חברים צריך את עזרתכם דחוף לפני שבוע התקינו לי את הmu7000 לאחר שבוע היום אני קולט שני כתמים כאלה בצד ימין כתם לבן עם נקודות ירוקות מסביב ובצד שמלא כתן לבן עם נקודות אדומות
מזה זליגת אור פיקסלים?
מה טלקטרוניקס פרו עושים?
נערך לאחרונה על ידי dani1993 ב 15/10/2017 0:13, נערך 2 פעמים בסך הכל.
@dani1993
·
אם קיים בכל מצב, בכל התכנים ובכל כניסה, זו תקלה במסך, וצריך לפנות למימוש אחריות.
אם זה קיים רק בכניסה הנוכחית, אולי בעיה במכשיר המחובר ל-TV או כבל HDMI או פשוט התוכן בו אתה צופה.
לאאא עליתי על הבעיה בכלל ביוטיוב
והיא מפויעה גם בHDMI
והקטע שאני כמעט בטוח שזה לא היה לפני כמה ימים
איך האחריות באה לידי ביטוי מחליפים לי מסך או תיקון<?
TheCoolest כתב:לא יודע, קשה לי להגיד אם זו בעיה בפאנל או אולי אלקטרוניקה. אם אלקטרוניקה, אז החלפת לוח תפתור את הבעיה, אם פאנל, אז רוב הסיכויים שיחליפו מסך.
...
·שמע בדקתי לעמוק יותר ויש לי 4 נקודות לבנות כאלה!!!! איך ייתכן במסך כזה שנפתח לפני שבוע דבר כזה???
המספר 4 והצורה של הכתם מיד מדליקים לי נורה אדומה בהקשר של מתקן תליה לקיר. האם הטלויזיה תלויה?
אם כן, ייתכן שהברגים של המתקן תליה ארוכים מידי ולחצו על הפאנל, ככל הנראה נזק בלתי הפיך.
@jacko-il
·
תאמת השני כתמים הבולטים הם מאחורי הברגין ככה נראה
אבל השני כתמים האחרים לא נמצאים כמו האחרים ליד איזור הברגים
ודרך אגב אני לא התקנתי אותה בא מתקין מטעם סמליין
יש מצב טוב שהמתקן תליה או הברגים שהשתמשו בהם לא מתאימים פשוט למסך. אם הם ארוכים מידי ייתכן שהם לוחצים על איזשהו לוח שבתורו לוחץ על הפאנל וזה מה שאתה רואה בעין. לא אומר שזה בוודאות זה, אבל מנסיון עבר כבר ראיתי דברים כמו שצילמת וזה כמעט תמיד היה בגלל מתקן תליה.
ועל המתקינים של אלקטרוניקס פרו (הקבלן של סמליין ושל בערך כל יבואן בארץ) כבר שמענו..
רגע חכה שניה לפני שאתה רץ לגרדום וחורץ דין,
צלם בבקשה את המסך כולו ונסה לסמן, במידה ולא רואים בצילום, איפה הכתמים האלה נמצאים. מעניין לראות אם הם סתם מפוזרים להם או שזה בתבנית של כמו מלבן סימטרי במרכז המסך.
ואם זה אכן מההתקנה של המסך אז שאלקטרוניקס פרו יחליפו את המסך למסך חדש ויתקינו אותו כמו שצריך, עם מתקן וברגים מתאימים. לא הייתי נשאר עם מסך כזה שכן ככל הנראה נגרם נזק לפאנל ו/או אולי גם לרכיבים אחרים.
@jacko-il
·תשמע צילמתי רואים בתמונה 2 נקודות בולטות אלה נמצאות כ4 ,5 סמ. באותו גובה של הגב של המתקן תלייה (איפה שהבורג)
לגבי שאר הנקודות יש אחת באמצע ואחת חלשה יותר למעלה
עכשיו מה עושים מתקשרים לסמליין?
נערך לאחרונה על ידי dani1993 ב 15/10/2017 14:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
לצערי אני לא מצליח לראות כלום בתמונה היא באיכות די נמוכה.. מה בערך הגודל של הנקודות האלה?
