המלצה לטלוויזיה - חדש בפורום

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
royruho פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אחרי שנים של צפייה מצג המחשב הנייד- מעוניין לקנות מסך טלוויזיה.
הלכתי לאיבוד בין שלל הדגמים והתכונות ולכן פונה אליכם להכוונה ואולי המלצה על דגמים ספציפיים (b) .

107 ס"מ הוא רוחב הקיר הפנוי (מקצה הקיר ועד החלון)
מרחק צפייה 2.5 מטר
עיקר השימושי : תוכן ממחשב נייד (youtube, MAKO, נענע10, סרטי HD , האזנה למוזיקה דרך youtube ואולי חיבור לנטפליקס בהמשך (עוד לא יודע איך אזרים אותו לטלוויזיה,לפני שנים הייתי מחבר כבל HDMI אבל אני מניח שזמנים השתנו ואשמח להמלצות גם בנושא זה)

לחוץ יותר על המחיר ופחות על 4K. בעיקר חשובה לי האפשרות להזרים את התוכן מהמחשב ולצפות בנטפליקס

תקציב -2500 ש"ח עם גמישות מסויימת

royruho פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

שאלה נוספת -
האם קיימת היום דרך להציג את מסך המחשב על הטלוויזיה באופן אלחוטי (ללא כבל HDMI וללא סטרימר קודי) - האם המחשב או הטלוויזיה או הראוטר בבית צירכים לתמוך בפרוטוקול מסויים?

תודה על העזרה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78927
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5399 פעמים

שליחה #3 

הרוחב נשמע מעט נמוך. זו לדעתי המגבלה העיקרית שלך ותצטרך לעשות מעט מחקר בנוגע לזה. תבדוק אם 50 או 55״ מהדורות החדשים (עם בזל מינימלי) יצליחו להכנס. התקציב שלך מוגבל מאוד ויתכן שרק 40-42״ יתאים כאן מסוג led.

כדאי לקחת מסך חכם. המסכים החכמים מאפשרים גם casting (העברת יוטיוב ונטפליקס מבלי שזה ישודר מהמחשב אלא רק ההרשאה עובדת והמסך ינגן בעצמו). עוד אופציה זה שהמסך יתחבר למחשב בשיתוף רשת וינגן את התכנים כמו שהם. שידור אלחוטי בסגנון של mirascast עובד במסכים ומחשבים חדשים אבל האיכות לא מאוד גבוהה ויש שם דיליי גדול אז זה פחות מתאים לשידור וידאו ומתאים יותר ל פרזנטציות או הצגת תמונות למשפחה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”