בעית איזורים ב-DLC
-
Corwin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
הי,
רכשתי לפני כמה זמן משחק ל-ps4 מחנות קנדית (vgp) ובאחרונה רכשתי DLC דרך הפלייסטיישן סטור.
נוכחתי לדעת שה-DLC לא עובד עקב מגבלת איזורים - הסטור הוא של אירופה - ולא תואם לאיזור של הדיסק) ופניתי לסוני לקבלת החזר.
השאלה היא, איך בכל זאת ניתן לשחק ב-DLC?
תודה לעונים!
רכשתי לפני כמה זמן משחק ל-ps4 מחנות קנדית (vgp) ובאחרונה רכשתי DLC דרך הפלייסטיישן סטור.
נוכחתי לדעת שה-DLC לא עובד עקב מגבלת איזורים - הסטור הוא של אירופה - ולא תואם לאיזור של הדיסק) ופניתי לסוני לקבלת החזר.
תודה לעונים!
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
לא ניתן.Corwin כתב:הי,
תודה לעונים!...
מצאת את המגבלה היחידה שיש בכל הנוגע ל PS4.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

@Corwin
בגלל זה יש לי משתמש אנגלי (ואמריקאי)
99% מהרכישות של המשחקים הן מ BASE או מהחנות הדיגיטלית, ולכן אם אני רוכש DLC בחנות - יש התאמה.
ואם אני הולך על משחק אמריקאי, אני מוודא שאין לו תוכן, או מוודא קנייה של תוכן בהתאם, בחנות האמריקאית.
אבל כאמור - נדיר, הרוב הוא דרך האנגלי, זה המשתמש העיקרי שלי.
99% מהרכישות של המשחקים הן מ BASE או מהחנות הדיגיטלית, ולכן אם אני רוכש DLC בחנות - יש התאמה.
ואם אני הולך על משחק אמריקאי, אני מוודא שאין לו תוכן, או מוודא קנייה של תוכן בהתאם, בחנות האמריקאית.
אבל כאמור - נדיר, הרוב הוא דרך האנגלי, זה המשתמש העיקרי שלי.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

@Corwin
התשובה הכללית היא כן.
רק שים לב לאזור הסימון של המשחק, אם הוא ZONE 1 זה מתאים לאמריקאי. (2 זה אירופאי)
זה מזכרוני, בכל מקרה תוודא ותבדוק קודם לכן, כי אני לא רוצה להטעות אותך במידה ושגיתי.
התשובה הכללית היא כן.
רק שים לב לאזור הסימון של המשחק, אם הוא ZONE 1 זה מתאים לאמריקאי. (2 זה אירופאי)
זה מזכרוני, בכל מקרה תוודא ותבדוק קודם לכן, כי אני לא רוצה להטעות אותך במידה ושגיתי.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

