אוזניות לנכה מלחמה עם פגיעת אוזניים -די דחוף. תודה :)

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
nat5050 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 339
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

הי,

סליחה על הפירוט בנושא, פשוט אני מחפש משהו שיעזור לי.

אני נמצא בימים הקרובים בארה"ב בטיול משפחתי.

אני נכה מלחמה (נכה צה"ל) נפצעתי בפעילות מבצעית...

כיום סובל בין היתר לצערי, מפגיעת פיצוץ שזה אומר פגיעה בשמיעה, ירידה בשמיעה (בעיקר בתדרים הגבוהים), היפרקואזיס (שזה אומר רגישות קשה לרעש) וטיניטוס (שזה אומר צפצוף חזק קבוע בשני האוזניים). אני לא מסתובב עם מכשירי שמיעה, למרות שאני כנראה צריך...כואב לי מאוד באוזניים שאני שומע באסים חזקים.

אני תמיד הייתי חולה על מוזיקה. לצערי ההנאה הזו נפגעה מאוד מאז הפציעה.

סיפר לי חבר שהוא ראה נכה עם אוזניות איכותיות שיודעות לפצות על הנ"ל.

אני מחפש אוזניות גדולות איכותיות שיהיו אלחוטיות אבל כמו האוזניות הישנות ההם שהיו פעם שהיו מכסות לך את כל האוזן עם מבטלות רעשים (מה זה אומר לא כך הבנתי - ביטול רעשים) בתקציב של כ- 100 דולר פלוס מינוס אבל שיתן לי יותר צלילים גבוהים ופחות פחות בס. וכן צלילים נקיים שאני אשמע את ההפרדה של הכלי נגינה כמו פעם...

וגם שיהיו כמו שאמרתי מהזאנ'ר הישן - אלו שגדולות ושיושבות טוב על האוזן ולא כל הגא'נק שאני רואה שהתחלתי לחפש בחנויות.

אודה מאוד לעזרתכם.

המון המון תודה לכל העוזרים.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

דבר ראשון, האם יצא לך לנסות אי פעם אוזניות עם טכנולגיית ביטול רעשים אקטיבי ANC)? יש כאלה, אנשים בריאים, שביטול הרעשים גורם להם ללחץ על עור התוף. אם יש לך רגישות רפוטית אז כדאי מאוד לנסות לפני הרכישה. לגבי המלצה, אני לא מש מבין באוזניות מהסוג הזה אבל למיטב ידיעתי הדגמים שווים את הכסף מתחילים מ-200$ צפונה. ביטול רעשים אקטיבי טוב זה דבר יחסית יקר.

דבר שני, אני לא יודע איזה ג'אנק ראית אבל אני מניח שאתה מתכוון לאוזניות שנכנסות לתוך האוזן. לידיעתך, יש אוזניות כאלה, מהסוג היותר מקצועי שמיושמת בהן אותה טכנלוגייה של עזרי שמיעה שנקראית Balanced-Armature, אוזניות כאלה עם אטמי ספוג (בעיקר) יכולות להיות מאוד נוחות ולחסום רעשים (בצורה פסיבית) לא פחות טוב מהאוזניות עם ANC. חברות מומלצות , Etymotic, Shure, Westone.

prolol
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 953
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 62 פעמים

שליחה #3 

אם אתה בארה"ב, נסה להאזין לאוזניות EMPIRE EARS, הם בתכלס בטופ של אוזניות הIEMS, טוענים שדרייברים הBA שלהם ביחד עם טכנולוגיית ADEL משפרים ומשקמים את יכולת השמיעה במקום לפגוע בה.

tbind
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 432
נתן תודות: 458 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #4 

מה ש @Ilyan כתב על ביטול רעשים אקטיבי נכון.
אומנם סך הצלילים הוא שקט אבל הוא מגיע עם תוספת עומס לאוזן.
השקט מושג ע"י הוספת רעש שמבחינת שמע יוצר בשילוב הרעש המקורי אשליית שקט.
אבל האוזניים "עובדות" קשה בשביל לשמוע את השקט הזה.

nat5050 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תודה רבה לכל העוזרים

שליחה #5 

תודה לכולם,

אני עדיין בארה"ב.

אני מחפש אבל אוזניות לא בתוך האוזן, אלא על האוזן כמו האלה הישנות שהיו פעם שיושבות טוב ולא שיזוזו לי כל רגע ויאטמו מרעש.

אגב, הטכנולוגיה הזו של רעש כדי להפחית רעש מאוד מוכרת בטיפול בטינטון. הפעם הראשונה שזה תועד זה היה עם טיטוס לפני יותר מ2000 שנה.

מה עם האוזניות של sony שכולם מדברים פה עליהן? MDR1000X?

יש מלא באמזון במחירים נמוכים יחסית ובהנחות, אבל אין לי מושג לאיזה ללכת. אני בעיקר רוצה צלילים גבוהים (פחות בס) ושישבו טוב ויכסו את האוזן - אוזניות מחוץ לאוזן וכמובן אלחוטיות.

תודה :)

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #6 

אם אתה בארה"ב אז פשוט גש לחנות אודיו הקרובה ותאזין בעצמך, ה1000x צריכות להיות זמינות שם באופן נרחב בתצוגה. אגב, יש להן אפליקציית אקווילזר מאוד נוחה ממה שהבנתי, לא צריכה להיות בעיה לכוון את הבאס לרמה שנוח לך.

nat5050 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

ואללה אחי,

תאמין לי שזה הדבר הראשון שעשיתי...

בכל פאקינג פלסלווניה לא מצאתי חנות אודיו אחת - משהו קרוב.

