המלצה למברגה שמסוגלת לקדוח בקירות
שלום וברכה,
אני מעוניין לרכוש מברגה שתהיה מסוגלת גם לקדוח בקיר (לא צריך קדיחות מסובכות או בקירות מיוחדים, אלא לכמה דיבלים מידי פעם ברמת מדף).
האם יש מברגה שיכולה לענות על הדרישות ולא בסכומים ממש גבוהים?
אשמח להמלצות
תודה
צביאל
אני מעוניין לרכוש מברגה שתהיה מסוגלת גם לקדוח בקיר (לא צריך קדיחות מסובכות או בקירות מיוחדים, אלא לכמה דיבלים מידי פעם ברמת מדף).
האם יש מברגה שיכולה לענות על הדרישות ולא בסכומים ממש גבוהים?
אשמח להמלצות
תודה
צביאל
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
כל פירמה מובילה בוש/מקיטה/היטצ'י של 18V עם מומנט פיתול בסביבות 50NM עשו לי את העבודה.
היום יש מברגות עם אופציה של דפיקה לא הבנתי בדיוק מה זה עושה, יש את הפעולה של הדפיקה בערך כמו פטישון אבל לא עוצמת ההלימה של פטישון.
היום יש מברגות עם אופציה של דפיקה לא הבנתי בדיוק מה זה עושה, יש את הפעולה של הדפיקה בערך כמו פטישון אבל לא עוצמת ההלימה של פטישון.
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
נדרש להוסיף ממיר מתח מ-110 ל-220 על מנת להשתמש במטען האמרקאי שמצורף.
זה יעשה לכם את העבודה, 520 ש"ח עד הבית כולל הכל. דגם דומה למה שיש לי:
https://www.amazon.com/Bosch-DDB181-02- ... 1-02&psc=1
זה לא כמו לקדוח עם פטישון, אבל אני קדחתי איתה בבטון.
זה לא כמו לקדוח עם פטישון, אבל אני קדחתי איתה בבטון.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מה שבעצם יותר חשוב כאן זה המקדח עצמו - פשוט תדאגו למקדח איכותי וטוב לקדיחה בקירות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הנ״ל יתאים גם לקידוח בקירות ׳רגילים׳, של חדר רגיל, לא ממד? לא תהיה בעיה?Huvenster כתב:נדרש להוסיף ממיר מתח מ-110 ל-220 על מנת להשתמש במטען האמרקאי שמצורף.
זה לא כמו לקדוח עם פטישון, אבל אני קדחתי איתה בבטון....
נערך לאחרונה על ידי tzvielbd ב 03/10/2017 18:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
בוש 18 וולט
@tzvielbd
·רכשתי לאחרונה מברגת בוש מאמזון אנגליה. אין צורך במתאם אלא מקסימום להחליף את התקע.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00 ... UTF8&psc=1
מגיעה עם 2 סוללות וקדחה ללא קושי מיוחד בקירות ותקרות.
·רכשתי לאחרונה מברגת בוש מאמזון אנגליה. אין צורך במתאם אלא מקסימום להחליף את התקע.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00 ... UTF8&psc=1
מגיעה עם 2 סוללות וקדחה ללא קושי מיוחד בקירות ותקרות.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
קודח בקירות בלי שום בעיה, בדוק. עונה על הבקשה: "מסוגלת גם לקדוח בקיר".Huvenster כתב:בדגם הזה יש את המצב "פטיש" שהוא לא בדיוק פטישון שרשמתי עליו למעלה......
·...
יותר יקר מהבוש, זה נכון.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לי יש מברגה נטענת של WORX שקנו לי מתנה ב-KSP. כבר קדחתי איתה עשרות חורים לדיבלים בקירות בלוקים "רגילים" (כלומר, לא בטון ולא גבס).
חוזר על מה שכתבתי קודם - עם מקדח גרוע המברגה (וגם מקדחה) תעבוד מאוד קשה. עם מקדח איכותי זה יילך הרבה יותר בקלות.
חוזר על מה שכתבתי קודם - עם מקדח גרוע המברגה (וגם מקדחה) תעבוד מאוד קשה. עם מקדח איכותי זה יילך הרבה יותר בקלות.
עם חצי פטישון זה ילך תמיד טוב. אבל מקדחה נטענת חצי רוטטת לא תמצא בתקציב הזה.
התפלאתי אבל אפשר לחורר קירות של בית עם מקדחה נטענת רגילה במצב קידוח, זה לא כזה יעיל אבל בסוף היא מצליחה לחורר אותו וגם יוצא חור מדוייק להפליא בלי החסרונות של השגיע שיוצר הפטישון.
