האם הפקות המקור ישמרו על HOT בתחרות
-
YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
המוצר החדש של החברה, נקסט פלוס, לא לגמרי בשל וחסרים בו ערוצים ויכולות הקלטה. השאלה אם "מטומטמת" ב־VOD מספיקה כדי להתחרות בסלקום ופרטנר
[imgbig]https://images1.calcalist.co.il/PicServ ... 52/1NL.jpg[/imgbig]
https://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3722565,00.html
[imgbig]https://images1.calcalist.co.il/PicServ ... 52/1NL.jpg[/imgbig]
https://www.calcalist.co.il/marketing/articles/0,7340,L-3722565,00.html
- בנישוורץ
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- שם מלא: בני שוורץ
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
@YanivPL
·
1. מהבחינה הכלכלית- אין להוט סיכון או דרך להפסיד , מוצר מאוד "חכם" מהבחינה הזאת
יש כאן כמעט אפס הוצאות מבחינת הוט
הפקות המקור ממומנות כנגזרת מהכנסות החברה, כך שמתוך הכנסות שנת 2015 נלקחו כ-8% ומהם הפיקו את התכנים של 2016
במילים אחרות, הציבור כבר שילם פעם אחת על הפקות המקור וכרגע נדרש לשלם שוב עבור אותן ההפקות ממש.
יש אפס הוצאה על תוכן ישראלי נוסף שהוא לא הפקות מקור
2. אפס הוצאה בעולם הילדים - ערוץ לולי מופק ע"י הוט והיא בעלת הזכויות ומעבר לכך אין ערוץ נוסף
הVOD כולל תכני ילדים שהם... הפקות מקור שכאמור הציבור כבר שילם בעבור (ובטרם) הפקתם
3. ההסכם עם HBO קשיח , אין תוספת תשלום מעבר למה שהוט כבר שילמה
בשורה התחתונה: צעד שהוא סך הכל חכם ומובן מבחינת הוט , הם לקחו את כל התוכן שברשותם, ארזו בעטיפה חדשה ויצאו לשווק
·
1. מהבחינה הכלכלית- אין להוט סיכון או דרך להפסיד , מוצר מאוד "חכם" מהבחינה הזאת
יש כאן כמעט אפס הוצאות מבחינת הוט
הפקות המקור ממומנות כנגזרת מהכנסות החברה, כך שמתוך הכנסות שנת 2015 נלקחו כ-8% ומהם הפיקו את התכנים של 2016
במילים אחרות, הציבור כבר שילם פעם אחת על הפקות המקור וכרגע נדרש לשלם שוב עבור אותן ההפקות ממש.
יש אפס הוצאה על תוכן ישראלי נוסף שהוא לא הפקות מקור
2. אפס הוצאה בעולם הילדים - ערוץ לולי מופק ע"י הוט והיא בעלת הזכויות ומעבר לכך אין ערוץ נוסף
הVOD כולל תכני ילדים שהם... הפקות מקור שכאמור הציבור כבר שילם בעבור (ובטרם) הפקתם
3. ההסכם עם HBO קשיח , אין תוספת תשלום מעבר למה שהוט כבר שילמה
בשורה התחתונה: צעד שהוא סך הכל חכם ומובן מבחינת הוט , הם לקחו את כל התוכן שברשותם, ארזו בעטיפה חדשה ויצאו לשווק
אין פה שום צעד חכם ,הם ניסו ללכת למהלך עם רמי לוי ,גם הכותרות שונתה ב YENT לטלווזיה בשקל.... זה לדעתי נכשל.
גם הסדרות של HULU ועוד אינם נמצאים שם שקיים ב HOT VOD.
גם הסדרות של HULU ועוד אינם נמצאים שם שקיים ב HOT VOD.
