רכישת ראוטר
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
רוצה לנתק את הראוטר הבעייתי שבזק בינלאומי מספקים.
אני נמצא בארה''ב בקרוב, אני מכשיר כדאי להביא?
שימושים - סטרימינג(נטפליקס וחבריו),שליטה על בית חכם מרחוק (לא מערכת גדולה) ומצלמות אבטחה, ו-2 משתמשים קבועים שגולשים.
כרגע עם 40MB ומתכנן אולי לשדרג ל100MB.
סתם בדקתי ואשמח לחוו'ד על Google WIFI ו על Netgear ORBI (הדירה לא גדולה, אבל יש בעית קליטה קלה שלדעתי זה פשוט הנתב הזוועתי של בזק בינלאומי.
תקציב עד 150$,
תודה!
אני נמצא בארה''ב בקרוב, אני מכשיר כדאי להביא?
שימושים - סטרימינג(נטפליקס וחבריו),שליטה על בית חכם מרחוק (לא מערכת גדולה) ומצלמות אבטחה, ו-2 משתמשים קבועים שגולשים.
כרגע עם 40MB ומתכנן אולי לשדרג ל100MB.
סתם בדקתי ואשמח לחוו'ד על Google WIFI ו על Netgear ORBI (הדירה לא גדולה, אבל יש בעית קליטה קלה שלדעתי זה פשוט הנתב הזוועתי של בזק בינלאומי.
תקציב עד 150$,
תודה!
-
compman112
-
- חבר ותיק

DanielHava כתב:Ubiquiti Edge Router ותשדך לו Ubiquiti Unifi Ap-AC Lite ואם תמתח טיפה את התקציב אז תיקח את גרסת ה PRO...
יעבוד עם בזק?
מה מיוחד בדגם הנ''ל?
אשמח לעוד דגמים והמלצות, כמובן במידה ויש משהו יותר זול.
·
"יעבוד עם בזק" = אתה שואל אם הוא מחליף את הקופסא של בזק.
התשובה היא - לא.
אתה צריך להשתמש בקופסא של בזק בתור מודם (כנל אם תחליט גם להתחבר להוט)
ראוטר טוב שישלב בתוכו גם VDSL לא נכנס בתקציב שציינת
"מה מיוחד בדגם הנל" = שזה הראוטר הכי טוב שנכנס בתקציב הזה, הרבה יותר טוב מכל הקופסאות all-in-one של המותגים המוכרים מהחנויות עם האנטנות שנותנות להם מראה של חללית קרב
הוא נטו ראוטר, בלי מודם ובלי כרטיס אלחוטי ואתה משדך לו נקודת גישה אלחוטית שהיא גם דואל-בנד ותומכת ב AC ו2 המוצרים האלו עובדים עם ממשק הניהול של ubiquiti שמתוכנן לתת ביצועים מירביים בין כל רכיבי הרשת שלהם
התשובה היא - לא.
"מה מיוחד בדגם הנל" = שזה הראוטר הכי טוב שנכנס בתקציב הזה, הרבה יותר טוב מכל הקופסאות all-in-one של המותגים המוכרים מהחנויות עם האנטנות שנותנות להם מראה של חללית קרב
הוא נטו ראוטר, בלי מודם ובלי כרטיס אלחוטי ואתה משדך לו נקודת גישה אלחוטית שהיא גם דואל-בנד ותומכת ב AC ו2 המוצרים האלו עובדים עם ממשק הניהול של ubiquiti שמתוכנן לתת ביצועים מירביים בין כל רכיבי הרשת שלהם
-
compman112
-
- חבר ותיק

·אעדכן שכרגע מה שיש לי מבזק בינלואמי זה VTECH NB403 .DanielHava כתב:"יעבוד עם בזק" = אתה שואל אם הוא מחליף את הקופסא של בזק.
התשובה היא - לא.
הוא נטו ראוטר, בלי מודם ובלי כרטיס אלחוטי ואתה משדך לו נקודת גישה אלחוטית שהיא גם דואל-בנד ותומכת ב AC ו2 המוצרים האלו עובדים עם ממשק הניהול של ubiquiti שמתוכנן לתת ביצועים מירביים בין כל רכיבי הרשת שלהם...
ubiquiti שהמלצת, לא יכול להתחבר למודם של בזק ? אז זה לא רלוונטי?
Google WIFI, או TP-Link Archer VR600 AC1600, או דגם מקביל לArcher VR600 (לא מכיר), יוכלו להתחבר למודם של בזק?
תודה רבה.
-
compman112
-
- חבר ותיק

·אחלה, תודה רבה!DanielHava כתב:בקופסא של בזק תשתמש בתור מודם והראוטר יתחבר אליה...
מה לגבי
"
Google WIFI, או TP-Link Archer VR600 AC1600, או דגם מקביל לArcher VR600 (לא מכיר), יוכלו להתחבר למודם של בזק?"