פטיפון שרווד Sherwood PD-502
אהלן,
כמו תמיד אני מקווה שאני פותח שרשור במקום הנכון ואם לא-אשמח שתפנו אותי.
קיבלתי מידידה במתנה פטיפון משומש של חברת שרווד מדגם PD-502 (מצורפים צילומים)
עושה רושם שהוא תקין למעט כמה עניינים קטנים (שאפרט בהמשך).
כיום אני משתמש בפטיפון נייד של חברת lido (גם מצורף בצילום) שנראה שימיו ספורים כי הוא עושה כל מיני בעיות (בעיקרון נראה שהשפופרות לא עובדות-לפחות ככה אמרו לי)
נראה לי שיהיה נחמד לחבר את הפטיפון לרסיבר שלי וככה להינות באופן מוצלח יותר מהתקליטים שלי.
לצורך העניין הייתי שמח לדעת:
1. עושה רושם שחסר לפטיפון המחט (ראו תמונה), יש לכם מושג איפה ניתן לתקן את זה (אם זה באזור ב"ש אז עדיף) וכמה זה צריך לעלות?
2. האם הפטיפון הזה נחשב לטוב, האם שווה בכלל לתקן אותו או שפשוט עדיף לקנות פטיפון אחר?
3. עושה רושם שיש כפתור בשם reject שלא נלחץ, מה התפקיד שלו? האם זה קריטי שהוא לא עובד?
4. יש משהו אחר שכדאי שאדע?
תודה מראש על העזרה!
כמו תמיד אני מקווה שאני פותח שרשור במקום הנכון ואם לא-אשמח שתפנו אותי.
קיבלתי מידידה במתנה פטיפון משומש של חברת שרווד מדגם PD-502 (מצורפים צילומים)
עושה רושם שהוא תקין למעט כמה עניינים קטנים (שאפרט בהמשך).
כיום אני משתמש בפטיפון נייד של חברת lido (גם מצורף בצילום) שנראה שימיו ספורים כי הוא עושה כל מיני בעיות (בעיקרון נראה שהשפופרות לא עובדות-לפחות ככה אמרו לי)
נראה לי שיהיה נחמד לחבר את הפטיפון לרסיבר שלי וככה להינות באופן מוצלח יותר מהתקליטים שלי.
לצורך העניין הייתי שמח לדעת:
1. עושה רושם שחסר לפטיפון המחט (ראו תמונה), יש לכם מושג איפה ניתן לתקן את זה (אם זה באזור ב"ש אז עדיף) וכמה זה צריך לעלות?
2. האם הפטיפון הזה נחשב לטוב, האם שווה בכלל לתקן אותו או שפשוט עדיף לקנות פטיפון אחר?
3. עושה רושם שיש כפתור בשם reject שלא נלחץ, מה התפקיד שלו? האם זה קריטי שהוא לא עובד?
4. יש משהו אחר שכדאי שאדע?
תודה מראש על העזרה!
אנלוגי זה המקום
קשה לראות מהתמונה אבל נראה שהמחט שבורה
ככה מחט תקינה צריכה להראות
ניתן להחליף את המחט שצריכה להתאים לראש שמחובר לפטפון
בבאר שבע יש את בלנקט ( פנה אליי בפרטי ואנחה אותך ) שצריך לבוא עם המחט והדגם של הראש כדי להזמין ( 80-120 שח)
האם הוא טוב ....? לפי התמונות ומבלי לפגוע בידידה, נראה שתואם את ההגדרה '' מחרשת פלסטיק '' ע'ע
האם לקנות אחר..? תלוי בתקציב
ריג'קט זה כמו איג'קט בדיסקים, מפסיק את הסיבוב, מרים את הזרוע ומחזיר אותה למשענתה
4 - הלידו הזה נראה מונו
רוב הסיכויים שיש לו מחט קרמית, רוב הסיכויים שתהרוס לך את התקליטים, יותר מהשרווד אפילו
קשה לראות מהתמונה אבל נראה שהמחט שבורה
ככה מחט תקינה צריכה להראות
ניתן להחליף את המחט שצריכה להתאים לראש שמחובר לפטפון
בבאר שבע יש את בלנקט ( פנה אליי בפרטי ואנחה אותך ) שצריך לבוא עם המחט והדגם של הראש כדי להזמין ( 80-120 שח)
האם הוא טוב ....? לפי התמונות ומבלי לפגוע בידידה, נראה שתואם את ההגדרה '' מחרשת פלסטיק '' ע'ע
האם לקנות אחר..? תלוי בתקציב
ריג'קט זה כמו איג'קט בדיסקים, מפסיק את הסיבוב, מרים את הזרוע ומחזיר אותה למשענתה
4 - הלידו הזה נראה מונו
רוב הסיכויים שיש לו מחט קרמית, רוב הסיכויים שתהרוס לך את התקליטים, יותר מהשרווד אפילו
אני לא זז מכאן עד סוף הצד