אבל לא חשוב, בכל אופן, פנה לאלקטרוניקס פרו (השירות של סמליין) הם ככל הנראה יתאמו איתך ביקור טכנאי שאמור להגיע ולראות מי נגד מי. אם זה אכן נזק שהם גרמו למסך בגלל התקנה ומתקן התליה - דרוש שיקחו את המסך ויספקו לך מסך זהה חדש. אם זה אכן נזק פיזי שהם גרמו עליהם לשאת בעצמם בנזק - לא תיקון ולא נעליים - החלפה למסך תקין חדש, בדיוק על מה ששלמת את מיטב כספך.
תכין עצבי ברזל וכדורי הרגעה לכל מה שקשור לשירות שלהם.
ונחמד אם תעדכן כאן בהמשך מה ואיך התקדם.
שא ברכה.
למען האמת, זה לא ממש משנה מה גרם לדבר הזה להתרחש..
בין אם הם גרמו לזה או שהמסך פשוט נדפק מעצמו - זו עדיין בעיה שלהם מפני שהוא באחריות (בן כמה ימים לפי מה שאמרת) ואת ההתקנה הם ביצעו. אז אתה מכוסה ככה וככה. לא אתה הוא זה שצריך לתת הסברים אלא הם.
@jacko-il
·
אחרי המתנה של 45 דק יגיע טכנאי רק ביום חמישי
הפחד שלי זה שהם יגידו איזה חירטוט ויחליפו לי איזה חלק מה שמבאס שאתה קונה מסך חדש וכבר עובר תיקון תיקון ופתיחה. ואני חושש שאני יהיה זכאי לחדש והם יעשו איזה תיקון במקום
dani1993 כתב:@jacko-il
·
אחרי המתנה של 45 דק יגיע טכנאי רק ביום חמישי
הפחד שלי זה שהם יגידו איזה חירטוט ויחליפו לי איזה חלק מה שמבאס שאתה קונה מסך חדש וכבר עובר תיקון תיקון ופתיחה. ואני חושש שאני יהיה זכאי לחדש והם יעשו איזה תיקון במקום
...
אז תלחם איתם על זה שאתה לא מוכן לקבל שום דבר חוץ ממסך חדש עם קופסא סגורה שמגיעה אליך.
אם הם דפקו את זה בהתקנה זה לא בעיה שלך, בדיוק בשביל זה אתה נותן להם להתקין ולא מתקין לבד, כדי שלא יגידו שדפקת משהו בזמן ההתקנה ותלך לך האחריות.
תדרוש רק מסך חדש, אין שום סיבה שתתקע עכשיו בלי מסך במשך תקופה של תיקון וגם שתקבל מסך שעבר במעבדה(ואולי זה עוד יגרום לנזק עתידי אחר) אחרי שרק קנית אותו בהרבה כסף.
מגיע לך מוצר חדש ותקין
@dani1993
·
אתה לא חייב לקבל את הקביעות שלהם.
אם המסך היה בן כמה חודשים הייתי אומר לך "אין מה לעשות, קרה מה שקרה, תן להם לתקן ולעשות מה שצריך לעשות במסגרת אחריות". אבל, אתה אומר שהמסך חדש לגמרי ורק הותקן לפני כמה ימים. קנית מסך חדש ותקין ולא תצוגה ולא מסך סוג ב'. שילמת על המסך בכסף לא בפוגים. גם אם הם גרמו לנזק וגם אם זו סתם תקלה מקרית שקרתה לה לפתע, לגיטימי לדרוש להחליף מסך חדש במסך חדש אחר ולא להיכנס לתיקונים. אתה חייב לעמוד על זה מבלי להתבייש.
אם שילמת באשראי הייתי בודק גם אפשרות של ביטול עסקה בטענה שסופק והותקן אצלך מוצר פגום.
תקלות ודפקטים במסכי סמסונג זה לא דבר נדיר. השירות (או חוסר השירות) של אלקטרוניקס פרו הופך כל פניה לשירות לסיוט של ממש המצריך איומים בתביעות וסחבת של חודשים עד שמגיעים לאיזו פשרה (לרוב זה תוסיף 5 אלף שח ותשדרג למסך חדש עם בעיות חדשות), או שהלקוח מתייאש ומוותר.
בלי קשר, לפי התיאור והתמונות, אני נוטה להסכים עם שחר, עושה רושם של התקנה לא תקינה שהפעילה לחץ על צד אחורי של המסך. במילים אחרות, הלך המסך.
השאלה מי התקין לך? אם זה מטעמם, אז סיכוי טוב שהפנאל יוחלף (אולי גם כל הטלויזיה), אם התקנת לבד, איך שאומרים בערבית You're Fucked