אבל אם המקדחה תתקע בקידוח חור בין הלבנים בדיוק על הבטון אז זה עשוי לקחת לך יותר מדי זמן
+ אני חושב שהשקעת הכוח הרבה מהמקדחה תגרום לכך שהיא תספיק לך ל 8-16 חורים נורמליים בקיר ורוב הסיכויים שתהיה חלשה לאחר מכן (שוב פעם, הזו שמליצו לך ראשונה חזקה משלי במתח וגם ב mAh של הסוללה אז אני לא משווה)
התפלאתי אבל אפשר לחורר קירות של בית עם מקדחה נטענת רגילה במצב קידוח, זה לא כזה יעיל אבל בסוף היא מצליחה לחורר אותו וגם יוצא חור מדוייק להפליא בלי החסרונות של השגיע שיוצר הפטישון.
אבל אם המקדחה תתקע בקידוח חור בין הלבנים בדיוק על הבטון אז זה עשוי לקחת לך יותר מדי זמן
+ אני חושב שהשקעת הכוח הרבה מהמקדחה תגרום לכך שהיא תספיק לך ל 8-16 חורים נורמליים בקיר ורוב הסיכויים שתהיה חלשה לאחר מכן (שוב פעם, הזו שמליצו לך ראשונה חזקה משלי במתח וגם ב mAh של הסוללה אז אני לא משווה)
אין לה מצב חצי רוטט (קידוח עם פטישון), אם אתה מכיר. מרבית המקדחות הנטענות לא מתאימות בתכליתן לקיר.
הפעולה אפשרית כמובן בהתחשב שהבטון בבית מאוד דק לכן אפשר פשוט לחורר/לפורר אותו עם מקדח שרק משייף עליו ולא חוצב. אבל יתכן נזק עם הזמן למקדח ולפעמים קושי לבצע את העבודה לאורך זמן
הפעולה אפשרית כמובן בהתחשב שהבטון בבית מאוד דק לכן אפשר פשוט לחורר/לפורר אותו עם מקדח שרק משייף עליו ולא חוצב. אבל יתכן נזק עם הזמן למקדח ולפעמים קושי לבצע את העבודה לאורך זמן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לדעתי אתם סתם חופרים עם העניין הזה. חוזר שוב על מה שכתבתי, מנסיון:
כל עוד לא מדובר בקיר בטון של ממ"ד אלא קיר רגיל של בלוקים (אם זה גבס אז כמובן אין בעייה וזה "כמו חמאה"), אין שום בעייה. אני עשיתי עם מברגה נטענת "רגילה" של WORX בלי מצב קדיחה או מצב רטט עשרות חורים לדיבלים בשביל מסילה עבור כבל רשת למצלמות מתחת לבניין ועבור קיבוע המצלמות עצמן, שם אין שקע חשמל זמין. לא הייתה בעייה מיוחדת.
כן צריך להשקיע עשרות בודדות של שקלים ולרכוש מקדח טוב ואיכותי לקיר שמתאים לשקע במברגה (בצורת משושה).
ברור שאם יש שקע חשמל זמין בסביבה אז עדיף עם מקדחה רגילה, ייקח כמובן פחות זמן...
כל עוד לא מדובר בקיר בטון של ממ"ד אלא קיר רגיל של בלוקים (אם זה גבס אז כמובן אין בעייה וזה "כמו חמאה"), אין שום בעייה. אני עשיתי עם מברגה נטענת "רגילה" של WORX בלי מצב קדיחה או מצב רטט עשרות חורים לדיבלים בשביל מסילה עבור כבל רשת למצלמות מתחת לבניין ועבור קיבוע המצלמות עצמן, שם אין שקע חשמל זמין. לא הייתה בעייה מיוחדת.
כן צריך להשקיע עשרות בודדות של שקלים ולרכוש מקדח טוב ואיכותי לקיר שמתאים לשקע במברגה (בצורת משושה).
ברור שאם יש שקע חשמל זמין בסביבה אז עדיף עם מקדחה רגילה, ייקח כמובן פחות זמן...
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·זאת ממש לא הגזמה. יש בלוקים שונים מחומרים שונים. אולי אתה קודח בבלוק איטונג או איזה חמור רח אחר או תמיד פוגע בחלק הדק של הבלוק ויש לך מזל. אבל תנסה בטון, לא רק של ממד, תנסה בלוק רציני בדיוק בחלק הקשה שלו. ממש לא משימה פשוטה למברגע. ומה עם אבן ושאר החומרים הקשים?pixies כתב:לדעתי אתם סתם חופרים עם העניין הזה. חוזר שוב על מה שכתבתי, מנסיון:
ברור שאם יש שקע חשמל זמין בסביבה אז עדיף עם מקדחה רגילה, ייקח כמובן פחות זמן......
למה מראש לא לקנות מוצר שיתן פתרון לכל הבעיות שלנו? מברגע טובה עם פעולת פטישון או פשוט פטישון חוטי יחזירו את הכסף אחרי התקנה אחת של מסך, סתם לדוגמה. ומוצר איכותי יחזיק שנים על גבי שנים וגם יעודדו שימוש בוא. זאת דעתי.