סטרימר מומלץ?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
osh78 פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1308
נתן תודות: 259 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #1 

אני רוצה לקנות סטרימר אנדרואיד שיתחבר בכבל HDMI לטלויזיה לא חכמה ולכבל רשת (לא אלחוטי), צריך להיות בעל התכונות הבאות:

1. יש אצל ההורים שלי Vulkano מבית Moonsoon. צריכה להיות האופציה להתקין אפליקציית אנדרואיד ולצפות בטלוזיה של ההורים שלי דרכו.
2. צפייה במהירויות גבוהות: X1.5, X2 (עם סאונד). X8-X32 (ללא סאונד, רק בשביל להריץ קדימה)
3. יציאת USB לדונגל למקלדת, עדיף 2 יציאות.
4. מתחבר לחשמל (עם שנאי).
5. לא חייב 4K, מספיק Full HD.
6. תקציב עד 100$ (מניח שרוב הסטרימרים הם כאלה).
7. תמיכת עברית מלאה כולל כתוביות, תפריטים לא חייבים להיות בעברית.
8. תומך נטפליקס.
9. מעבד יחסית חזק שישמש אותי להרבה שנים.

איזה סטרימר מומלץ?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20179
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

לא יעמוד בחלק מהדרישות, אבל אם אתה רוצה תמיכה בנטפליקס אז האופציה היחידה שלך זה ה-MIBOX.

osh78 פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #3 

תודה,
א. באילו דרישות MIBOX לא יעמוד?
ב. אם הדרישה של נטפליקס לא קיימת, איזה סטרימר מומלץ חוץ מMIBOX? (יכול להיות שאשתמש בשני סטרימרים)

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #4 

ה MIBOX טוב רק למי שרותה נטפליקס בכל מחיר. הוא כולל חיבור USB2 יחיד שטוב בשביל מקלדת או שלט AIR. אין לו חיבור רשת חוטי, אז אתה תקוע עם חיבור WIFI שלא מספיק בשביל ניגון איכות בלוריי מלא כמו קובצי ISO עם פס קול 7.1, ובטח שלא עבור 4k. אפשר לחבר מתאם רשת ל USB, אבל אתה מאבד את החיבור ל USB (כאשר שימוש ב HUB לא עובד טוב וגורם לתקיעות). חיבור רשת ל USB2 עם מתאם = מהירות 10 מגה ביט לכל היותר.

אגב שום סטרימר לא יכול לשמש להרבה שנים. אם אתה רוצה את כל הדרישות הנ"ל, אז זה רק סטרימר של 200 דולר - SHEILD והוא נותן הרבה יותר מזה...

אם תמתין עוד כמה חודשים עד חצי שנה, תוכל להרכיב HTPC עם קודי גרסה 18. עד אז נטפליקס כבר יהיה כלול ונתמך רשמית ולא רק, שאר שרתי התוכן גם יתמכו בקודי 18 אחרי שהם הוסיפו תמיכה בכל סוגי ה DRM הקימים...

osh78 פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

אוקי, אז בהנחה שאני מוותר על נטפליקס (יש לי גם אמאזון firetv בשביל זה - לא הדונגל), איזה סטרימר יענה על שאר הדרישות?

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #6 

יש הרבה. אם אתה רוצה משהו עם תמיכה וקהילת משתמשים גדולה יחסית, אז יש למשל ZIDOO X9S שמגיע עם דרסת קודי 17.3 משלו ZDMC שתומכת בתלת ממד ואפילו בתפריטי בלוריי. הוא תומך ב 4k@60 HDR וכמובן כל פורמטי סאונד. תומך גם ב CEC 0שליטה דרך HDMI אם הרסיבר\טלויזיה תומכים) אבל זה לא אנדרויד TV רשמי, כך שאין נטפליקס. הוא כולל שרת OPENWRT, חיבור לדיסק קשיח דרך SATA או USB3 וגם כניסת HDMI להקלטה ממיר חיצוני (עוקף HDCP 1.2 אבל לא 2.2 אז הקלטה עד 1080P)

https://www.zidoo.tv/Product/index/mode ... 3D%3D.html

ניתן למצוא ב 105$.

יש מוצרים מאד דומים לזה אבל כאן יש פורום תמיכה והחברה ממשיכה לשחרר עדכונים כל הזמן

osh78 פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

איפה אפשר למצוא אותו ב105$? הכי זול שראיתי היה בגיקביינג ב113$...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”