יש לי סמסונג 7350 49אינץ שקניתי לפני כמה חודשים ואחת הסיבות שאני רוצה להחליף היא שיש לסמסונג הזאת רק חיבור 1 תומך HDR וזה אפילו לא החיבור ARC ככה שזה עושה לי קצת בלאגן אם אני רוצה לחבר יותר ממכשיר אחד תומך HDR
ביחד עם השידרוג ל7350 שידרגתי גם רסיבר לימהה 581 שתומך HDR ובסוף בגלל מגבלות הטלוויזיה יוצא שאני לא משתמש ברסיבר בכלל להעברת HDR כי הPS4 PRO חייב להיות מחובר ישר לטלוויזיה
עכשיו לגבי ה55B6Y אני חייב לדעת האם כל הHDMI שלה תומכי HDR? חשוב במיוחד שהחיבור ARC יתמוך
ובכללי איך הדגם הזה והאם יש הבדלים משמעותיים בינו לבין הOLED החדש של LG לשנת 2017
bloodomen22 כתב:ובכללי איך הדגם הזה והאם יש הבדלים משמעותיים בינו לבין הOLED החדש של LG לשנת 2017
...
יש אנשים שאומרים שיש הבדלים משמעותיים ויש אנשים שחושבים שההבדלים לא כאלה משמעותיים...
אני חושב שההבדלים לא כאלה משמעותיים - רואים מדהים ב B6 ורואים מדהים ב C7, באתרים הגדולים כמו RTINGS ובפורומים של avsforum שאלו את השאלה הזו לא מעט והתשובה כמעט תמיד זהה - "ההבדלים לא שווים את הקפיצה במחיר, אם תמצא דיל טוב על B6 לכו על זה." (תרגום חופשי)
נערך לאחרונה על ידי idanh ב 10/10/2017 12:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
המחיר מתצוגה הוא אחלה, הבנתי גם שיש אחריות 3 שנים על המסכים מתצוגה - השאלה היא מה קורה אם אתה מקבל טלוויזיה עם צריבה או איזו מחלה אחרת שלא נדע... איך ח.י. מתייחסים לזה?
@idanh
·
יש גם סמסונג 9500 שמישהו בפורום מוכר ב5900 גם יכול להיות אופציה לפי המפרט שלה ראיתי שכל החיבורים תומכים hdr
אבל אם כבר שידרוג והוצאה גדולה הייתי מעדיף כבר לעבור לoled
לא הייתי קונה OLED מתצוגה. LCD זה משהו אחד, למסכי LCD אין בעיות צריבה או צבירה (למרביתם). ב-OLED קיים סיכוי לשניהם, תלוי בשימוש.
מסכים בתצוגה בד"כ עובדים המון שעות ביום, עם הגדרות תמונה שגורמות לבלאי גבוה יחסית.
9500 דגם מיושן ולא כדאי בכלל, לדעתי. התמיכה ב-HDR לא מרשימה יותר מדי, המסך מגיע רק ל-400 ניטים, הדגמים החדשים מגיעים לכפול מזה. אין תמיכה ב-Dolby Vision...
אין אחריות על צריבות.
מתצוגה מחנות, בניגוד לשימוש ביתי סטנדרטי, דווקא יש סיכוי לקבל צריבה. פשוט בגלל שהמסך כמעט כל היום מריץ לופ של וידאו דמו. מה גם שההגדרות שם בדרך כלל על תצורת חנות כך שעצמת הארה וכו' על מקסימום כדי למשוך את העין.
בעייתיות נוספת יכולה לקרות אם וכאשר תתפתח בעתיד תקלה במסך. כבר נתקלתי בלא מעט נותני שירות שטוענים שהם רשאים לתקן בחלפים משומשים או להחליף במסך דומה משומש מפני שמראש הלקוח רכש מסך משומש מתצוגה. אין לי מושג אם חוקי או לא, אך עובדתית נתקלתי בטיעון הזה מספר פעמים.
אחרי שכל זה נאמר, לדעתי האישית בלבד, מסך OLED 55 B6 משומש ב- 7000 ש"ח זה לא מחיר אטרקטיבי. בקצת יותר כבר רוכשים C7 חדשה בלי כל הכאב ראש, הכוכביות והאותיות הקטנות. ואנחנו אוטוטו לקראת בלאק פראיידיי ואני די בטוח שיהיו מבצעים מעניינים ויותר אטרקטיביים מהעסקה הזו.