נערך לאחרונה על ידי ROCE ב 09/10/2017 11:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- בנישוורץ
- חבר פעיל מאוד

@ROCE
·
מאוד חכם
שלא תבין, לדעתי המוצר נכה מבחינת התוכן ולא אטרקטיבי
אבל... כלכלית זה חכם
בניגוד לפרטנר שחייבת להגיע ל-200 אלף לקוחות כדי להגיע לאיזון תקציבי , במידה והוט לא תגייס לקוחות למייזם הזה אז לא יקרה כלום , אין הוצאה שחייבת לכסות , בעצמך אמרת שאין תוכן שקיים בVOD של הוט.. כל מה שנדרש הוצאה כספית לא נמצא כאן
·
מאוד חכם
אבל... כלכלית זה חכם
בניגוד לפרטנר שחייבת להגיע ל-200 אלף לקוחות כדי להגיע לאיזון תקציבי , במידה והוט לא תגייס לקוחות למייזם הזה אז לא יקרה כלום , אין הוצאה שחייבת לכסות , בעצמך אמרת שאין תוכן שקיים בVOD של הוט.. כל מה שנדרש הוצאה כספית לא נמצא כאן
·בנישוורץ כתב:@ROCE
·
מאוד חכם
אבל... כלכלית זה חכם
בניגוד לפרטנר שחייבת להגיע ל-200 אלף לקוחות כדי להגיע לאיזון תקציבי , במידה והוט לא תגייס לקוחות למייזם הזה אז לא יקרה כלום , אין הוצאה שחייבת לכסות , בעצמך אמרת שאין תוכן שקיים בVOD של הוט.. כל מה שנדרש הוצאה כספית לא נמצא כאן...
אתה מדבר על סכום השקעה אפסית שכן לא יהווה כישלון ,אני מדבר על הצלחה כלכלית ,זה ההבדל .
ועל פי מה אתה מודד חברה על אי כישלון או הצלחה ? כמובן הצלחה .
ו
- בנישוורץ
- חבר פעיל מאוד

@ROCE
·
מייזם מצליח=מייזם רווחי זה מאוד פשוט
הצלחה של חברה נמדד בסופו של יום "בשורה התחתונה בצד שמאל למטה"
המייזם של פרטנר כמובן שהרבה יותר מרשים מזה של הוט אבל כרגע הוא גורר הפסדים של מליונים בכל חודש, מבלי שהחברה תגייס עשרות אלפי לקוחות המייזם יסגר. או יצמצם תוכן..
כרגע, סלקום הכי קרובה למצב של "מוצר סביר/טוב ורווחי"
·
מייזם מצליח=מייזם רווחי זה מאוד פשוט
הצלחה של חברה נמדד בסופו של יום "בשורה התחתונה בצד שמאל למטה"
המייזם של פרטנר כמובן שהרבה יותר מרשים מזה של הוט אבל כרגע הוא גורר הפסדים של מליונים בכל חודש, מבלי שהחברה תגייס עשרות אלפי לקוחות המייזם יסגר. או יצמצם תוכן..
כרגע, סלקום הכי קרובה למצב של "מוצר סביר/טוב ורווחי"
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 44 פעמים
@YanivPL
·
כפי שזה נראה כרגע ממש לא!
נכון לשעה הזו החברה העדיפה היא סלקום TV. אני יכול להגיד שאני מנוי לסלקום (אני אחד שכמעט ולא מדליק את הטלויזיה) ועדיין אני חושב שכרגע סלקום מבחינת מחיר ותוכן עולה על המתחרים.
ספרייה ענקית של ילדים , כולל ערוצים לינאריים לילדים. (שזה כל משפחה חייבת)
אפשרות לרכוש את ערוצי הספורט (לייב גולד וערוצי צ'רלטון) שכרגע אין בפרטנר.
VOD מטורף כולל תוכן מערוצים 2-10 ללא עלות נוספת (בהוט זה 5 ש"ח עבור פרק!) ובנקסט + אין בכלל בפרטנר יש מעט מאוד תכנים.
אני מנוי גם לנקסט הרגיל (כרגע מנוי ל3 חודשים חינם) וגם אחרי אשלם 39 ש"ח ואצפה בצורה חוקית בסדרות המקור של החברה.
סטינג TV עדיין לא ידוע אם יהיו ערוצי הספורט ואם ינתנו גם תכנים בVOD של ערוץ 2 ו- 10 . עד אז ה' גדול.
בכל מקרה בהוט נקסט+ נותנים ממיר אחד ואין אפלקציה לא לאנדרואיד TV וגם לא לאנדרואיד רגיל. לא כך שוברים את השוק.
·
כפי שזה נראה כרגע ממש לא!
נכון לשעה הזו החברה העדיפה היא סלקום TV. אני יכול להגיד שאני מנוי לסלקום (אני אחד שכמעט ולא מדליק את הטלויזיה) ועדיין אני חושב שכרגע סלקום מבחינת מחיר ותוכן עולה על המתחרים.
ספרייה ענקית של ילדים , כולל ערוצים לינאריים לילדים. (שזה כל משפחה חייבת)
אפשרות לרכוש את ערוצי הספורט (לייב גולד וערוצי צ'רלטון) שכרגע אין בפרטנר.
