quasar בMI BOX
שלום רב,
קיבלתי אתמול את המכשיר, ולאכזבתי לא ניתן להפעיל סרטים בעלי נפח גדול דרך התוסף, וזהו התוסף היחיד שבו אני משתמש. ראיתי פה בפורום שמישהו אמר לפרמט DOK דרך המכשיר, אבל הבעיה שאני לא מצליח למצוא את הDOK בתוסף בקודי כדי לבחור ששם תתבצע ההורדה.
ראיתי גם באינטרנט שמישהו רשם לעשות פורמט exFAT דרך המחשב ואז ליצור תיקיות כלשהם (לא נראלי כזה רלוונטי) ואז לבחור בקווסאר. בקווסאר אכן ראיתי את הDOK ובחרתי בו, אבל כעת הבעיה היא שמשום מה ההורדה מתחילה במהירות גבוה מאוד ואז הופכת למהירות הורדה של 60KB בערך. אני לא יודע אם זה קשור אבל זה מוזר שזה קורה. כי עד עכשיו כהפעלתי סדרות וכדומה עם נפח יותר קטן המהיריות היו גבוהות. חשוב לציין שמה שהפעלתי היה עם הרבה זורעים לטורנט ככה שניתן לקבל מהירות גבוה בוודאות.
מה אפשר לעשות? זה ממש מתסכל כי אין לי שימוש אחר במכשיר
קיבלתי אתמול את המכשיר, ולאכזבתי לא ניתן להפעיל סרטים בעלי נפח גדול דרך התוסף, וזהו התוסף היחיד שבו אני משתמש. ראיתי פה בפורום שמישהו אמר לפרמט DOK דרך המכשיר, אבל הבעיה שאני לא מצליח למצוא את הDOK בתוסף בקודי כדי לבחור ששם תתבצע ההורדה.
ראיתי גם באינטרנט שמישהו רשם לעשות פורמט exFAT דרך המחשב ואז ליצור תיקיות כלשהם (לא נראלי כזה רלוונטי) ואז לבחור בקווסאר. בקווסאר אכן ראיתי את הDOK ובחרתי בו, אבל כעת הבעיה היא שמשום מה ההורדה מתחילה במהירות גבוה מאוד ואז הופכת למהירות הורדה של 60KB בערך. אני לא יודע אם זה קשור אבל זה מוזר שזה קורה. כי עד עכשיו כהפעלתי סדרות וכדומה עם נפח יותר קטן המהיריות היו גבוהות. חשוב לציין שמה שהפעלתי היה עם הרבה זורעים לטורנט ככה שניתן לקבל מהירות גבוה בוודאות.
מה אפשר לעשות? זה ממש מתסכל כי אין לי שימוש אחר במכשיר
זה שם, פשוט לא גלוי כמו בחלונות. תנסה לחפש ספריה כמו /mnt או storage או external לעיתים זה ב media ועוד מסלולים נסתרים, תלוי במבנה והגדרות האנדרויד המותקן... בכל אופן, אל תצפה ליותר מידי מנגן שמוגבל לניגון רק מ wifi. הוא לא ינגן לך 4k חלק בעיקר עם פס קול לא דחוס... אם משהו קונה נגן כזה, אז זה בשביל אפלקצית נטפליקס הרשמית ופחות עבור קודי..
אופיר, סקרנת אותי לגבי קוואסר כאשר נפח המכשיר קטן כמו ב mi box. לי אין את הבעיה הזאת כי הנפח של המחשב הסלוני שלי הוא 1 טרה אבל אנסה לשנות בהגדרות של קוואסר שירד להארד דיסק חיצוני שאחבר למחשב ואבדוק את נושא המהירות
·אני לא מבין איפה אני אמור לחפש. כל מקום מוביל אותי רק לדיסק קשיח הפנימי אפילו כשאני נכנס ל-mnt וכדומה.Rekcuf כתב:זה שם, פשוט לא גלוי כמו בחלונות. תנסה לחפש ספריה כמו /mnt או storage או external לעיתים זה ב media ועוד מסלולים נסתרים, תלוי במבנה והגדרות האנדרויד המותקן... בכל אופן, אל תצפה ליותר מידי מנגן שמוגבל לניגון רק מ wifi. הוא לא ינגן לך 4k חלק בעיקר עם פס קול לא דחוס... אם משהו קונה נגן כזה, אז זה בשביל אפלקצית נטפליקס הרשמית ופחות עבור קודי.....
לגבי המהירות האיטית, כנראה יש בעיה מובנת בקיוסאר שמשתמשת ב-libtorrent
כל הורדה מלבד הזיכרון הפנימי תיהיה במהירות נמוכה
יש מפתח שניסה לסדר את הבעיה
אתה יכול להוריד את הגירסה שלו מכאן
https://github.com/elgatito/plugin.vide ... r/releases
לא בדקתי אם זה עובד טוב
כל הורדה מלבד הזיכרון הפנימי תיהיה במהירות נמוכה
יש מפתח שניסה לסדר את הבעיה
אתה יכול להוריד את הגירסה שלו מכאן
https://github.com/elgatito/plugin.vide ... r/releases
לא בדקתי אם זה עובד טוב
אחרי קניית DOK חדש, זה פתר את הבעיה של הזיהוי.hgny כתב:אחרי שאתה מפרמט, המכשיר ישאל אם להעביר כעת את המידע. תאשר, ואז בעצם הDOK מחליף את הזיכרון הפנימי...
הבעיה היחידה כעת היא קצת איטיות בקודי. לא משהו קריטי בהרצת הסרט אלא דווקא בתפריטים של העטיפות של הסרטים לדוגמה וכדומה. אני מאמין שזה קורה מכיוון שהקודי הועבר לאחסון של הDOK. השאלה שלי היא אם אין אפשרות שהקודי יהיה מותקן על האחסון הפנימי ואילו ההורדות יתבצעו על ה-DOK.
תודה רבה לכולם
לי יש NUC כאשר נתיב ההורדה של קיוסאר מוגדר לדיסק הפנימי ועדיין העסק מקרטע.
ניסיתי להחליף פרוביידרים, לשנות את נתיב ההורדה לכונן חיצוני, לפרמט את הנוק, גם את הגירסה הניסיונית ניסיתי....
לא הולך כלום...מהירות ההורדה איטית ולא יציבה והבעיה לא בתשתית שלי כי אני עומד על מהירות יציבה של 70 מגה.
ניסיתי להחליף פרוביידרים, לשנות את נתיב ההורדה לכונן חיצוני, לפרמט את הנוק, גם את הגירסה הניסיונית ניסיתי....
לא הולך כלום...מהירות ההורדה איטית ולא יציבה והבעיה לא בתשתית שלי כי אני עומד על מהירות יציבה של 70 מגה.