המלצה לרסיבר למערכת 5.1 עם SVS ULTRA
שלום לכולם
אשמח לקבל המלצה לרסיבר (3-4.5 אלף ש"ח) למערכת של SVS .
קידמיים וסנטר : SVS ULTRA .
אחוריים : SVS Prime Satellite.
סאב : SVS SB 2000.
בעתיד ארצה להוסיף ATMOS.
עיקר השימושים הם לטלוויזיה ו ק"ב .
חשבתי על ה Denon 2400H , האם הוא מספק ל ULTRA.
אשמח לחוות דעת גם על בחירת הרמקולים .
המון תודה למשיבים !
אשמח לקבל המלצה לרסיבר (3-4.5 אלף ש"ח) למערכת של SVS .
קידמיים וסנטר : SVS ULTRA .
אחוריים : SVS Prime Satellite.
סאב : SVS SB 2000.
בעתיד ארצה להוסיף ATMOS.
עיקר השימושים הם לטלוויזיה ו ק"ב .
חשבתי על ה Denon 2400H , האם הוא מספק ל ULTRA.
אשמח לחוות דעת גם על בחירת הרמקולים .
המון תודה למשיבים !
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5169
- נתן תודות: 1066 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
@ESES
·אתה זה שיכול לתת חוות דעת על הרמקולים...
אתה זה שהולך לישון איתם וקם איתם בבוקר 😄
לדעתי רמקולים מעולים...
·אתה זה שיכול לתת חוות דעת על הרמקולים...
אתה זה שהולך לישון איתם וקם איתם בבוקר 😄
לדעתי רמקולים מעולים...
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·הוא לא "עדיף", אין משהו במפרט ביניהם שהופך את הסוני לעדיף, אם כבר, הדנון אשיר יותר בפי'צרים. אבל אחרי ששמעתי את שניהם, אני יכול להגיד שגם עם הסוני וגם עם הדנון הרמקולים נשמעים מעולה רק שעם הסוני יש להם יותר, אאא, איך להסיבר...נגיד חממימות, צליל טיפה יותר עשיר. שוב, זה אישי וזה הבדל די קטן אבל הוא קיים.ESES כתב:@mulder
היי , תודה על התשובה
למה אתv חושב ש ה Sony STR-DN1080 עדיף על ה Denon 2400H ל SVS ?...
לגבי הרמקולים, כמו שאמרתי, אני קצת משוחד. אבל בתקציב הזה יש לך מבחר גדול ביותר אבל לדעתי תמורה למחיר הכי טובה זה מSVS והסנטר אולטרה שלהם אחד הטובים, צריך לעלות הרבה בתקציב כדי לקבל משהו טוב יותר. וב"ק סנטר הוא הלב של המערכת.
הרמקולים המדפיים שלהם מסדרת האולטרה נהדרים. חזקים מאוד. נקיים בכל ווליאום. בס טוב ונקי. ניטרליים פחות או יותר...מה כבר לא נכתב על הרמקול הזה...כל מה שאני יכול להוסיף זה שהכל נכון.
הנה, יש לך פה שרשור של 90 עמודים, שתבין עד כמה SVS נכנס חזק:
https://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=219485&postdays=0&postorder=asc&start=0
ויש לך פה שרשור "התחדשתי" שלי...אני מספר שם עוד כמה מילים:
https://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=211259&postdays=0&postorder=asc&start=45
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9034
- נתן תודות: 1582 פעמים
- קיבל תודות: 1350 פעמים
טוב, נו, אני אוסיף גם את ההתחדשות שלי על האולטרה הקדמיים: https://www.hometheater.co.il/vp2361779#2361779
אתה יכול לקנות בשקט ולהיות רגוע. רמקולים מצויינים, רק תן להם עוד ועוד.
אתה יכול לקנות בשקט ולהיות רגוע. רמקולים מצויינים, רק תן להם עוד ועוד.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7653
- נתן תודות: 487 פעמים
- קיבל תודות: 886 פעמים
יעזור אם תרחיב בכמה דברים, כמו גודל החדר , חברות ששמעת כבר ואהבת או לא, אם רק מדפיים או רצפתיים , יד שניה או חדש. המבחר גדול.
אם יש לך זמן תלך ותשמע כמה דגמים. אלא אם כן שמעת כבר את ה SVS ואהבת. תלוי גם מה הטעם שלך.