@Corwin
אם רכשת את המשחק על דיסק, אתה תראה מאחור מה מסומן, אזור 1,2, או רחמנא ליצלן 0 .
אם תפתח משתמש נוסף, כל מה שאתה עושה איתו זה ביצוע רכישות, זה הכל.
מעבר לכך, אתה מגדיר אותו כמשתמש עיקרי נוסף על המכשיר, כך שגם כשאתה מחובר על היוזר הראשי שלך (האנגלי או ישראלי)
אתה עדיין תוכל לראות את המשחק ולשחק בו, כאילו היה על המשתמש הקבוע.
כך שאינך צריך לדלג בין משתמשים בשביל לשחק במשחקים, רק ממשתמש הקבוע העיקרי שלך.
כל משתמש אחר - ישמש לרכישות וזהו.
אם רכשת את המשחק על דיסק, אתה תראה מאחור מה מסומן, אזור 1,2, או רחמנא ליצלן 0 .
אם תפתח משתמש נוסף, כל מה שאתה עושה איתו זה ביצוע רכישות, זה הכל.
מעבר לכך, אתה מגדיר אותו כמשתמש עיקרי נוסף על המכשיר, כך שגם כשאתה מחובר על היוזר הראשי שלך (האנגלי או ישראלי)
אתה עדיין תוכל לראות את המשחק ולשחק בו, כאילו היה על המשתמש הקבוע.
כך שאינך צריך לדלג בין משתמשים בשביל לשחק במשחקים, רק ממשתמש הקבוע העיקרי שלך.
כל משתמש אחר - ישמש לרכישות וזהו.
-
Corwin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
הי,
המשחק אכן אמריקאי למרות שמאחור יש סימון של גלובוס וכתוב לצידו ALL.
פתחתי משתמש אמריקאי, אני מבין שהשלב הבא הוא לרכוש גיפטקארד ובאמצעותו לרכוש את ה-DLC מהחנות האמריקאית.
1) איך מגדירים את המשתמש החדש כמשתמש עיקרי נוסף?
2) כרגע דרך המשתמש האמריקאי אני לא רואה את המשחקים השמורים. אחרי רכישת ה-DLC אוכל לשחק בו מתוך המשתמש הישראלי (עם המשחקים השמורים)?
תודה!
המשחק אכן אמריקאי למרות שמאחור יש סימון של גלובוס וכתוב לצידו ALL.
פתחתי משתמש אמריקאי, אני מבין שהשלב הבא הוא לרכוש גיפטקארד ובאמצעותו לרכוש את ה-DLC מהחנות האמריקאית.
1) איך מגדירים את המשתמש החדש כמשתמש עיקרי נוסף?
2) כרגע דרך המשתמש האמריקאי אני לא רואה את המשחקים השמורים. אחרי רכישת ה-DLC אוכל לשחק בו מתוך המשתמש הישראלי (עם המשחקים השמורים)?
תודה!
- pineboxerr
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
מצטרף לדיון שלכם. גל תגיד, אבל אי אפשר פשוט לפתוח משתמש אמריקאי ולקנות שם בחנות הדיגיטלית משחקים ואז אם יש למשחק הרחבה אז פשוט קונים גם אותה מהחנות הדיגיטלית של המשתמש האמריקאי, לא? כי לפי מה שהבנתי משתמש אמריקאי זה גם הכי זול מאירופאי ומישראלי וגם שם יש את המבצעים הכי טובים, נכון?gal-cohen כתב:@Corwin
אבל כאמור - נדיר, הרוב הוא דרך האנגלי, זה המשתמש העיקרי שלי....
- pineboxerr
-
- חבר שרק התחיל

אה נכון עכשיו שמתי לב מתנצל. אגב, אפשר לשאול למה יש לך גם משתמש אנגלי? האם יש שם יתרון כלשהו על האמריקאי?gal-cohen כתב:@pineboxerr
מה שציינת הוא נכון, על אף שזה לא מתקשר ישירות עם הבעיה של פותח הדיון....
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

מותרpineboxerr כתב:אה נכון עכשיו שמתי לב מתנצל. אגב, אפשר לשאול למה יש לך גם משתמש אנגלי? האם יש שם יתרון כלשהו על האמריקאי?.........
יש לי אנגלי, אמריקאי וישראלי.
הישראלי - פתחתי אותו עם רכישת ה PS4, כשלא היה לי מושג ירוק מכל הסיפור, הוא לא שמיש בכלל.
האנגלי - זה יוזר שפתחתי עוד בתקופת ה PS2, אז החלטתי להמשיך איתו ולנצל אותו כמשתמש עיקרי.
האמריקאי - פתחתי בשביל ליהנות ממחירים בחנות האנגלית.
אז מכיוון שהאנגלי שלי הוא הכי ותיק, עם כל השמירות, אני משתמש בו בעיקר.
ומכיוון שיש אחלה מחירים בחנות האנגלית גם, אז אני בהחלט נהנה ממנו כפליים, בעיקר משום שהפלוס שלי עליו ואני גם מרגיש יתרון בכך שרוב המשחקים שאני קונה הם בדיסק, והכי זול זה מאנגליה, לא מהארה"ב.
אז בסופו של דבר זה מסתכם גם בהיכן תגדיר את הפלוס, כי רק עם הפלוס מקבלים הנחות כפולות בחנות הדיגיטלית, מה שמוזיל באופן משמעותי את המחיר של המשחקים.
וכאמור, אין שום בעיה שיהיו משתמשים במקביל, כך נהנים מכל ההטבות יחד.
- pineboxerr
-
- חבר שרק התחיל

