איך לארגן טלוויזיה למבוגר שמאושפז באיכילוב (ב- WIFI)?
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה איך לארגן טלוויזיה לאמא שלי שמאושפזת באיכילוב. הדרישות:
- צפיה בערוץ 1,10 ו- 2 (ערוצים 12 ו- 13 אוטוטו...)
- הפעלה פשוטה כמו טלוויזיה בבית - שלט עם on-off ומעבר קל בין הערוצים
- יש רק חיבור WIFI. הראוטר של הבית חולים ואין גישה אליו
האם לסלקום טיוי ופרטנר טיוי יש פיתרון? מה עם קודי, עידן+ וממיר מירון?
אשמח אם מישהו ידע להמליץ לי.
המון תודה!
- צפיה בערוץ 1,10 ו- 2 (ערוצים 12 ו- 13 אוטוטו...)
- הפעלה פשוטה כמו טלוויזיה בבית - שלט עם on-off ומעבר קל בין הערוצים
- יש רק חיבור WIFI. הראוטר של הבית חולים ואין גישה אליו
האם לסלקום טיוי ופרטנר טיוי יש פיתרון? מה עם קודי, עידן+ וממיר מירון?
אשמח אם מישהו ידע להמליץ לי.
המון תודה!
דונגל לטאבלט אנדרואיד (4.1 ומעלה)
https://www.geekbuying.com/item/D202-An ... 69230.html
נסה לחפש כזה בארץ...יקרעו אותך במחיר אבל אין לך ברירה...לחכות חודש וחצי שיגיע מסין.
אם אתה הולך על פתרון עם windows טאבלט \ לפטופ, יש לך באמזון את ה-Hauppauge,
מגיע יחסית מהר, תוך 10 ימים ויש לך אפשרות לבחור משלוח מהיר יותר של מספר ימים.
a mazon.de/Hauppauge-Fernsehen-Tuner-solo-HD-Stick-Receiver/dp/B0152XLPFS
הדונגל הכי טוב שקיים וכולל שלט, אין מה להשוות את הסינים אליו ויעלה לך טיפה יותר מסיני מעפן שתרכוש בארץ.
נסה לחפש כזה בארץ...יקרעו אותך במחיר אבל אין לך ברירה...לחכות חודש וחצי שיגיע מסין.
הדונגל הכי טוב שקיים וכולל שלט, אין מה להשוות את הסינים אליו ויעלה לך טיפה יותר מסיני מעפן שתרכוש בארץ.
·minime כתב:רחוקדונגל לטאבלט אנדרואיד (4.1 ומעלה)
הדונגל הכי טוב שקיים וכולל שלט, אין מה להשוות את הסינים אליו ויעלה לך טיפה יותר מסיני מעפן שתרכוש בארץ....
יש את הדונגל MyGica T230 שתומך גם באנדרואיד וגם בווינדוס, יש לו שלט ומוכרים אותו בארץ.
למי שרוצה טלוויזיה כמו בבית בלי להסתבך הכי פשוט לשכור את הטלוויזיה מהשירות שיש בבי"ח. זה גם חוסך לחולה את ההתעסקות עם המחשב, כולל איפה להניח אותו פיזית.
אם לא, אז הייתי באותה סיטואציה והפתרון הכי נוח זה לצפות באינטרנט באתרי ערוצי הטלוויזיה בתוכניות שהיו ולא בשידור חי. זה גם משחרר את החולה מלהיות תלוי בלו"ז השידור שלא תמיד מתאים ללו"ז בבי"ח.
אם לא, אז הייתי באותה סיטואציה והפתרון הכי נוח זה לצפות באינטרנט באתרי ערוצי הטלוויזיה בתוכניות שהיו ולא בשידור חי. זה גם משחרר את החולה מלהיות תלוי בלו"ז השידור שלא תמיד מתאים ללו"ז בבי"ח.
משה
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
לא יודע באיזו מחלקה היא אבל בבניינים החדשים יש מסך לכל מיטה עם כל מה שרצית
חברים, קודם כל תודה רבה לכולם על העזרה וההכוונה.
לגבי מדיפון - הם כבר לא קיימים באיכילוב, ואיפה שאמא שלי נמצאת אין סטנד לטלוויזיה וגם לא תשתית כבלים. הדבר היחידי שישי זה wifi.
לגבי פיתרון על בסיס טאבלט או מחשב נייד - לא רלבנטי לאמא שלי כי היא מבוגרת ולא תסתדר עם זה. רק טלוויזיה פשוטה תעבוד
קיבלתי אישור להביא טלוויזיה ואני אבנה סטנד מיוחד. הדבר היחידי שאני צריך עזרה הוא בלמצוא את הפתרון הכי טוב שיזין שידורי טלוויזיה פשוטים לטלוויזיה (ערוץ 1,2 ו-10) + שלט רגיל למעבר קל בין הערוצים.
האם ממיר עידן+ (יש חלון) יעבוד לדעתכם? או סטרימר קודי? או שירות סלקום/פרטנר טיוי אולי? או משהו אחר?
אשמח להמלצות
לגבי מדיפון - הם כבר לא קיימים באיכילוב, ואיפה שאמא שלי נמצאת אין סטנד לטלוויזיה וגם לא תשתית כבלים. הדבר היחידי שישי זה wifi.
לגבי פיתרון על בסיס טאבלט או מחשב נייד - לא רלבנטי לאמא שלי כי היא מבוגרת ולא תסתדר עם זה. רק טלוויזיה פשוטה תעבוד
קיבלתי אישור להביא טלוויזיה ואני אבנה סטנד מיוחד. הדבר היחידי שאני צריך עזרה הוא בלמצוא את הפתרון הכי טוב שיזין שידורי טלוויזיה פשוטים לטלוויזיה (ערוץ 1,2 ו-10) + שלט רגיל למעבר קל בין הערוצים.
האם ממיר עידן+ (יש חלון) יעבוד לדעתכם? או סטרימר קודי? או שירות סלקום/פרטנר טיוי אולי? או משהו אחר?
אשמח להמלצות