יעוץ למערכת אבטחה לגינה

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
שלח תגובה
Acura פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

צהריים טובים
חיכיתי לרגע האחרון, מחר - מחרתיים סוגרים את הצינור של התשתית בקיר לאחר שיפוץ הגינה.
אין לחץ לגביי קינפוג המערכת וקניית הציוד, רק לגביי התשתית אני לחוץ קצת.

בגדול מה שאני רוצה לעשות זה 2 מצלמות (לא IP) שמחוברות כמובן לDVR עם לינוקס פתוח (אם קיים כזה דבר)
הכוונה היא שהמערכת עולה היא לא נעולה רק על התוכנה של ה DVR, שיהיה אפשר להשתמש גם בלינוקס עצמו (אני רוצה להתקין TEAMVIEWER עליו)
הDVR יתחבר בכבל רשת לראוטר שישמש כ BRIDGE לראוטר הראשי בבית (אין לי צורך בIP קבוע, אני אסתדר עם זה)

אני טכנאי מחשבים ותקשורת אז עניין ההגדרות לא בעיה, רק התשתית היא הבעיה

איזה כבלים אני צריך לשים לפני שסוגרים אץ הקיר? אודיאו וידאו X2 ו? מה השם של הכבל מתח?
האם יש DVR שהוא גם מספק את החשמל למצלמות? (בדומה לPOE) ככה שהכבל מתח יתחבר ישירות לDVR

אני מקווה שעניין התשתית פשוט כמו שאני חושב...

תדה רבה!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32983
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

בהנחה שלא קנית כבר את המצלמות, DVR ואודיו/וידאו זה לגמרי 2010.
היום כולם עובדים עם מצלמות IP ו-NVR.
פשוט העבר בצינור של הגינה 2 כבלי CAT6, שמספקים גם רשת וגם מתח למצלמות (PoE), ובצד של הבית שים סוויץ' PoE ו-NVR.
אגב, יש גם מכשירי NVR הכוללים שקעי Ethernet עם PoE, ואז אפילו אין צורך בסוויץ' PoE.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Acura פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

נכון שזה נחשב לטכנולוגיה ישנה אבל אני בכוונה מתעקש על זה ולא על מצלמות IP כי אני לא רוצה IP קבוע מסיבות מסויימות

דרך אגב, עם NVR ומצלמות IP כל התשתית מסתכמת בכבל CAT6 ? אם ככה יש סיכוי גדול שאשנה את דעתי...

יש המלצות לNVR עם POE מובנה? מעניין מה הטווח מחירים
אני לא מכיר מותגים ומוניטין אמינות של יצרניות בתחום הזה

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

מה הקשר לIP קבוע?
תרשם ל DDNS
ואז החיבור לבית הוא באמצעות DNS. הIP יכול להתחלף כמה שהוא רוצה. (לדעתי כל ראוטר מכובד תומך בכך, ובטוח יש קליינטים ללינוקס שאפשר להריץ).
הבעייה הגדולה עם המצלמות ה"ישנות" הוא האיכות - אתה מוגבל מאוד באיכות. כי זה חיבור אנלוגי.

Acura פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

לא אוהב ביכלל DDNS אבל בסדר יש דרכים להקשיח את האבטחה...

מישהו יכול להמליץ על NVR עם POE מובנה? כמו שכבר כתבתי, אני לא מכיר מותגים ומוניטין אמינות של יצרניות בתחום הזה.

ומישהו יכול לאשר לי בבקשה שהחיבור היחיד שהמצלמה תצטרך (במידה ואני קונה POE NVR) הוא רק כבל רשת?

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #6 

מצלמות IP צריכות רשת ומתח. אם הן תומכות ב-PoE (ורובן המוחלט תומך) אזי כל התשתית הפיזית שאתה צריך היא אכן כבל רשת.

אני אישית משתמש במצמות full wireless - מתחברות ל-WiFi בבית ורצות על סוללות. נותן לי גמישות מלאה במיקום שלהן. למשל: פתאום גיליתי שצריך עוד מצלמות שלא חשבתי עליהם ויש מלצמה אחת שמיקמתי על.... עץ בגינה.
You are never fully dressed without a smile

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #7 

רעיון מעניין.
כמה סוללות ואיזה סוג, וכל כמה זמן אתה צריך להחליף סוללות?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #8 

Acura כתב:נכון שזה נחשב לטכנולוגיה ישנה אבל אני בכוונה מתעקש על זה ולא על מצלמות IP כי אני לא רוצה IP קבוע מסיבות מסויימות

דרך אגב, עם NVR ומצלמות IP כל התשתית מסתכמת בכבל CAT6 ? אם ככה יש סיכוי גדול שאשנה את דעתי...

יש המלצות לNVR עם POE מובנה? מעניין מה הטווח מחירים
אני לא מכיר מותגים ומוניטין אמינות של יצרניות בתחום הזה
...
לא הבנתי מה הקשר. אתה מגדיר להן IP פנימי קבוע, לא IP ציבורי של חיבור האינטרנט שלך.

וכן, כמו שקודמי ענה, כל מה שצריך לתשתית זה כבל בודד CAT6 לכל מצלמה המעביר רשת+מתח.

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”