שלום לכולם,
אני מעוניין ברכישת פלזמה בגודל "50.
לא מצאתי הרבה מידע בנושא בשרשורים של הפורום למסכים בגודל זה.
האם גם פה שולטת ההגמוניה של NEC-PANASONIC-PIONEER?
האם ניתן להשליך מהנאמר על דגמי ה"42 של יצרנים אלו גם לדגמים הגדולים יותר של אותם יצרנים? לדוגמה, אם השתכנעתי שהNEC 42XR3 עדיפה על הPIONEER PDP-435HD, האם כדאי לי ללכת על NEC 50XM4 ולא על PIONEER PDP-505HD, למרות שקראתי ביקורות לא רעות בכלל על הPIONEER?
בתודה מראש על עזרתכם,
אסף.
פלזמה "50
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
assafd,
ההגמוניה הזו שולטת פשוט מכיוון שכרגע היצרנים היפאניים פשוט נותנים תמונה טובה יותר. מבחינת איכות תמונה, הפנסוניק נותן שחורים טובים יותר, אך בשאר הפרמטרים המכשירים פחות או יותר זהים. יש כמה שינויים (פנסוניק נותנים כניסות שניתן לבחור מה יהיה בכל כניסה, לפיוניר יש מדיה רסיבר וכו').
ב-50" גם פוג'יטסו ו-LG נכנסים לתמונה (את סמסונג לא ראיתי עדיין בגודל הזה), מכיוון שהתמונה שלהם אינה משמעותית נחותה משהמכשירים האחרים שצויינו.
ההגמוניה הזו שולטת פשוט מכיוון שכרגע היצרנים היפאניים פשוט נותנים תמונה טובה יותר. מבחינת איכות תמונה, הפנסוניק נותן שחורים טובים יותר, אך בשאר הפרמטרים המכשירים פחות או יותר זהים. יש כמה שינויים (פנסוניק נותנים כניסות שניתן לבחור מה יהיה בכל כניסה, לפיוניר יש מדיה רסיבר וכו').
ב-50" גם פוג'יטסו ו-LG נכנסים לתמונה (את סמסונג לא ראיתי עדיין בגודל הזה), מכיוון שהתמונה שלהם אינה משמעותית נחותה משהמכשירים האחרים שצויינו.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ראיתי בגרמניה בתערויה SAMSUNG 80" אבל לא קניתי, לא היה את הצבע שרציתי 
(או במילים אחרות, אפילו בש"ח לא היה לי את המחיר שרצו ב-$)
(או במילים אחרות, אפילו בש"ח לא היה לי את המחיר שרצו ב-$)
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
כןdoron_amedey כתב:ראיתי בגרמניה בתערויה SAMSUNG 80" אבל לא קניתי, לא היה את הצבע שרציתי
(או במילים אחרות, אפילו בש"ח לא היה לי את המחיר שרצו ב-$)...
גם אני כבר כמעט הזמנתי SONY QUALIA אבל היה להם רק שחור, ושם לא היה למרטין הנחה אז קניתי פוג'יטסו