רואים מטושטש לא יודעת מה לעשות כבר =(

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
RachelChan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

לאחר ביקור טכנאי התחילו כמו ריצודים וטישטוש בטלוויזיה בחדר שינה טלוויזיה יחסית חדשה לפני כ3 שנים של hisense.
חשוב לציין שלא היו לי בעיות לפני ביקור הטכנאי שהתקין לי ממיר בחדר מוגן ובנוסף שם מפצל חדש בכניסה לבית כי הקודם היה חלוד ובלי הקופסה שלו + אני לקוחה של הוט טריפל הממיר הינו ממיר HD לא מקליט.

צרפתי תמונה של המפצל והכבלים אני לא מומחית לפי מה שהטכנאי אמר ולפי מה שרשמתי לעצמי הכבל השחור הבודד מגיע מהארון שליד הכניסה לרחוב שלי (בית פרטי) והכבל השחור השני ליד הלבן עובר בחדר המוגן ומגיע לחדר שינה והכבל הלבן מגיע דרך הגינה לסלון ומתחבר ישירות לפייבר בוקס צרפתי תמונה להמחשה.

צרפתי סרטון ותמונה להמחשה:

[vimeo]237883774[/vimeo]

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

זה נראה כמו בעייה של הוט - קליטה לא טובה או ההיפך: סיגנל חזק מדי שגורם לעיוותים בסיגנל הנכנס אל הממיר.
בקיצור - צריך להזמין שוב טכנאי של הוט שיראה את הבעייה ויפתור אותה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

RachelChan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

pixies כתב:זה נראה כמו בעייה של הוט - קליטה לא טובה או ההיפך: סיגנל חזק מדי שגורם לעיוותים בסיגנל הנכנס אל הממיר.
בקיצור - צריך להזמין שוב טכנאי של הוט שיראה את הבעייה ויפתור אותה.
...
·
אני כבר לא יכולה להרשות לעצמי להזמין עוד פעם טכנאי עקב כל הבעיות שהיו לי קודם ובגלל כל הטכנאי שבאו והחגים הפסדתי כבר המון ימי עבודה

האם יש דרך לפתור את זה לבד דברים שאני יכולה לבדוק לעשות להחליף ? אין לי בעיה גם לקנות ציוד בכסף פרטי שלי ולהחליף העיקר שאני יודעת שאני יכולה להיות בראש שקט

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

לא חושב שיש לך ברירה. צריך ציוד המודד את עוצמת הסיגנל הנכנס, ואז לשים בהתאם מנחת או מגבר.
עוד דבר שיכול להיות זה מגעים רופפים או חלודים בבניין או בארון הסעף של הוט ברחוב (אם יש כזה).
אם הבעייה היא בבניין או ברחוב, ייתכן שהם יכולים לשלוח טכנאי תשתיות שיבדוק את זה מבלי שתצטרכי להיות בבית.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78914
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #5 

חג משמעית בעיה טכנית שדורשת טכנאי הוט

RachelChan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

pixies כתב:לא חושב שיש לך ברירה. צריך ציוד המודד את עוצמת הסיגנל הנכנס, ואז לשים בהתאם מנחת או מגבר.
עוד דבר שיכול להיות זה מגעים רופפים או חלודים בבניין או בארון הסעף של הוט ברחוב (אם יש כזה).
אם הבעייה היא בבניין או ברחוב, ייתכן שהם יכולים לשלוח טכנאי תשתיות שיבדוק את זה מבלי שתצטרכי להיות בבית.
...
·

אוקיי לא תאמין אבל החלפתי את הממיר HD הישן בבמיר מיני פייבר שהיה לי והתקלה נעלמה ורואים מצויין כבר במשך שעה שלמה ! מה זה אומר ? יכול להיות שהבעיה הייתה בממיר HD ? האם זה מסוכן להשאיר את המצב כך ויש בעיה מהותית שדורשת טכנאי ?

אני ממש מרגישה טכנאית חחח ^_^

RachelChan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

oferlaor כתב:חג משמעית בעיה טכנית שדורשת טכנאי הוט
...
·

היי כמו שכתבתי בתגובה אחת למעלה החלפתי את הממיר HD הישן בבמיר מיני פייבר שהיה לי והתקלה נעלמה ורואים מצויין כבר במשך שעה שלמה ! מה זה אומר ? יכול להיות שהבעיה הייתה בממיר HD ? האם זה מסוכן להשאיר את המצב כך ויש בעיה מהותית שדורשת טכנאי ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #8 

יפה, עשית אלימינציה.

