לא מצליחה לגשת למצלמות של הבית...

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
RachelChan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם וחג שמח,

אז איך שאומרים דלת אחת נסגרת ודלת אחרת נפתחת (במובן הלא חיובי) וכך זה עם הוט משהו אחד מסתדר לי ואז עוד בעיה צצה לה

הפעם אחרי שהחליפו לי פיירבוקס חדש אני לא מצליחה לגשת למצלמות למזלי שהתקינו אותם הצלחתי להבין בערך איך זה עובד כל העסק

הכתובת ip שלי שונתה מ 77 ל 213 שאני מנסה לגשת מהבית של ההורים שלי למצלמות עם האפליקציה זה לא מאפשר לי אני יודעת שזה קשור לפורטים וכו' ניסיתי לדבר עם הוט אך גם הם לא הצליחו לעזור לי ולפי מה שאני מבינה ממנו פורט 80 חסום וזה מה שיוצר את הבעיה

אשמח אם משהו שמבין יסביר לי מה אפשר לעשות

תודה מראש ^_^

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4311
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 905 פעמים

שליחה #2 

אם המצלמות שלך מחוברות ל NVR , אז את צריכה בסך הכל להפנות את הפורטים הרלוונטיים במנגנון NAT של הנתב לכתובת IP של NVR שלך. או במקרה שרוצים לעשות הגדרות עקומות במיוחד, אפשר להגדיר את הכתובת IP של NVR , ככתובת של DMZ ( דבר שממש לא מומלץ מסבות רבות ).

RachelChan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

sys_admin כתב:אם המצלמות שלך מחוברות ל NVR , אז את צריכה בסך הכל להפנות את הפורטים הרלוונטיים במנגנון NAT של הנתב לכתובת IP של NVR שלך. או במקרה שרוצים לעשות הגדרות עקומות במיוחד, אפשר להגדיר את הכתובת IP של NVR , ככתובת של DMZ ( דבר שממש לא מומלץ מסבות רבות ).
...
·

היי קודם כל תודה רבה על העזרה באשכול הקודם שלי ועל הסבלנות אני ממש מעריכה את זה

בקשר לנושא NVR אתה מתכוון לקופסא גדולה שחורה שמחוברת לפייבר ולטלוויזיה ואיתה אפשר לראות את המצלמות במסך + מאכסנת את המידע מהמצלמות ? אם כן איך אני יודעת מה הכתובת Ip שלה ואיך עושים את כל מה שרשמת פה אני מבינה שאני צריכה להיכנס ל Port forwarding אבל לא יודעת איך למלא שם את השדות כמו כן חשוב לציין שאני רוצה לגשת מפאלפון.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4311
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 905 פעמים

שליחה #4 

בדרך כלל, NVR בבית, זו קופסא קטנה, בגודל של מכשיר וידאו VHS של פעם. NVR שהוא בקופסא גדולה מקובל להתקין בארגונים ששם עליו מחוברות מאות מצלמות. הקופסה של NVR לא חייבת להיות שחורה, היא יכולה להיות בכל צבע. גם בדרך כלל, בגלל שב NVR מאחסנת כל המידע מהמצלמות, הוא ממוקם במקום מאובטח, נניח בממ''ד או בכספת ובשום מקרה לא ליד הטלוויזייה בחדר או בסלון.
בכל מקרה, את הכתובת IP של NVR את מגדירה בנתב בקישור לכתובת MAC של NVR. כך ה NVR יקבל כל פעם את אותה הכתובת ולא כל פעם כתובת אחרת. כמובן, יש אפשרות עקומה במיוחד, להגדיר כתובת ידנית בממשק ניהול של NVR, רק שזה מתכון בטוח לצרות תקשורת בהמשך.
אחרי שאת כבר הגדרת את כתובת IP של NVR וביררת מה הפורטים שבשימוש שלו, את מגדירה את כל הפרטים הנדרשים במסך של הפניות פורטים שצירפת כאן מקודם. LOCAL IP , מין הסתם את רושמת את הכתובת IP של NVR, גם את LOCAL START PORT את רושמת את הפורט הנדרש להפנייה, גם את LOCAL END PORT את רושמת את אותו הפורט שאת רוצה להפנות ( אם את רוצה להפנות טווח של פורטים, ב END PORT , רושמים את הפורט האחרון ) , EXTERNAL IP להשאיר כ 0.0.0.0 , את ה EXTERNAL START וגם EXTERNAL END מומלץ להגדיר את המספרים, כמו בפורטים הפנימיים שהגדרת מקודם. PROTOCOL מגדירים כ TCP או UDP בהתאם לסוג הפרוטוקולים שבשימוש, ENABLED מגדירים כ ON , אם רוצים שכל מה שהוגדר מקודם יהיה פעיל.
כמובן שאם הגדרת את כל מה שנדרש בצורה תקינה את יכולה לגשת למצלמות גם מהפלאפון. רק מומלץ לבדוק שאת ניגשת לכתובת IP חיצונית נכונה, כי, אם אין לך כתובת IP קבוע מספק אינטרנט, אחרי ההחלפה של מודם כבלים יש סיכוי יותר מסביר שהכתובת החיצונית שלך השתנתה.
זה כל הסיפור.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #5 

