז לא יכלו להעביר את ערוץ 11 . לא משלמים לא מעבירים
כך ניראה לי העניין של העתיד...
יש (אולי עשרות) אלפי משפחות שעושות שימוש ב TS עם עידן+ .
המגמה היא להעיף את 33 ל TS, כדי לאפשר מקום לרשת וקשת ב T1 .
כמו כן, לייצר פתרון HD ב T2 ל קשת + רשת + ערוץ 10 + ערוץ 1 .
מי שירצה HD יחליף ממיר
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

·Mad-Dog כתב:אתה מתבלבל......
יש (אולי עשרות) אלפי משפחות שעושות שימוש ב TS עם עידן+ .
המגמה היא להעיף את 33 ל TS, כדי לאפשר מקום לרשת וקשת ב T1 .
כמו כן, לייצר פתרון HD ב T2 ל קשת + רשת + ערוץ 10 + ערוץ 1 .
מי שירצה HD יחליף ממיר...
אני לא מיתבלבל . נימכרו לפחות 700 אלף ממירים בישראל שקולטים את עיידן + (אני קרוב לעניין)
רק בזמן האחרון אולי נימכרו כמה אלפי ממירים T2 . שהקונים לא יודעים מה ההבדל בין T1 לT3
אנשים קנו TV שיש טיונר מובנה רק שלT1
על מנת להפעיל עוד 3 ערוצים בHD זה שכירת עוד 3 ערוצים מבזק שזה כסף מיותרר . כי רק אולי כמה אלפי אנשים יצפו בHD . הייתר לא מעיין אותם איכות התמונה יותר מימה שיש להם היום .
אוי יבוא יום שיהייה גם בעידן+ גם HD ולראיה ערוץ 1 משדר רק שקופית של בזק כי.... אין $$$$$ לשלם
רק הטכנאי קרמר
·הטכנאיקרמר כתב:·......
אני לא מיתבלבל . נימכרו לפחות 700 אלף ממירים בישראל שקולטים את עיידן + (אני קרוב לעניין)
רק בזמן האחרון אולי נימכרו כמה אלפי ממירים T2 . שהקונים לא יודעים מה ההבדל בין T1 לT3
על מנת להפעיל עוד 3 ערוצים בHD זה שכירת עוד 3 ערוצים מבזק שזה כסף מיותרר . כי רק אולי כמה אלפי אנשים יצפו בHD . הייתר לא מעיין אותם איכות התמונה יותר מימה שיש להם היום .
אוי יבוא יום שיהייה גם בעידן+ גם HD ולראיה ערוץ 1 משדר רק שקופית של בזק כי.... אין $$$$$ לשלם...
לכל טלויזיה שנרכשה בשנים האחרונות ממיר T2 פנימי . כמובן שיש עניין לצפות באיכות סבירה לכל אזרח ובדגש לכאלו שלא מעוניינים או מסוגלים לממן פתרונות כמו יס והוט .
לפי הגישה הזו שלך עדיף היה להשאיר את השידורים האנלוגיים, שהרי למה לשדרג את האיכות האנלוגית?הטכנאיקרמר כתב:·......
אוי יבוא יום שיהייה גם בעידן+ גם HD ולראיה ערוץ 1 משדר רק שקופית של בזק כי.... אין $$$$$ לשלם...
הטכנולוגיה מתקדמת ופעם בכמה זמן צריך להחליף ציוד.
הממירים שנמכריםם בשנים האחרונות הם T2.
טלוויזיה שקנינו לפני שנתיים של LG הגיעה כבר אז עם ממיר מובנה T2.
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