זה יכול להיות 2 דברים:
1. הממיר שהציג תמונה לא טובה תקול.
2. טולרנטיות שהיא באופן כללי פחות טובה לסיגנל חזק או חלש מדי בדגם הממיר שהציג תמונה לא טובה.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10915
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 1942 פעמים

שליחה #9 

@RachelChan
האם הממיר ששמת במקום התקול היה מחובר בחדר אחר? או שהוא ממיר שלא היה מחובר?
אם הוא היה מחובר קודם בחדר אחר, האם בו ראו טוב?
אם ראו טוב, האם חיבור הממיר הבעייתי במקום בו היה מחובר הממיר התקין בבית פותר את הבעיה או לא? (כך ששניהם מחוברים, רק ביצוע החלפה ביניהם)
כך אפשר לוודא אם הממיר עצמו לא תקין, או שיש בעיה של עוצמת הסיגנל, כפי שנאמר קודם.

OhadSela
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #10 

הממירים החדשים של הוט כמו הפייבר והממיר המקליט HD מתקנים את הבעיה של הסיגנל לרוב בעצמם ( ובגלל זה במצב ההגדרות שלהם רשום עוצמת אות טוב או לא טוב ולא מספר כלשהו כמו בממירים הישנים 50-64 ) ומנסים להפוך אותו לאופטימלי במקום הממירים הישנים האפורים שלהם שדורשים כיוון והגברה\ הנחתה של עוצמה ידנית בבית או בחוץ , הפיתרון זה לחבר את הממירים להתקשר למוקד ולבקש שיבדקו לך את העוצמות באותו ציוד שקיים וככה אפשר לדעת גם דרך הטלפון מה הבעיה ואיזה ציוד צריך מגבר או מנחת מתאים כי הוא מקבל אות חזק מידיי ומשבש את התמונה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78914
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #11 

הממיר השני פשוט יותר רגיש. זו בעיה של הוט אבל אין סכנה כך שאם זה עובד לך הכל בסדר.

RachelChan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

Amir64 כתב:@RachelChan
האם הממיר ששמת במקום התקול היה מחובר בחדר אחר? או שהוא ממיר שלא היה מחובר?
אם הוא היה מחובר קודם בחדר אחר, האם בו ראו טוב?
אם ראו טוב, האם חיבור הממיר הבעייתי במקום בו היה מחובר הממיר התקין בבית פותר את הבעיה או לא? (כך ששניהם מחוברים, רק ביצוע החלפה ביניהם)
כך אפשר לוודא אם הממיר עצמו לא תקין, או שיש בעיה של עוצמת הסיגנל, כפי שנאמר קודם.
...
·
קודם כל תודה על העזרה זה לא מובן מאליו דבר שני אכן הממיר ששמתי במקום הממיר התקול, זה ממיר מיני פייבר שהיה לי בחדר אחר ששם ראו טוב בדרך כלל, למרות היו הפרעות כאלה ואחרות אבל זה היה בא והולך כנ"ל בעוד חדר מוגן שגם שם יש מיני פייבר וגם שם יש הפרעות שהולכות ובאות יום אחד עובד מעולה יום אחרי זה עושה בעיות .
חיברתי את הממיר הבעייתי בחדר ששם היה המיני פייבר שעבד ורשום שהוא אוסף נתונים כבר כמה שעות טובות ואינו מציג בנתיים תמונה מחר אבדוק שוב פעם.
בכל מקרה אני אדבר עם הוט כדי לקבל ממיר חדש הבנתי שאפשר גם בלי טכנאי אלה רק שליח שיבוא ויביא חדש

אני רוצה לדעת אם יש פה בעיה יותר רצינית אם צריך עוד מידע או משהו שאני אעשה רק תגיד לי אני רוצה לפתור את התקלה המעצבנת הזאת אחת ולתמיד ואם אפשרי לבד מה טוב כמו כן הוספתי תמונה עם העוצמות ושגיאות למרות החלפת ממיר פיירבוקס לחדש מהקופסא עדין יש המון שגיאות למרות שהממיר עובד רצוף רק יומיים

RachelChan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

pixies כתב:יפה, עשית אלימינציה.

זה יכול להיות 2 דברים:
1. הממיר שהציג תמונה לא טובה תקול.
2. טולרנטיות שהיא באופן כללי פחות טובה לסיגנל חזק או חלש מדי בדגם הממיר שהציג תמונה לא טובה.
...
·
תודה רבה הוספתי תמונה בתגובה למעלה והסבר קצת יותר מפורט של מה שעשיתי אני לא יודעת אם זה יכול לעזור באבחנה יותר מדוייקת אבל זה עדיף מכלום P=

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”