המלצה למגבר אוזניות dac לפלאפון
שלום, אני קונה פלאפון חדש כנראה את הנוט 8 ולפי מה שאני זוכר ממכשירי סמסונג העוצמת שמע באוזניות תמיד הייתה חלשה.. היה לי עכשיו את הs7 edge והייתה לי את הבעיה ומצד שני אני מאוד אוהב את הפלאפון אז חשבתי לקנות מגבר נייד כזה שמעתי שקיים דבר כזה.. עכשיו הבעיה היא שאני משתמש באוזניות blutooth וראיתי שהמגבר מתחבר בusb.. יש לכם איזהשהו פתרון? לא משנה התקציב
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
זה לא מה שאמרתי. וכנראה לא הבנת אותי אז אני יסביר:
יש חזיבות לעוצמה כשמדברים על חיבור קווי, חיבור 3.5 מ"מ רגיל של אוזיות למכשיר שיספק את המתח. אז אפשר להגדי איזהה פלפון חזק יותר ואיזה חלש יותר. אבל כשמדובר על חיבור BT, אין זה משנה לאיזה מכשיר זה מתחבר, העוצמה הסופית תהיה תלויה רק באוזניות. אין למכשיר, לנגן, שום השפע על זה כי הוא רק משדר את האות הלא מוגבר בצורה דיגיטלית והאוזיות הן אלה אשר עושות את ההגברהה. באוזניות אחרות, המכשיר, הנגן, הוא גם המגבר.
אז לקנות מגבר חיצוני לאוזניות BT זה מיותר.
בלי קשר, מה הקשר בין עלות לעוצמה?
יש חזיבות לעוצמה כשמדברים על חיבור קווי, חיבור 3.5 מ"מ רגיל של אוזיות למכשיר שיספק את המתח. אז אפשר להגדי איזהה פלפון חזק יותר ואיזה חלש יותר. אבל כשמדובר על חיבור BT, אין זה משנה לאיזה מכשיר זה מתחבר, העוצמה הסופית תהיה תלויה רק באוזניות. אין למכשיר, לנגן, שום השפע על זה כי הוא רק משדר את האות הלא מוגבר בצורה דיגיטלית והאוזיות הן אלה אשר עושות את ההגברהה. באוזניות אחרות, המכשיר, הנגן, הוא גם המגבר.
·BUGY כתב:זה לא מה שאמרתי. וכנראה לא הבנת אותי אז אני יסביר:
אוקיי עכשיו היית יותר ברור. מה הקשר? אתה מצפה מאוזניות באיכות וברמה הזאת להישמע לפחות בעוצמה נורמלית, לא בעוצמה שעם כל הבידוד רעשים אני עדיין שומע אנשים שלידי.
בכל מקרה, אתה יכול להסביר אז איך זה שבאייפון למשל עם אותן אוזניות אלחוטיות יכולים לשמוע הרבה יותר חזק מבגלאקסי?...
·BUGY כתב:כנראה יש הגדרות שונות בפלפון או/ו תוכנות ניגון שונות. אבל אין שום סיבה לזה ואין צורך להכליל את כל הגלקסי בגלל נסיון אחד מוזר....
אין דבר כזה פשוט מגבר וכרטיס קול חיצוני לפלאפון? שמחליף את הכרטיס קול הפנימי?