וידאו מקרטע בקודי על mibox
אז אני עם mibox, kodi 17.4, real debrid,
הסדרות/סרטים האיכותיים יותר (קבצים גדולים עם סאונד 5.1 ו 4k) מקרטעים, נעצרים לקאש ומקבל הודעת מקור איטי מדי (לא ממש הגיוני). מהירות גלישה היא בסביבות ה 60 כך שגם זה לא בעיה. חושב שהאתגר הוא בהגדרות האצת חומרה אולי. מה ההגדרות הכי טובות ל mibox ו/או מה עוד אפשר לעשות כדי לשפר את הקרטועים?
הסדרות/סרטים האיכותיים יותר (קבצים גדולים עם סאונד 5.1 ו 4k) מקרטעים, נעצרים לקאש ומקבל הודעת מקור איטי מדי (לא ממש הגיוני). מהירות גלישה היא בסביבות ה 60 כך שגם זה לא בעיה. חושב שהאתגר הוא בהגדרות האצת חומרה אולי. מה ההגדרות הכי טובות ל mibox ו/או מה עוד אפשר לעשות כדי לשפר את הקרטועים?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לי אותו סיפור עם מתאם רשת של UGREEN
אני התיאשתי בסוף...
אני התיאשתי בסוף...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תלוי בתוכן שאתה מזרים, אם זה ממחשב, אז 60מגהביט יכול לא להיות מספיק.
אתה צריך חיבור קווי (CAT5/6) ולא כל מני פטנטים שלא מגיעים אפילו למהירות של 100mbps.
גם עם מתאם USB, צריך לקנות את זה שמספק חיבור גיגהביט. 100 מגה לא מספיק כשהמחשב המשתף הוא וינדוס.
אתה צריך חיבור קווי (CAT5/6) ולא כל מני פטנטים שלא מגיעים אפילו למהירות של 100mbps.
גם עם מתאם USB, צריך לקנות את זה שמספק חיבור גיגהביט. 100 מגה לא מספיק כשהמחשב המשתף הוא וינדוס.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אצלי זה פתר (וסוף סוף גם הצלחתי לקבל 4K - מה שלא הצלחתי עם המי בוקס)drororp כתב:האם מעבר לסטרימר nvidia shiled יפתור את הבעיה?...
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
הבעייה מוכרת ודי "נטחנה" בעבר....drororp כתב:האם מעבר לסטרימר nvidia shiled יפתור את הבעיה?...
מהנסיון (הדי קצר) שהיה לי עם ה Mi Box, המכשיר פשוט לא יודע להתמודד עם הזרמת רשת של "מגה-קבצים".
בהנחה שהרשת שלך תקינה (ולא .. לא צריך חיבור ג'יגה כדי להזרים 4K....) אז NVIDA Shield בוודאי יתן לך ביצועים שונים בתכלית.
סיפרתי פה כבר מספר פעמים בעבר שיצא לי להתקין Mi Box של חבר כך שהוא עבד כמה ימים לצד ה Shiled (אותה רשת, אותו NAS וכו'....)
ההבדלים היו של יום ולילה .... נחש לטובת מי ..
למען ההגינות אומר לך שגם ה Shield לא חף לחלוטין מבעיות. אבל בהנחה שהמחיר לא מרתיע אותך אז זה בפירוש נגן (האנדרואיד) הטוב ביותר שתוכל לרכוש נכון להיום.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !