מטענים חלופיים למקיטה וסוללה זולה
לי אישית זה לא מפריע.
לדעתי הלא מקוריים נותנים 1/2 ממה שנותן אחד מקורי.
אישית רבים יגידו שמקורי זה חובה, אז בגלל שאני חולק על זה אז תמיד יש לי סוללה אחת מקורית ומטען מקורי + 5סוללות לא מקוריות ומטען אחד לפחות לא מקורי
תבדוק ב ALI אולי תמצא ביותר זול.
חייב לציין ש3 גופי סוללה (עם סוללה) שהזמנתי עד היום פשוט לא הגיעו אלי!
הזמנתי בנפרד רק את הפלסטיקה של הסוללה ורכיבי הסוללה עצמן לDIY ונראה מה יהיה.
שים לב שב ALI הקונים כותבים גם חוות דעת על השימוש במוצר הסיני ואולי זה יענה על שאלתך.
וכן, הקיבול של הסוללה ממש שקרי ואתה חייב להיות מוכן מראש שתקבל 1/3 או 1/2 ממה שרשום עליה. אבל לדעתי זה עדיין טוב מספיק
ד"א: ברשותי המברגות הכי חלשות של BOSCH של 12V אחת מקדחה ואחת אימפקט ויש כרגע DREMEL של 12V לא תקין שיכול להשתמש עם אותו סוג הסוללה אחרי MODDING (יתכן או שאתקן או שאקנה חדש אם יעלה שוב פעם ב BF באיזור ה 250ש"ח)
בפועל כמו שאמרתי
- יש לי מטען + סוללה מקוריים של DREMEL
- סוללה שנרכשה במחיר כפול ובגלל חוסר התאמה בזמנו קיבלתי זיכוי על חצי מחיר - סוללה סינית
- אני מתכנן בעתיד להרכיב כפרוייקט DIY , י3 סוללות בעצמי, העניין שאני אשתמש ברכיבים סיניים מאוד זולים במיוחד עבור המצברים שלהן
- נרכש מטען סיני מאוד זול אבל היו עליו ביקורות מאוד טובות אז קניתי אחד (למרות שזה כבר מותרות שיהיה יותר מ1) והוא עובד מאוד טוב לפחות כמו המקורי מטעין תוך שעה והסוללה מחזיקה מעמד
תבדוק רק שהמטען מתאים ל230V
לדעתי הלא מקוריים נותנים 1/2 ממה שנותן אחד מקורי.
אישית רבים יגידו שמקורי זה חובה, אז בגלל שאני חולק על זה אז תמיד יש לי סוללה אחת מקורית ומטען מקורי + 5סוללות לא מקוריות ומטען אחד לפחות לא מקורי
תבדוק ב ALI אולי תמצא ביותר זול.
חייב לציין ש3 גופי סוללה (עם סוללה) שהזמנתי עד היום פשוט לא הגיעו אלי!
הזמנתי בנפרד רק את הפלסטיקה של הסוללה ורכיבי הסוללה עצמן לDIY ונראה מה יהיה.
שים לב שב ALI הקונים כותבים גם חוות דעת על השימוש במוצר הסיני ואולי זה יענה על שאלתך.
וכן, הקיבול של הסוללה ממש שקרי ואתה חייב להיות מוכן מראש שתקבל 1/3 או 1/2 ממה שרשום עליה. אבל לדעתי זה עדיין טוב מספיק
ד"א: ברשותי המברגות הכי חלשות של BOSCH של 12V אחת מקדחה ואחת אימפקט ויש כרגע DREMEL של 12V לא תקין שיכול להשתמש עם אותו סוג הסוללה אחרי MODDING (יתכן או שאתקן או שאקנה חדש אם יעלה שוב פעם ב BF באיזור ה 250ש"ח)
בפועל כמו שאמרתי
- יש לי מטען + סוללה מקוריים של DREMEL
- סוללה שנרכשה במחיר כפול ובגלל חוסר התאמה בזמנו קיבלתי זיכוי על חצי מחיר - סוללה סינית
- אני מתכנן בעתיד להרכיב כפרוייקט DIY , י3 סוללות בעצמי, העניין שאני אשתמש ברכיבים סיניים מאוד זולים במיוחד עבור המצברים שלהן
- נרכש מטען סיני מאוד זול אבל היו עליו ביקורות מאוד טובות אז קניתי אחד (למרות שזה כבר מותרות שיהיה יותר מ1) והוא עובד מאוד טוב לפחות כמו המקורי מטעין תוך שעה והסוללה מחזיקה מעמד
תבדוק רק שהמטען מתאים ל230V
כי ספציפית ל MAKITA אם הבנתי נכון יש הרבה מאוד דגמים שמשתמשים באותו העיצוב של הסוללה בינהם בולטים כאלה של 14V ו 16V 18V
מדובר על סוללות זהות במראה אבל מספקות מתח שונה ויתכן שמתאימות למכשירים שונים.
עוד משהו שהבנתי הוא שMAKITA הוציאה הרבה מאוד דגמים שההבדל בינהם היו ב VOLTS שהסוללה מספקת ולמרות זאת השתמשו באותו החיבור ואפילו באותו המטען.
לכן יתכן והוחלט במטענים החדשים לעשות מן תמיכה לאחור שתוכל להטעין איתו סוללות שהם כמאט זהות במראה והשוני בינהם הוא ב VOLTS וככה אנשים שיש ברשותם סוללות ישנות מאוד ומכשירים ישנים עדיין יוכלו לקנות מטען זה ולהתעין איתו את הסוללות שלהם.
