בקרוב: מזמינים ערוצים? שלמו רק על הנחוצים

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
YanivPL פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #1 

שר הכלכלה אלי כהן מקדם יישום מסקנות ועדה: ביטול חבילות הבסיס שמהוות מחיר מינימום גבוה למנויי הכבלים והלוויין

[imgbig]http://www.israelhayom.co.il/sites/defa ... 6398_b.jpg[/imgbig]

http://www.israelhayom.co.il/article/508125

בנישוורץ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
שם מלא: בני שוורץ
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #2 

@YanivPL
·

עד שיעבור קריאה ראשונה יהיו בחירות ..

סתם כותרת לשם הכותרת בלי יכולת מימוש

מקווה שאף אחד לא תמים מספיק בכדי להישאר לקוח של הוט או יס רק כי "אוטוטו ישלם רק על מה שהוא צופה"

nir-vaknin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #3 

@YanivPL
·
לצערי זה לא יוזיל את העלויות. אני כמעט לא רואה טלויזיה מעדיף יותר לצפות בשיטת ה VOD כך שנניח אם יהיה אפשר לקחת VOD + חבילת עידן + ערוצי הספורט (מעניין יהיה לדעת מה המחיר לדעתי זה יסתכם ב99 ש"ח) כך שלא השתנה דבר.

בוא ניקח משפחה ממוצעת מההכרות שלי עם אנשים זה עובד בצורה כזו.

ערוציים חובה בכל בית (כמעט) ערוצי העידן , 1,2,1,10 (עליהם לא יכולים לחייב) חבילת הסרטים נגיד תחוייב ב 40 ש"ח, ערוץ 3 (לאוהבי סדרות המקור של הוט) נגיד 25 ש"ח? ערוצי הילדים 30 ש"ח ? ויוה ו-ויוה+ 30 ש"ח? כבר עברנו את העלות שמציעה כיום סלקום.

וכוללת את הויות למינהם ואת ערוצי הילדים כולל VOD רחב של עולם מלא בסרטים וסדרות.

אני לא חושב שיהיה בזה הגיון. אני זוכר גם בתור עובד הוט דיברנו על זה רבות בין הנציגים ואמרנו שזה לא משהו שיכול להוזיל. כי גם היום ב"חבילה הצרה" לא הכניסו את הערוצים שבאמת חשובים ללקוח. אני זוכר שאז אמרתי בשיחות עם הנציגים לפני בכלל שחשבנו על זה שעתידה לצאת סלקום. לשלם 120 ש"ח ולקבל את ערוצי העידן + עם חבילת ערוצי הילדים של הוט + חבילת הספורט בסיס (5,5+) + הויות למינהם, + נשיונל ג'אוגרפיק + HOT 3 + בידור ישראלי (מישהו באמת רואה את זה ? חח) ערוץ 24, ערוץ 9 (לרוסים שבנינו) ולא יודע לא עולים לי כרגע עוד ערוצים. זה חבילה שיכולה הייתה היום בדיעבד אולי להפיל את סלקום TV ופרטנר TV. ואם הם היו רוצים ממש להיות לארג'ים אז לקנח עם VOD או ערוץ HBO לחובבי משחקי הכס ושות'

ran241
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #4 

מסכים איתך זה לפי העדפת הצופה
למי שאוהב לצפות רק או גם בשידורים לינארים יש בזה יתרון
לשלם רק על מה שרואים אך השאלה היא האם ביטול חבילת הבסיס
תגרום לכל רכישת ערוץ בנפרד לעליית מחירים?
אם התמחור יהיה שצפיה בערוץ שהוא לא נישה יעלה יותר כסף מערוץ שהוא נישה?
למשל על ערוץ 2 המחיר יהיה יותר יקר מערוץ החדשות CGTN?
לא לשכוח שכיום שבישראל אסור להוט יס לשדר פרסומות מסחריות של כל מיני מוצרים זה מקשה מבחינה כספית שהחברה תעבוד כמו שצריך

ran241
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #5 

"כהן: "עדכנתי את יו"ר המועצה לשידורי כבלים ולוויין לפני שהוצאתי את המכתב, והיא אמרה שבתוך כמה שבועות נוציא את התיקון הזה"."
חלפו כמה שבועות
מי יכול לעדכן מה קורה עם ההצעה הזאת?
בתקופה של היום שלא נראה לי שחברות תקשורת פועלות בצורה מאוד הוגנת במחיר ובתכנים לטובת הציבור אפילו לא הסטינג טיוי של יס
זה לדעתי צעד מאוד מתבקש ההצעה של שר התקשורת לבטל את חבילת הבסיס

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”