מכונת קפה של הגלריה לקפה
@tzvielbd
·
אני כרגע עם לה-צ'ימבלי ג'וניור מתחילת שנות ה-90.
מאחר ושוק יד שניה פה ובכלל די איטי ואף לא זז כלל, בטח עבור מכונות קצה מקצועיות - למכור אותה לא יהיה פרקטי (לא מאמין שמישהו בארץ יהיה מוכן לשלם 10,000₪ עבורה...)
השאיפה היא כמובן משהו בכיוון ה-GS3, אך אילן הציע לי את המכונה שלו תמורת הצ'ימבלי ורציתי לקבל איזושהי ביקורת אובייקטיבית.
המכונה שלו עשויה כולה מנירוסטה (כולל הדוד) ונראית איכותית ביותר. גם האספרסו שהוא מכין בעזרתה יוצא ברמה גבוהה וכמובן שהוא לא חוסך ממנה סופרלטיבים.
·
אני כרגע עם לה-צ'ימבלי ג'וניור מתחילת שנות ה-90.
מאחר ושוק יד שניה פה ובכלל די איטי ואף לא זז כלל, בטח עבור מכונות קצה מקצועיות - למכור אותה לא יהיה פרקטי (לא מאמין שמישהו בארץ יהיה מוכן לשלם 10,000₪ עבורה...)
השאיפה היא כמובן משהו בכיוון ה-GS3, אך אילן הציע לי את המכונה שלו תמורת הצ'ימבלי ורציתי לקבל איזושהי ביקורת אובייקטיבית.
המכונה שלו עשויה כולה מנירוסטה (כולל הדוד) ונראית איכותית ביותר. גם האספרסו שהוא מכין בעזרתה יוצא ברמה גבוהה וכמובן שהוא לא חוסך ממנה סופרלטיבים.
@tzvielbd
·
לא יודע אם באמת שידרוג, אולי יותר מעבר רוחבי.
אבל עדיין, מדובר במכונה חדשה לחלוטין העשויה מחומרים איכותיים.
אם אתה שואל את אילן הוא יגיד לך שהמכונה שלו יכולה לתת פייט לכל השמות הגדולים ואף לנצח את חלקן. ובכל זאת אני מחפש מישהו שיש לו נסיון איתה שיכול לתת את חוות הדעת שלו.
·
לא יודע אם באמת שידרוג, אולי יותר מעבר רוחבי.
אבל עדיין, מדובר במכונה חדשה לחלוטין העשויה מחומרים איכותיים.
אם אתה שואל את אילן הוא יגיד לך שהמכונה שלו יכולה לתת פייט לכל השמות הגדולים ואף לנצח את חלקן. ובכל זאת אני מחפש מישהו שיש לו נסיון איתה שיכול לתת את חוות הדעת שלו.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
פעם ראושנה שאני שומע על "הגלריה" של הקפה. נכנסתי לאתר. מדובר במכונה שנקראת "יוליה".
מישהו מכיר? מחירים? רואה שגם מתקן מכונות קפה.....
מישהו מכיר? מחירים? רואה שגם מתקן מכונות קפה.....
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