שרשור המלצות על ערוצים / טכנולוגיה שהייתם רוצים לראות בחברות הטלויזיה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
nir-vaknin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #1 

אהלן חברים,
אין לי ספק שגולשים כאן אנשי טכנולוגיה של החברות השונות. כמו סלקום TV פרטנר TV , יס , הוט . חשבתי על שרשור מעניין שבו נרכז את כל הבקשות שלנו לאותם חברות אליהן אנחנו מנויים. אני מניח שהם יעברו לאוזניים הנכונות ויוכלו לשפר את השירות עבורינו הלקוחות.

אני מנוי בסלקום TV ולעניות דעתי זה מה שחסר , מוזמנים להוסיף ולציין באיזה חברה זה חסר לכם.

1 - להפריד את ערוץ ספורט 5HD ולגבות מחיר סימלי על רכישתו (או שאם אתם ממש רוצים לצאת אלופים אז להסיר את ה 5 הרגיל ולהכניס בחבילה את הHD ובכלל התחתנתם איתי חחח..

2 - להוסיף תכנים של סרטי תלת מימד. היום כמעט לכל אחד יש טלויזיה תומכת ב 3D תהיו החלוצים לפתוח ספריית VOD כזו ואתם על הגל.

3 - הסיבה היחידה שאני לא נפטר מהממירים ונשאר רק עם ה MI BOX שרכשתי זה שאין עדיין אפשרות לרכוש / להסיר ערוצים דרך הסטרימר וזו נקודה שחייבים לפתור.

4 - חסרה האופצייה של שודר השבוע בסטרימר המוזכר (לי זה לא כזה מפריע אני לא משתמש בזה כמעט אך עדיין טיפ לייעול לטובת מכורי הטלויזיה למינהם.

5 - נשיונל ג'אוגרפיק wild ערוץ שמאוד חסר בנוף של התוכן המשובח של סלקום TV.

6 - אגו ואגו טוטאל גם כן חסרים.

7 - לסדרה נמלטים.

8 - טיפ שאתמול חשבתי עליו. יש את הערוץ "עכשיו בסלקום" אני בטוח שמבחינה טכנית ניתן לעשות כפתור "לצפייה לחץ OK . בזמן שיש טריילר של סידרה / סרט ואז הלקוח ישר מועבר לסרט.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”