נכנסתי לBEST BUY שם היו את האוזניות של סוני.

אני האמת חיפשתי את האוזניות של פעם. אלה שיושבות חזק על האוזן. ראיתי כאלה באמזון אבל בטווחי מחירים של 500 דולר. אני הרף הגבוה שלי הוא 200- 250 דולר גג גג

הסוני בסדר (האמת ששום דבר כנראה לא יהיה פצצה - כי אני שומע די *** - תנסה לחשוב על לשמוע מעבר לצפצוף מטורף באוזן וגם הצלילים טיפה מתחרבשים לי כמו ברמקולים הישנים של הרכבים מלפני 20 שנה - אם מישהו זוכר)

יש לי בבית רסיבר הרמן קארדון ישן ורמקולים בינוניים של KEF וסך הכל מרוצה מהם מאוד. מאוד עדינים.

חיפשתי משהו בסגנון הזה. משהו עדין שידגיש את ההפרדה של הכלי נגינה - לא באסים ושטויות. אבל משהו שיכסה לי את האוזן, שאני אעצום את העיניים וירגיש שוב את מה שהרגשתי בעבר שהאזנתי למוזיקה לפני הפצמ"ר המזדיין...

אני כבר לא הולך יותר למסיבות או הופעות (היפר פאקינג משהו) שזה רגישות לרעש וחיפשתי משהו טיפה שיתן לי את התחושה...

סליחה על החפירה, פשוט זה מחרפן אותי שאני לא מצליח למצוא משהו לבד...

האוזניות האלה של סוני - גם הדגם הישן יותר יש לו אקולייזר? הבנתי שרק בחדש. וגם הם לא ישבו על האוזן בדיוק כמו שרציתי...

סאממק...

nat5050 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

ואללה, המחשב צנזר אותי...

שליחה #8 

רבק, שמישהו מכם יעזור לי. יש לי פה עוד שבוע ואני רוצה לצאת עם אוזניות קיבינמט...תודה...

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #9 

אני חושב שאתה טועה בכיוון שלך, ויהיה לך מאוד קשה ככה לקנות.
לאור כל הבעיות שאתה מתאר - אתה צריך מכשיר שמיעה - שהוא גם אוזניות - ולמיטב הבנתי מחבר שמשתמש במכשיר שמיעה - כבר אכן יש דברים כאלה כבר כמה שנים. - העיקר זה שהמכשירים האלה מיועדים למשחק עם התדרים ותיקון בכדי שתוכל להנות כמה שניתן.
אני ממליץ כי ככה - יעשו לך תיקונים כמו שאתה מפרט.

לחלופין - תיקח בחשבון שלא משנה מה אתה קונה - עדאי שתשחק עם האקולייזר.
למצוא אוזניות כמו שאמרו לך זה לא בעייה, יש אינסוף והשאלה בסוף זה אם זה נוח לך.
חפש למשל AUDIO TECHNICA המעולות.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #10 

https://www.google.co.th/search?q=penns ... 1,lf_ui:10
חנויות בעיר.

נראה שיש כמה וכמה חנויות.
הייתי נחמד ולא שמתי לך lmgtfy.com
חחח
תהיה רגוע יהיה בסדר

nat5050 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

סוף דבר הכל טוב :)

שליחה #11 

טוב,

יש לי חדשות טובות:

מתברר שנכים פגועי שמיעה זכאים לאביזרי שמיעה בהשתתפות הביטוחים הפרטיים / מושלמים.

אז התחדשתי באוזניות סנהייזר 550 X במחיר השתתפות שאני מתבייש לכתוב...

יש אנשים טובים בדרך וזה נחמד ומשמח לראות את זה.

אחלא אוזניות, מאוד מרוצה.

תודה לכולם. (l)(Y)

נ.ב. אם יש לכם מכרים / הורים שכבר לא שומעים טוב, לא לפחד לבדוק זכויות. תתפלאו לגלות מה מקבלים. מתברר שהמדינה שלנו יודעת גם לתת שצריך...

nat5050 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אשמח לעוד עזרה קטנה

שליחה #12 

עכשיו שחסכתי את ה300 דולר שהייתי אמור להוריד על אוזניות נורמליות, אני רוצה לקנות לעצמי רמקולים נורמלים למחשב. יש לי היום רמקולים של 50 שקל. הגיע הזמן להתקדם...

הרצון הוא שוב לרמקולים בלי בס - יותר טרבל, שיתנו הפרדת צלילים, פחות חשוב (ונעים) לי באוזניים הבס.

אני מחפש יותר לשים לב לפרטים כמו פעם, לכל כלי וכו'. זה משהו שקשה לי לשמוע בגלל הטיניטוס והפגיעה באוזניים.

כמובן שברור לי שב200 דולר זה מחיר מצחיק בשביל בקשה כזו, מצד שני עם פגיעת אוזניים כמו שלי, לא שווה להשקיע הון עתק ברמקולים איכותיים מאוד, כי גם ככה התדרים הרלוונטים לא בכיוון שלי היום (זה כמו קטיעה - רק של "שערות" בתוך האוזן).

בקיצור לא רוצה לבלבל את המוח: הבס מכאיב לי את האוזניים. מעניין שהסהנייזר בדיוק בטעם שלי. לא יותר מדי, לא פחות מדי בס...

יש משהו בסביבות ה200-300 דולר שמישהו יוכל להמליץ? (עדיף באזור ה200 - גג 300 דולר)

ואם יש בארץ, או יד שניה - דיינו.

בכל מקרה, יש לי אנשים שיביאו מחו"ל - משפחה של אשתי.

תודה :)

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”