עזרה לגבי רמקולים ומגבר -חדש פה:)...
שלום לכולם.. מקווה שזה הפורום המתאים..
אתמול הלכתי לחבר ושמעתי אצלו ממגבר אנלוגי היה מדהים, מה שיותר מגניב שזה מגבר שהוא בנה לפני 20 שנה.
בקיצור החלטתי לבנות גם אחד
אשמח להמלצה על קיט טוב ל amplifier kits
בנוסף יש לי בבית רמקולים של:
Bose
4.2 Stereo Everywhere speaker system
שצריכים שיפוץ בעיקר הרמקול הקטן..
האם הם שווים משהוא האם הצליל שלהם טוב?
אני שומע ג'אז ורוק בעיקר רוק
אשמח לעזרתכם בעניין תודה רבה וחג שמח:)
הראל
אתמול הלכתי לחבר ושמעתי אצלו ממגבר אנלוגי היה מדהים, מה שיותר מגניב שזה מגבר שהוא בנה לפני 20 שנה.
בקיצור החלטתי לבנות גם אחד
אשמח להמלצה על קיט טוב ל amplifier kits
בנוסף יש לי בבית רמקולים של:
Bose
4.2 Stereo Everywhere speaker system
שצריכים שיפוץ בעיקר הרמקול הקטן..
האם הם שווים משהוא האם הצליל שלהם טוב?
אני שומע ג'אז ורוק בעיקר רוק
אשמח לעזרתכם בעניין תודה רבה וחג שמח:)
הראל
שלום rls@
שאלה עקרונית - האם אתה אלקטרונאי ? - בגדול הייתי רוצה להציע שבמקום לבנות מגבר אפילו אם זה קיט (יש היום קיטים כאלה עדיין ?) וגם אם אתה אלקטרונאי שתתכוונן על מגבר או רסיבר אנלוגי / וינטאג יד 2. אם צריך תעביר אותו שיפוץ / רסטורציה שבעיקרה תהיה החלפת קבלים אלקטרוליטיים . זה יהיה כמעט כמו לבנות קיט רק יותר מאורגן ועם סיכויי הצלחה יותר גדולים. ואז אם ימצא חן בעיניך תמשיך משם בפיתוח התחביב. תבנה קיטים, תתכנן מגברים מאפס וכיוצא בזה.
בהצלחה.
שאלה עקרונית - האם אתה אלקטרונאי ? - בגדול הייתי רוצה להציע שבמקום לבנות מגבר אפילו אם זה קיט (יש היום קיטים כאלה עדיין ?) וגם אם אתה אלקטרונאי שתתכוונן על מגבר או רסיבר אנלוגי / וינטאג יד 2. אם צריך תעביר אותו שיפוץ / רסטורציה שבעיקרה תהיה החלפת קבלים אלקטרוליטיים . זה יהיה כמעט כמו לבנות קיט רק יותר מאורגן ועם סיכויי הצלחה יותר גדולים. ואז אם ימצא חן בעיניך תמשיך משם בפיתוח התחביב. תבנה קיטים, תתכנן מגברים מאפס וכיוצא בזה.
בהצלחה.
וינטאג'מניה !!!
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.