טבלת ניתובי הפורטים שלך ריקה.
כנראה בראוטר הקודם שלך היו מוגדרים ניתובי פורטים, וכשהוט החליפו לך הם לא טרחו להעביר את הגדרות הראוטר הקודם לראוטר הנוכחי.
אבל יעזור אם תצייני אילו מצלמות אלה (HIKVision במקרה?) ואם יש או אין לך NVR.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

RachelChan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

sys_admin כתב:בדרך כלל, NVR בבית, זו קופסא קטנה, בגודל של מכשיר וידאו VHS של פעם. NVR שהוא בקופסא גדולה מקובל להתקין בארגונים ששם עליו מחוברות מאות מצלמות. הקופסה של NVR לא חייבת להיות שחורה, היא יכולה להיות בכל צבע. גם בדרך כלל, בגלל שב NVR מאחסנת כל המידע מהמצלמות, הוא ממוקם במקום מאובטח, נניח בממ''ד או בכספת ובשום מקרה לא ליד הטלוויזייה בחדר או בסלון.
בכל מקרה, את הכתובת IP של NVR את מגדירה בנתב בקישור לכתובת MAC של NVR. כך ה NVR יקבל כל פעם את אותה הכתובת ולא כל פעם כתובת אחרת. כמובן, יש אפשרות עקומה במיוחד, להגדיר כתובת ידנית בממשק ניהול של NVR, רק שזה מתכון בטוח לצרות תקשורת בהמשך.
אחרי שאת כבר הגדרת את כתובת IP של NVR וביררת מה הפורטים שבשימוש שלו, את מגדירה את כל הפרטים הנדרשים במסך של הפניות פורטים שצירפת כאן מקודם. LOCAL IP , מין הסתם את רושמת את הכתובת IP של NVR, גם את LOCAL START PORT את רושמת את הפורט הנדרש להפנייה, גם את LOCAL END PORT את רושמת את אותו הפורט שאת רוצה להפנות ( אם את רוצה להפנות טווח של פורטים, ב END PORT , רושמים את הפורט האחרון ) , EXTERNAL IP להשאיר כ 0.0.0.0 , את ה EXTERNAL START וגם EXTERNAL END מומלץ להגדיר את המספרים, כמו בפורטים הפנימיים שהגדרת מקודם. PROTOCOL מגדירים כ TCP או UDP בהתאם לסוג הפרוטוקולים שבשימוש, ENABLED מגדירים כ ON , אם רוצים שכל מה שהוגדר מקודם יהיה פעיל.
כמובן שאם הגדרת את כל מה שנדרש בצורה תקינה את יכולה לגשת למצלמות גם מהפלאפון. רק מומלץ לבדוק שאת ניגשת לכתובת IP חיצונית נכונה, כי, אם אין לך כתובת IP קבוע מספק אינטרנט, אחרי ההחלפה של מודם כבלים יש סיכוי יותר מסביר שהכתובת החיצונית שלך השתנתה.
זה כל הסיפור.
...
·

אוקיי הצלחתי, קודם כל ממש תודה על העזרה לאחר פתיחת הפורט ניתקתי את הפיירבוקס מהחשמל וחיברתי ליתר ביטחון והכל עובד ממש תודה ^_^ ואני מצליחה לגשת מהפאלפון למצלמות רק כדי להיות בטוחה לפעם הבא האם יש צורך בכלל בניתוק מהחשמל כאשר אני פותחת פורט או שאין קשר וזה מיידית ?

זו החברה דרך אגב של המצלמות:
provision-isr
המכשיר עצמו מאוד ישן

RachelChan פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

pixies כתב:טבלת ניתובי הפורטים שלך ריקה.
כנראה בראוטר הקודם שלך היו מוגדרים ניתובי פורטים, וכשהוט החליפו לך הם לא טרחו להעביר את הגדרות הראוטר הקודם לראוטר הנוכחי.
אבל יעזור אם תצייני אילו מצלמות אלה (HIKVision במקרה?) ואם יש או אין לך NVR.
...
·

היי תודה רבה הצלחתי לעשות זאת והכל בזכותכם זה כבר פעם שניה שמצילים אותי פה בפורום ועוזרים לי אני ממש שמחה שגיליתי את הקהילה הנחמדה הזאת שתומכת ונותנת מענה אדיב ומקצועי

ישר כוח =)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”