רגע לא הבנתי. כתבת שפתחת אמריקאי בשביל להנות ממחירים בחנות האנגלית? מה הכוונה? ובאמת החנות האנגלית יותר זולה מהאמריקאית? כי הדולר כיום זול יותר מהליש"ט. והאם יש הבדלים בתוכן מהחנות האמריקאית לאנגלית?gal-cohen כתב:מותר......
יש לי אנגלי, אמריקאי וישראלי.
הישראלי - פתחתי אותו עם רכישת ה PS4, כשלא היה לי מושג ירוק מכל הסיפור, הוא לא שמיש בכלל.
האנגלי - זה יוזר שפתחתי עוד בתקופת ה PS2, אז החלטתי להמשיך איתו ולנצל אותו כמשתמש עיקרי.
האמריקאי - פתחתי בשביל ליהנות ממחירים בחנות האנגלית.
אז מכיוון שהאנגלי שלי הוא הכי ותיק, עם כל השמירות, אני משתמש בו בעיקר.
ומכיוון שיש אחלה מחירים בחנות האנגלית גם, אז אני בהחלט נהנה ממנו כפליים, בעיקר משום שהפלוס שלי עליו ואני גם מרגיש יתרון בכך שרוב המשחקים שאני קונה הם בדיסק, והכי זול זה מאנגליה, לא מהארה"ב.
אז בסופו של דבר זה מסתכם גם בהיכן תגדיר את הפלוס, כי רק עם הפלוס מקבלים הנחות כפולות בחנות הדיגיטלית, מה שמוזיל באופן משמעותי את המחיר של המשחקים.
וכאמור, אין שום בעיה שיהיו משתמשים במקביל, כך נהנים מכל ההטבות יחד....
·
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

התבלבלתי,pineboxerr כתב:רגע לא הבנתי. כתבת שפתחת אמריקאי בשביל להנות ממחירים בחנות האנגלית? מה הכוונה? ובאמת החנות האנגלית יותר זולה מהאמריקאית? כי הדולר כיום זול יותר מהליש"ט. והאם יש הבדלים בתוכן מהחנות האמריקאית לאנגלית?......
·...
התכוונתי לרשום שפתחתי אותו כדי להנות ממחירים טובים כשיש משהו מעניין בחנות האמריקאית.
אתה יכול אבל לעשות בעצמך סקר שוק ולהחליט, לדעתי תגלה שהאמריקאית עדיפה לך, אבל לך תדע.
פשוט כנס פעם אחת לאנגלית:
https://store.playstation.com/en-gb/hom ... :null:null
ופעם אחת לאמריקאית:
https://store.playstation.com/#!/en-us/home/games
תעשה השוואה ואולי יעזור לך להחליט.
לי אישית מרגיש שבאנגלית יש הרבה יותר מבצעים, ולאורך זמן.
- pineboxerr
-
- חבר שרק התחיל

gal-cohen כתב:התבלבלתי,......
התכוונתי לרשום שפתחתי אותו כדי להנות ממחירים טובים כשיש משהו מעניין בחנות האמריקאית.
אתה יכול אבל לעשות בעצמך סקר שוק ולהחליט, לדעתי תגלה שהאמריקאית עדיפה לך, אבל לך תדע.
פשוט כנס פעם אחת לאנגלית:
https://store.playstation.com/en-gb/hom ... :null:null
ופעם אחת לאמריקאית:
https://store.playstation.com/#!/en-us/home/games
תעשה השוואה ואולי יעזור לך להחליט.
לי אישית מרגיש שבאנגלית יש הרבה יותר מבצעים, ולאורך זמן....
כן האמת שבדקתי כבר וראיתי שיש הבדל משמעותי במחירים בין האמריקאית לזו הישראלית, הבדל של איזה 100 ש"ח במחירי משחקים לטובת האמריקאית. ובין החנות האנגלית לאמריקאית יש הבדל פחות משמעותי של 30 עד 40 ש"ח לטובת האמריקאית. אז זה מביא אותי לשאלות הבאות, האם התוכן הוא אותו תוכן בחנות האמריקאית והאנגלית? אותם משחקים יוצאים לשתייהן, אותם המבצעים גם? והאם החנות האנגלית זהה לישראלית מבחינת התוכן והמבצעים? ברור לי שבמחיר לא כי האנגלית זולה ממנה יותר. תודה.