אני רוצה לקנות אוזניות סנהייזר מומנטום 1 האם אני צריך מגבר?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
dogs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אם כן אשמח לדעת איזה יתאים להם יש לי תקציב של עד 500 גג 600.
אגב חייב מגבר נייד (נגן DAP וכו').
תודה לעונים.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

היי דוגלי, אף אחד לא יענה לך אם תפתח דיון חדש על שאלה. זה נקרא ספאם.

dogs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תוכל לפרט יותר?

שליחה #3 

אני חדש בנושא הפורומים פשוט.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35100
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

אני לא הבנתי למה שאלה בפורום זה ספאם...לדעתי בדיוק בשביל זה נועד הפורום...
לשאול שאלות בתקווה לקבל תשובות

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

התכוונתי שלפתוח דיון חדש על *כל* שאלה כשכולן נוגעות באותו נושא, אם תשים לב יש לו עוד שניים מהיומיים האחרונים. לפתוח דיון חדש ללא צורך ו"לייבש" את זה שענה לך באותו הנושא (מה שהוא עשה פעמיים ולא שמתי לב לכך כשהגבתי בדיון הקודם שלו) זה פשוט גסות רוח וגובל בספאם.

dogs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

Ilyan כתב:התכוונתי שלפתוח דיון חדש על *כל* שאלה כשכולן נוגעות באותו נושא, אם תשים לב יש לו עוד שניים מהיומיים האחרונים. לפתוח דיון חדש ללא צורך ו"לייבש" את זה שענה לך באותו הנושא (מה שהוא עשה פעמיים ולא שמתי לב לכך כשהגבתי בדיון הקודם שלו) זה פשוט גסות רוח וגובל בספאם.
...
·דבר ראשון אחי אני מאוד לחוץ בזמן ואם אני פותח שאלות נוספות עונים יותר מהר מאשר באותו פורום.
דבר שני אני מתחיל בתחום ולכן אני מברר המון ולפעמים ממליצים לי משהו אחר ממה שביקשתי בפורום מסויים אז אני פותח בקשה חדשה לדבר השני שאני רוצה .
דבר שלישי זה שאני לא עניתי בפורום הקודם זה בגלל שבדקתי את מה שאמרת והבנתי שיותר מתאים לי המומנטום אז לכן פתחתי פורום נוסף האם הם צריכות מגבר.זה שלא הגבתי שהחלטתי בסוף על המומנטום או משהו כזה טעות שלי ואני מצתער על כך.

dogs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

בכל אופן ביררתי קצת על המומנטום והבנתי שלא צריך מגבר כי הם עם עכבה של 18 אוהם וזה לא מצריך הגברה אבל חייב קבצי שמע איכותיים.
ראיתי גם שהנגן הזה: https://www.bambit.co.il/products/fiio-m3 יכול להתאים למומנטום והוא תומך בקבצים איכותיים וב24 ביט.
השאלה שלי היא מאיפה אני משיג קבצים איכותיים לשירים שאני רוצה והאם יש אפשרות להמיר קובץ קיים לאיכותי יותר או משהו בסגנון .
תודה לעונים.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אתה משיג אותם מהחנות.

אבל אתה יכול רגוע, עם האוזניות האלה, וגם עם אוזניות הרבה יותר יקרות, אתה לא תוכל להבחין בין קובץ MP3 ברמת 256Kbps (או 320Kbps אם להיות שמרן) ומעלה לבין קובץ בפורמט Lossless (שווה ערך למקור) כגון FLAC. זאת מיסקונספציה ידועה שלפורמט יש חשיבות רבה לגבי איכות הסאונד כשלמעשה התפקיד שלו זניח בהשוואה לאיכות ההקלטה של היצירה והעיבוד באולפן לאחר מכן (ע"ע Audio Compression). ועלה אלה אין לך ממש שליטה, אלא אםכן יש כמה גירסאות לאותה יצירה שתאה יכול לבחור מביניהן, מה שכמעט לא קורה.

ולא, אין לך אפשרות לעשות upscale לכובץ מכווץ, אי אפשר לשחזר את המידע שנגרע מלכתחילה. בכל אופן זה כבר לא שייך לפורום הזה, אם אתה מעוניין בעוד מידע שאל בפורום אודיו דיגיטלי, או שיותר טוב, עשה חיפוש באתר כי זה נושא טחון עד דק.

dogs כתב:
...
...
·דבר ראשון אחי אני מאוד לחוץ בזמן ואם אני פותח שאלות נוספות עונים יותר מהר מאשר באותו פורום.
דבר שני אני מתחיל בתחום ולכן אני מברר המון ולפעמים ממליצים לי משהו אחר ממה שביקשתי בפורום מסויים אז אני פותח בקשה חדשה לדבר השני שאני רוצה .
דבר שלישי זה שאני לא עניתי בפורום הקודם זה בגלל שבדקתי את מה שאמרת והבנתי שיותר מתאים לי המומנטום אז לכן פתחתי פורום נוסף האם הם צריכות מגבר.זה שלא הגבתי שהחלטתי בסוף על המומנטום או משהו כזה טעות שלי ואני מצתער על כך.
...
·

אתה מבלבל בין המושגים. 'פורום' זה המתחם הווירטואלי שבו מתנהלים הדיונים. את כל הדיונים (או שרשור, ככה היה מקובל לקרוא ל'פוסט' טרום עידן הפייסבוק) שלך פתחת באותו פורום של "אוזניות ומגברי אוזניות". דיון כשמו כן הוא, מטרתו היא ליצור דיון בין אנשים, בניגוד למקטע של Q&A בדף מוצר באתר מכירות נניח שבו כל אחד יכול לזרוק שאלה ותו לא. לכן כפתחת דיון ומישהו ענה לך על שאלתך אז מקובל להמשיך להגיב באותו דיון אם יש לך שאלות/הערות המשך רלוונטיות באותו עניין. אתה כמובן מוזמן לפתוח דיון חדש בנושא אחר ואפילו להמשיך כך כל 5 דקות על כל נושא שעולה לך בראש, אני לא המנהל פה ואני בספק אם זה מעניין מישהו חוץ ממני. פשוט ככה זה היה מקובל פעם, כשפורומים "שלטו" בענייני דיונים במרשתת.

dogs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

Ilyan כתב:אתה משיג אותם מהחנות.

אבל אתה יכול רגוע, עם האוזניות האלה, וגם עם אוזניות הרבה יותר יקרות, אתה לא תוכל להבחין בין קובץ MP3 ברמת 256Kbps (או 320Kbps אם להיות שמרן) ומעלה לבין קובץ בפורמט Lossless (שווה ערך למקור) כגון FLAC. זאת מיסקונספציה ידועה שלפורמט יש חשיבות רבה לגבי איכות הסאונד כשלמעשה התפקיד שלו זניח בהשוואה לאיכות ההקלטה של היצירה והעיבוד באולפן לאחר מכן (ע"ע Audio Compression). ועלה אלה אין לך ממש שליטה, אלא אםכן יש כמה גירסאות לאותה יצירה שתאה יכול לבחור מביניהן, מה שכמעט לא קורה.

ולא, אין לך אפשרות לעשות upscale לכובץ מכווץ, אי אפשר לשחזר את המידע שנגרע מלכתחילה. בכל אופן זה כבר לא שייך לפורום הזה, אם אתה מעוניין בעוד מידע שאל בפורום אודיו דיגיטלי, או שיותר טוב, עשה חיפוש באתר כי זה נושא טחון עד דק.

...
אוקיי.תודה אחי.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”