התחדשתי LC37SA1E - מספר שאלות ובעיה שהתעוררה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
danielu2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום חברים
לאחר ביצוע חריש על הדיונים הרלוונטים בפורום הנפלא הזה, נפל הפור ורכשנו היום את הדגם הנ"ל.
יש לי מספר שאלות, אודה על התייחסותכם:
1. מאחר ואני מנוי של הוט ביקשתי את הממיר דוקסיס 7200 + איזולטור. ובנוסף רכשתי כבל סקארט לסקארט. במידה ואני מבצע את החיבור בכבל איכותי, האם עדיין יש חשיבות לדגם הממיר הספציפי?
2. כרגע גם הDVD שלי מחובר בכבל סקארט לסקארט אך הבנתי כי החיבור המומלץ הוא SVIDEO משני המכשירים, האם אני צודק? אם כן, אשמח לקבל המלצה לגביי כבל טוב במחיר סביר.
3. האם מישהו יודע מהם נתוני הכיול האופטימלים למסך זה (או לפחות להפנות אותי למקור מוסמך)
4. הבעיה שהתעוררה היא שכאשר אני צופה בסרט DVD הפורמט 16:9 התמונה גדולה וכתוצאה מכך רואים רק את השורה הראשונה של הכתוביות.
אני מצליח לראות את כלהסרט כולל שתי השורות של הכתוביות רק כאשר אני משנה לפורמט 14:9 ומנצל עד תום את הפונקציה במסך המאפשרת לתמרן את התמונה למעלה/למטה.
למרות הפתרון המאולתר איני חושב שזו הדרך הנכונה לפתור את הבעיה, יש רעיונות לפתרון?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

תתחדש ותהנה !

1. תראה, אומרים שהדוקסיס מוציא את התמונה הכי טובה. בהחלט לממירים שונים יש איכויות שונות של תמונה.
2. לא. אם ה-DVD שלך מסוגל להוציא RGB דרך ה-SCART, זה עדיף.
אגב, SCART הוא רק מחבר. הוא יכול להעביר גם SVIDEO. יש מאמר על זה.
3. תקרא את המאמר על כיול. משם תבין שאין פרמטרים כאלה כי כל קומבינציה היא שונה (מקור-מסך).
4. תוודא שמכשיר ה-DVD המסך מוגדר כ-16:9 ובמסך עצמו אתה על מצב NORMAL או 16:9 או WIDE או איך שקוראים לזה במסך שלך.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

elad_al
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 182
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

כנס ל-SETUP של ה-LCD

שליחה #3 

בחר באפשרות WSS מצב ON
לאחר מכן תבחר במצב PANORMA ובפורמט 16:9.
ככה זה אצלי והבעיה הייתה דומה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”