לגבי המצברים שמרכיבים את הסוללה, יש פה קטץ' קטן, ולא רק בכל תעסוקת ה DIY, אלא גם כאן המצברים הסיניים בזולים האלו שנמצאים בתוך הסוללה שתזמין יעלו לך גרושים אבל יתנו את אותו ערך העבודה כמו האלו שהיו לפניהם.
מצברי סוללה מקצועיים עולים ממש יקר, מה שיגרום לך אולי לשכול לקנות סוללה מקורית.
יש פה בעל מקצוע מקצועי מאוד שמגיב לרוב על ההודעות האלו ויתעקש שמקורי זה מחייב.
אני אומר מראש שאם אתה חסכן או אחד כמוני שבעמצא, שרוצה שיהיה לו אחד רזרווי אז תקנה את ההכי זולים העיקר שזה יאפשר לך בינתיים לעבוד עם המכשיר שלך
לגבי 1.5A ו 3A זה כנראה ישפיע על איכות וזמן ההטענה ואיכות המטען בכללי.
אני אכן רואה שיש לך מבחר דגמים עצום לזיופים.
אתה צריך לחשוב על מטען הכי איכותי שתוכל למרות שתחסוך כי הסוללות שלך הם מאו מאוד חזקות (שלך 4mAh לאומת שלי של 0.8mAh)
שוב פעם, תקרא ביקורות על מוצרים מקבילים ב ALI שמה יש אנשים שאשכרה כתבו את דעתם אחרי הרכישה ושם אין את העמלות של PAYPAL ואולי זה יהיה יותר אטרקטיבי בשבילך
*בשביל המקצוענים כאן, אני רואה רכישה של דברים סיניים למוצרים איכותיים שכתמיכת צד וכמובן שעדיף שיהיה בנוסף אליהם גם את המוצרים המקוריים והחזקים.
טוב, בהצלחה. תעדכן כשזה יגיע אליך
מדובר על סוללות זהות במראה אבל מספקות מתח שונה ויתכן שמתאימות למכשירים שונים.
עוד משהו שהבנתי הוא שMAKITA הוציאה הרבה מאוד דגמים שההבדל בינהם היו ב VOLTS שהסוללה מספקת ולמרות זאת השתמשו באותו החיבור ואפילו באותו המטען.
לכן יתכן והוחלט במטענים החדשים לעשות מן תמיכה לאחור שתוכל להטעין איתו סוללות שהם כמאט זהות במראה והשוני בינהם הוא ב VOLTS וככה אנשים שיש ברשותם סוללות ישנות מאוד ומכשירים ישנים עדיין יוכלו לקנות מטען זה ולהתעין איתו את הסוללות שלהם.
לגבי המצברים שמרכיבים את הסוללה, יש פה קטץ' קטן, ולא רק בכל תעסוקת ה DIY, אלא גם כאן המצברים הסיניים בזולים האלו שנמצאים בתוך הסוללה שתזמין יעלו לך גרושים אבל יתנו את אותו ערך העבודה כמו האלו שהיו לפניהם.
מצברי סוללה מקצועיים עולים ממש יקר, מה שיגרום לך אולי לשכול לקנות סוללה מקורית.
יש פה בעל מקצוע מקצועי מאוד שמגיב לרוב על ההודעות האלו ויתעקש שמקורי זה מחייב.
אני אומר מראש שאם אתה חסכן או אחד כמוני שבעמצא, שרוצה שיהיה לו אחד רזרווי אז תקנה את ההכי זולים העיקר שזה יאפשר לך בינתיים לעבוד עם המכשיר שלך
לגבי 1.5A ו 3A זה כנראה ישפיע על איכות וזמן ההטענה ואיכות המטען בכללי.
אני אכן רואה שיש לך מבחר דגמים עצום לזיופים.
אתה צריך לחשוב על מטען הכי איכותי שתוכל למרות שתחסוך כי הסוללות שלך הם מאו מאוד חזקות (שלך 4mAh לאומת שלי של 0.8mAh)
שוב פעם, תקרא ביקורות על מוצרים מקבילים ב ALI שמה יש אנשים שאשכרה כתבו את דעתם אחרי הרכישה ושם אין את העמלות של PAYPAL ואולי זה יהיה יותר אטרקטיבי בשבילך
*בשביל המקצוענים כאן, אני רואה רכישה של דברים סיניים למוצרים איכותיים שכתמיכת צד וכמובן שעדיף שיהיה בנוסף אליהם גם את המוצרים המקוריים והחזקים.
טוב, בהצלחה. תעדכן כשזה יגיע אליך
קח דוגמה,
המוצר הזה http://www.ebay.com/itm/18V-Power-Tool- ... rmvSB=true
בALIE
https://www.aliexpress.com/item/Li-ion- ... cd7752f18c
כנס ללשונית ה FEEDBACK ותקרא מה שאנשים כותבים עליו.
ד"א, קיימים גם מתענים של 6A אבל לדעתי זה כבר גימיק מיותר שיכפיל כמאט את המחיר.
עולה ב ALI כ 3.5$ פחות וללא עמלות PAYPAL
וכן, לא תמיד מוצאים בהרבה יותר זול שם.
המוצר הזה http://www.ebay.com/itm/18V-Power-Tool- ... rmvSB=true
בALIE
https://www.aliexpress.com/item/Li-ion- ... cd7752f18c
כנס ללשונית ה FEEDBACK ותקרא מה שאנשים כותבים עליו.
ד"א, קיימים גם מתענים של 6A אבל לדעתי זה כבר גימיק מיותר שיכפיל כמאט את המחיר.
עולה ב ALI כ 3.5$ פחות וללא עמלות PAYPAL
וכן, לא תמיד מוצאים בהרבה יותר זול שם.