כבעלים של האולטרה המדפיים , אני יכול להגיד שדי קשה להתחרות מולם. כמובן הכל תלוי באיכות הפסקול שאתה שם להם, למרות שאפילו סתם בצפיה ישירה הם נשמעים מעולה. תן להם סרט איכותי ב 5.1 אז בכלל.. למשל אם יש סצינה עם מסוק באיזה סרט, אתה מרגיש שהחדר שלך הופך להיות המסוק, אתה מבין את הכוונה? אלה היכולות שלהם.
אם יש לך זמן תלך ותשמע כמה דגמים. אלא אם כן שמעת כבר את ה SVS ואהבת. תלוי גם מה הטעם שלך.
כבעלים של האולטרה המדפיים , אני יכול להגיד שדי קשה להתחרות מולם. כמובן הכל תלוי באיכות הפסקול שאתה שם להם, למרות שאפילו סתם בצפיה ישירה הם נשמעים מעולה. תן להם סרט איכותי ב 5.1 אז בכלל.. למשל אם יש סצינה עם מסוק באיזה סרט, אתה מרגיש שהחדר שלך הופך להיות המסוק, אתה מבין את הכוונה? אלה היכולות שלהם.
שלום לאנשי הפורום
@BUGY
רציתי לשאול למה בחרת Prime satelite כ Rear Surrounds ואיך הם מתפקדים כ Surrounds אחוריים ?
אני בדיוק מטלבט איזה Rear Surrounds לבחור ויש ביקורות מעורבות על ה Prime setalite .
אני חושב ללכת על רמוקולים Di-pole ולא על מדפיים , כמו ה Klipsch 240S/250S
או ה Polk Audio Fxi A4/A6 ?
הם ימוקמו בצידי הקיר שצמוד לספת הישיבה מאחורי המאזין מעט מעל הראש .
מה דעתך , האם עדיף ללכת על ה Di pole או להשאר All SVS עם הפריים satelite (כי ה SVS אולטרה סאראונד קצת מחוץ לתקציב)?
תודה רבה על העזרה !
@BUGY
רציתי לשאול למה בחרת Prime satelite כ Rear Surrounds ואיך הם מתפקדים כ Surrounds אחוריים ?
אני בדיוק מטלבט איזה Rear Surrounds לבחור ויש ביקורות מעורבות על ה Prime setalite .
מה דעתך , האם עדיף ללכת על ה Di pole או להשאר All SVS עם הפריים satelite (כי ה SVS אולטרה סאראונד קצת מחוץ לתקציב)?
תודה רבה על העזרה !
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7653
- נתן תודות: 487 פעמים
- קיבל תודות: 886 פעמים
אני מעיד מניסיון אישי. רק הקיר מאחוריי רלבנטי במקרה שלי ושם שמתי אותם.ESES כתב:@mulder
תודה רבה על התגובה .
אתה יכול לפרט למה ? ראיתי שמאוד מקובל לשים רמקולי דיפול בקירות הצדדיים ופחות ישר מאחורי המאזין.
וכמו כן האם אתה יכול להמליץ על רמקול ספציפי .
תודה....
אם הייתי בחדר גדול הרבה יותר והיתה לי אפשרות הייתי שם עוד זוג ממה שיש אצלי גם בצדדים.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
בשביל זה אתה צריך לספק כמה תמונות, מידות וכדומה...ESES כתב:שלום לאנשי הפורום
@BUGY
תודה רבה על העזרה !...
בעיקרון, יש פה עניין של העדפות וגם מה יהיה המשך הגדילה שלך, יש אטמוס בתוכנית, הרחבה ל7.1, שינוי מיקום...?
אני בחרתי בפרים כי הם קטנים אבל יורדים יפה מאוד ומספקים סאונד חזק ונקי עם גוון אשר דומה לשאר המערכת. המיקום שלי הוא בחדר יחסית קטן כשאני יושב במרכז, בכוונה, כי אני הולך לפי המלצות של דולבי לגבי ההתקנות, עד כמה שניתן. וההמלצות שלהם זה רמקול "רגיל" במיקום יחסית נמוך...וחוץ מזה, לדעתי סראונד זה המקום האחרון שאליו הולך הכסף. עדיף אפילו לא לקנות כלום ולהמתין מאשר להתפשר על הבמה הקדמית או הסאב כדי להצדיק הוספה של אחוריים יקרים. סראונד זה נחמד אבל רוב התוכן מגיע מקדימה, מהסנטר ורוב ה"כיף" מהסאב אז זה אמור להיות רוב הכסף.