עזרה- חיבור מגבר לרמקול יחיד
היי, בניתי רמקול בפרוייקט מעניין
העניין שאני רוצה לחבר רמקול אחד, וכל המגברים שאני מוצא הם סטראו
אני לא רוצה לחבר רק צח אחד כי מן הסתם אני מפסיד המון
יש דרך לחבר מגבר סטראו לרמקול יחיד?
יש המלצה למגבר מונו טוב?
ניסיתי לחבר ראש מגבר של גיטרה אבל התיצאה לא הייתה כל כך טובה...
תודה!
העניין שאני רוצה לחבר רמקול אחד, וכל המגברים שאני מוצא הם סטראו
אני לא רוצה לחבר רק צח אחד כי מן הסתם אני מפסיד המון
יש דרך לחבר מגבר סטראו לרמקול יחיד?
יש המלצה למגבר מונו טוב?
ניסיתי לחבר ראש מגבר של גיטרה אבל התיצאה לא הייתה כל כך טובה...
תודה!
·אני מבין, אבל זה מפספס את הפואנטה של מה שעשיתי.BUGY כתב:אתה תפספס הרבה בכל מקרה. מוזיקה צריך לשמוע בסטריו. תבנה עוד רמקול נוסף ואתה מסודר.
אחרת, תחבר לכל מגבר ותקשיב במונו....
אי אפשר פשוט שישמעו את הסטראו מהרמקול הבודד? דרך לחבר מגסק סטראו לרמקול בודד?
תודה
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·סטריאו מתבסס על העובדה שיש לך שני רמקולים ויש ביניהם מרחק. מרחק באודיו = זמן. אם שני רמקולים אתה יכול לגרום לאותו צליל להגיע בזמן שונה וזה מתורגם במוח לעומק, מרחב. לכן בסטריאו אתה יכול להרגיש את הזמר שר מולך או את המוזיקה רחוק ממך, מסביבך אפילו. עם רמקול אחד, לא ממש לא ניתן לקבל סטריאו. אתה יכול פשוט לאחד את הערוצים אם אתה חושש מאיבוד מידע, זה כמובן לא ישנה הרבה (למרות שיש פס קול מונו באיכות שונה וכן ניתן להגיע להרגשת מרחב אבל זאת טכנולוגיה ספציפית שכבר לא משתמשים בה עשרות שנים).ynui כתב:·אני מבין, אבל זה מפספס את הפואנטה של מה שעשיתי.......
אי אפשר פשוט שישמעו את הסטראו מהרמקול הבודד? דרך לחבר מגסק סטראו לרמקול בודד?
תודה...
מה היתה הפואנטה שלך?
·רמקול אחד מתחת לפטיפון.BUGY כתב:·סטריאו מתבסס על העובדה שיש לך שני רמקולים ויש ביניהם מרחק. מרחק באודיו = זמן. אם שני רמקולים אתה יכול לגרום לאותו צליל להגיע בזמן שונה וזה מתורגם במוח לעומק, מרחב. לכן בסטריאו אתה יכול להרגיש את הזמר שר מולך או את המוזיקה רחוק ממך, מסביבך אפילו. עם רמקול אחד, לא ממש לא ניתן לקבל סטריאו. אתה יכול פשוט לאחד את הערוצים אם אתה חושש מאיבוד מידע, זה כמובן לא ישנה הרבה (למרות שיש פס קול מונו באיכות שונה וכן ניתן להגיע להרגשת מרחב אבל זאת טכנולוגיה ספציפית שכבר לא משתמשים בה עשרות שנים).......
מה היתה הפואנטה שלך?...
מה הכוונה לאחד את הערוצים?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·רמקול אחד על הרצפה?ynui כתב:·רמקול אחד מתחת לפטיפון.......
מה הכוונה לאחד את הערוצים?...
זה ממש לא הרצוי. הטוויטר צריך להיות בגובה האוזן בזמן הישיבה או לפחות מכווון לשם.
לאחד את הערוצים עם כבל Y, ההפך מלפצל. לא נותן לך כלום, רק מגביר קצת את הצליל ועם יש איזה אפקט באחד הערוצים, נגיד זה שלא מחובר, אז אתה עדיין מקבל את הצליל. בכל מקרה, זה ממש לא כמו צליל סטריאו, כמו לחזור לראות סרטים בשחור לבן.