VOD מטורף כולל תוכן מערוצים 2-10 ללא עלות נוספת (בהוט זה 5 ש"ח עבור פרק!) ובנקסט + אין בכלל בפרטנר יש מעט מאוד תכנים.
אני מנוי גם לנקסט הרגיל (כרגע מנוי ל3 חודשים חינם) וגם אחרי אשלם 39 ש"ח ואצפה בצורה חוקית בסדרות המקור של החברה.
סטינג TV עדיין לא ידוע אם יהיו ערוצי הספורט ואם ינתנו גם תכנים בVOD של ערוץ 2 ו- 10 . עד אז ה' גדול.
בכל מקרה בהוט נקסט+ נותנים ממיר אחד ואין אפלקציה לא לאנדרואיד TV וגם לא לאנדרואיד רגיל. לא כך שוברים את השוק.
- בנישוורץ
- חבר פעיל מאוד

@ROCE
·
אין ספורט בפרטנר , יש תוכניות אולפן שבהם מדברים על ספורט...
גם המעט שיש - ליגת האלופות ישודר ברשת לאחר פיצול ערוץ 2
להזכירך, גם בעיני פרטנר עצמה שידורי ליגת העל ושידורי ליגה אנגלית הם בגדר חובה(!)
(פרטנר הפסידו במכרזים פרטנר במכרז לליגת העל )
גם בגזרת נטפליקס מדובר על ברירת מחדל- שנובעת מהפסד פרטנר במכרז על שידורי HBO , בפרטנר היו מעדיפים (ובצדק) את HBO
פרטנר במומ לרכישת תכני HBO
·
אין ספורט בפרטנר , יש תוכניות אולפן שבהם מדברים על ספורט...
גם המעט שיש - ליגת האלופות ישודר ברשת לאחר פיצול ערוץ 2
להזכירך, גם בעיני פרטנר עצמה שידורי ליגת העל ושידורי ליגה אנגלית הם בגדר חובה(!)
(פרטנר הפסידו במכרזים פרטנר במכרז לליגת העל )
גם בגזרת נטפליקס מדובר על ברירת מחדל- שנובעת מהפסד פרטנר במכרז על שידורי HBO , בפרטנר היו מעדיפים (ובצדק) את HBO
פרטנר במומ לרכישת תכני HBO
וזה לא נראה לי יהיה כל כך קשה לרשת להפיק משדרי כדורגל עם כל הכסף שיש לה יותר מחברת קשת
זה שהיא בחרה במספר יותר נמוך 13 במקום 12 של קשת זה כי זה נעשה בחוכמה
בלהשקיע את הכסף במה שיותר חשוב להשקיע וזה לא רע לקבל את מספר 13
אז מובן למה קשת ביקשה מספר יותר גבוה? כי היא יודעת שהיא לה פחות כסף מרשת והיא מקווה שבצורה הזאת יותר צופים קודם יראו את מספר 12 ויעצרו לראות את התכנים של רשת
לא סתם היא הצליחה עם הכוח שלה לגרום לחברת אנדמול העולמית שהיא תעבור מקשת אל רשת
וגם לפי דעתי סביר להניח שהמנחה של המשחקי ספורט יהיה דידי הררי
כי רשת פרסמה שדידי הררי עובד גם ברשת
בשלב הראשון בתוכנית שהיא פעם בשבוע בערוץ 13 שהיא בנושא מוסיקה
אז מובן למה קשת ביקשה מספר יותר גבוה? כי היא יודעת שהיא לה פחות כסף מרשת והיא מקווה שבצורה הזאת יותר צופים קודם יראו את מספר 12 ויעצרו לראות את התכנים של רשת
בשלב הראשון בתוכנית שהיא פעם בשבוע בערוץ 13 שהיא בנושא מוסיקה
·אנדמול קנתה אחוז מסוים ממניות "רשת". היא אף פעם לא הייתה ב"קשת". רק הפיקה את האח הגדול. וזאת הסיבה שהאח הגדול עובר לרשת. כי אנדמול בעלת מניות שם.ran241 כתב:וזה לא נראה לי יהיה כל כך קשה לרשת להפיק משדרי כדורגל עם כל הכסף שיש לה יותר מחברת קשת
בשלב הראשון בתוכנית שהיא פעם בשבוע בערוץ 13 שהיא בנושא מוסיקה...