אתה מערבב 2 דברים
1. טכנולוגיה קיימת מעולה HD .4K
2. רצון החברות להישתמש בה
יש בשוק מירים T2 אבל . על מנת ליקלוט אותם החברות קשת רשת ערוץ 10. צריכות לשלם לבזק שכירות של 3 ערוצים
שזה הרבה כסף לחודש . על מנת שקומץ אנשים יצפו הזה . ולראיה
כאשר היפעילו את T2 בזק. היו בו ערוץ 1HD ערוץ 9 24 20 . בזק הלך לחברות ביקש $$$$$$ . ערוץ 9 אמר לא תודה. גם ערוץ 11 אמר לא תודה . הטכנולוגיה קיימת . ה$$$ לא קיימת . בהוט /יס . יהייה HD . בעידן+ לא יהייה .
לשדר בשיטה אנלוגית זה יקר פי 10 או יותר מאשר לשדר בשיטה T2 . הסבר בפעם הבא
כי זה חברות מיסחריות . וכול $ חשוב להם לחסוך לא לשלם .
נחייה וניראה לאן זה יוביל
1. טכנולוגיה קיימת מעולה HD .4K
2. רצון החברות להישתמש בה
יש בשוק מירים T2 אבל . על מנת ליקלוט אותם החברות קשת רשת ערוץ 10. צריכות לשלם לבזק שכירות של 3 ערוצים
שזה הרבה כסף לחודש . על מנת שקומץ אנשים יצפו הזה . ולראיה
כאשר היפעילו את T2 בזק. היו בו ערוץ 1HD ערוץ 9 24 20 . בזק הלך לחברות ביקש $$$$$$ . ערוץ 9 אמר לא תודה. גם ערוץ 11 אמר לא תודה . הטכנולוגיה קיימת . ה$$$ לא קיימת . בהוט /יס . יהייה HD . בעידן+ לא יהייה .
לשדר בשיטה אנלוגית זה יקר פי 10 או יותר מאשר לשדר בשיטה T2 . הסבר בפעם הבא
כי זה חברות מיסחריות . וכול $ חשוב להם לחסוך לא לשלם .
נחייה וניראה לאן זה יוביל
רק הטכנאי קרמר
הבנתי שיש פגישה עם רשת וקשת וערוץ 10 אם ירצו לשדר בעידן ב hd .השאלה למה שירצו לשדר ולשלם עוד 4 מיליון שקל בשנה ל hd יש להם את יס והוט מספיק להם רק לא הבנתי למה ישדרו אותם פעמיים גם בt1 וגם ב t2 ב sd הרי מי קולט t2 קולט גם t1 בכל אופן סיכוי אפסי שישודרו hd בעידן
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

כמו שכתבי למעלה . צודק
זה מזכיר את שנות ה80 המעבר לצילום מפילים להקלטה בוידאו ובצע
בתחילת שנות ה80 הומצא הוידאו . כול תחנות הTV התחילו לצלם בוידאו . רק בישראל המשיכו לצלם בפילים כי .........
לצלם בפילים צריך צלם . מקליט קול טייפ .פיתןח הפילים . הקיצר 5 אנשים עסקו בצילום .
בוידאו צריך רק צלם וזהוא . אז צריך לפטר 4 אנשים . אבל יש הסכמי עבודה וזה לא הלך
כך עם הHD למה לשם מליונים על דבר לא נחוץ ?
הטכנולוגיה קיימת . הרצון להישתמש בה ולשלם עבורה . לא קיימת
זה מזכיר את שנות ה80 המעבר לצילום מפילים להקלטה בוידאו ובצע
בתחילת שנות ה80 הומצא הוידאו . כול תחנות הTV התחילו לצלם בוידאו . רק בישראל המשיכו לצלם בפילים כי .........
לצלם בפילים צריך צלם . מקליט קול טייפ .פיתןח הפילים . הקיצר 5 אנשים עסקו בצילום .
בוידאו צריך רק צלם וזהוא . אז צריך לפטר 4 אנשים . אבל יש הסכמי עבודה וזה לא הלך
כך עם הHD למה לשם מליונים על דבר לא נחוץ ?
הטכנולוגיה קיימת . הרצון להישתמש בה ולשלם עבורה . לא קיימת
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

קודם כול משדר צורך חשמל הרבה מאוד . ויש בארץ לפחות 40 משדרים . תשלום עבור בעל הקרקע שכירות ל 40 מקומות . תחזוקה שוטפת של טכנאי בזק .
חלקי חילוף וסתם תקלות . ברקים פוגעים במשדרים. תשלום עבור העברת השידורים לתחנות בסיב אופטי . לכול חלקי הארץ . החזקת מערכת גיבוי לסיב האופטי
כול זה עולה מליונים . ובסוף בזק צריך גם רווח רציני עבור העבודה הזו . אז אתה מגיע לסכומים האלה
חלקי חילוף וסתם תקלות . ברקים פוגעים במשדרים. תשלום עבור העברת השידורים לתחנות בסיב אופטי . לכול חלקי הארץ . החזקת מערכת גיבוי לסיב האופטי
כול זה עולה מליונים . ובסוף בזק צריך גם רווח רציני עבור העבודה הזו . אז אתה מגיע לסכומים האלה
רק הטכנאי קרמר