המלצה + שאלת כדאיות רכישת מקרן בגרמניה

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
eladsgv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

חברים נכבדים שלום רב,

אני זקוק להמלצה למקרן למרפסת (די חשוכה).
המקרן צריך להתאים לתליה, מרחק צפיה כ- 3 מטרים, עדיין לא נרכש מסך.

התוכן העיקרי לצפיה יהיה ספורט (ערוצי HD) וסוני פלייסטיישן (כרגע 3, ישודרג בקרוב ל- 4).

אני מחפש מכשיר ברמת מחיר שפויה עבורי (3,000-3,500 ש"ח) וכאן נכנסת גם השאלה, האם כדאי לרכוש בביקורי בחודש הבא בגרמניה מכשיר כלשהו, בהנחה שאני מצהיר עליו בכניסה לארץ ומשלם מסים כדין.

אודה להתייחסותכם.

OmriS
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 543
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

בגדול כדאי בהחלט ויש לא מעט מקרני כניסה שיתאימו לתקציב הזה. תעבור על שרשורים בפורום ותמצא המלצות לדגמים.
הסיבה שכדאי לקנות דווקא בגרמניה היא החזר מע"מ (או מס אחר) שמגיע לקרוב ל-20% ממחיר המוצר, שאותו אפשר לקבל בשדה התעופה (מניסיון). יש שתי דרכים לקבל את ההחזר, אחת קלה ומהירה יותר דרך חברת צד שלישי שמחזירה פחות מ20% ואחת קצת יותר בירוקרטית שבה תקבל את כל הסכום. כדאי לקרוא לפני שטסים ולהיות מוכן עם טפסים וכו'.

Kermit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 409
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #3 

אם אתה מתכוון להביא את המקרן ארצה מבלי להצהיר, ניחא.. שווא לסחוב. כי אין מיסים בכלל (בהנחה ולא נתפסת במכס)

אחרת תזמין מאמזון גרמניה.. כולל את כל תשלום המיסים לארץ (בניכוי מע"מ של גרמניה). הדבר היחיד שתשלם מעבר לעלות של הבאה עצמאית של המקרן במטוס היא עלות השילוח.., וגם היא עומדת על 30 יורו..
לא שווה את הטרחה, בנוסיף עוד לעמוד בתור בשביל לקבל את ההחזר מס בשדה... מיותר ולא חוסך כלום

ברמות מחיר האלה, יש המון המלצות בפורום..epson 5300' optoma x141\2, HD26\7
benq ועוד

וכולם נשלחים לארץ ע"י אמזון. אז לא שווה לסחוב איתך במטוס אם אתה מכתוון להצהיר בארץ ולשלם מס
נערך לאחרונה על ידי Kermit ב 09/10/2017 9:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

eladsgv פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

תודה רבה חברים, עזרתם מאוד.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”