התקינו לי ממש היום.
מעוניין לרכוש סטרימר ולהתקין עליו את האפליקציה בחדר אחר.
יש היום משהו שיודע לסחוב 4k hdr?
האם יש סטרימר מומלץ עבור partnertv?
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- photo1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
האפליקתציה רעה... לא תהנה לצערי. בחנות רק האפליקציה של טאבלטים עובדת בקופסאות האנדרואיד השונות. ולא על כל קופסא. וזה דורש עכבר. אצלי זה עובד ללא יותר מדי קריסות על ה kii pro .
אתמול בערב ראיתי את חדשות הספורט ברציפות.
אפשר להוריד APK מהאינטרנט אבל זה גרוע יותר.
אתמול בערב ראיתי את חדשות הספורט ברציפות.
אפשר להוריד APK מהאינטרנט אבל זה גרוע יותר.
ל...
חיים
חיים
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
אם וכאשר Partner יואילו בטובם לשחרר אפליקציה תואמת למכשירי Android TV אז כל מכשיר אנדרואיד טיוי אמור להיות טוב.
(xiaomi mi box, nvidia shield, וכו').
עד אז, אין פיתרון טוב, מה שאתה רואה פה בפורומים זה apk של האפליקציה לטאבלטים שמתקינים אותה על סטרימרים, וזה פתרון צולע בלשון המעטה.
כנראה שהם עושים את זה משיקולים כלכליים כדי שתשכור מהם עוד ממירים ולא תתקין בחינם את האפליקציה על מכשירים תומכים,
כי הממיר שלהם הוא אנדרואיד TV אז אני משער שהאפליקציה כבר מוכנה וגמורה וכדי לפרסם אותה אין צורך להשקיע יותר מידי משאבים,
כנראה שאין להם מוטיבציה כלכלית לפרסם אותה. (שוב, דעתי בלבד)
(xiaomi mi box, nvidia shield, וכו').
עד אז, אין פיתרון טוב, מה שאתה רואה פה בפורומים זה apk של האפליקציה לטאבלטים שמתקינים אותה על סטרימרים, וזה פתרון צולע בלשון המעטה.
כנראה שהם עושים את זה משיקולים כלכליים כדי שתשכור מהם עוד ממירים ולא תתקין בחינם את האפליקציה על מכשירים תומכים,
כי הממיר שלהם הוא אנדרואיד TV אז אני משער שהאפליקציה כבר מוכנה וגמורה וכדי לפרסם אותה אין צורך להשקיע יותר מידי משאבים,
כנראה שאין להם מוטיבציה כלכלית לפרסם אותה. (שוב, דעתי בלבד)
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

לא אמורה להיות בעיה לחלץ את האפליקציה שלהם מהממיר ולהתקין אותו על סטרימר אחר אבל, לא?
- liorp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2352
בתיאוריה לא אמורה להיות בעיה, בפועל לא שמעתי על מישהו שעשה את זה. ייתכן שהם חוסמים ממירים שהם לא שלהם ואז זו תהיה בעיה.
התוכן היחיד שם ב-4K הוא רק של נטפליקס, לא?
התוכן היחיד שם ב-4K הוא רק של נטפליקס, לא?
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

אמת. שזו סיבה בפני עצמה לרכוש סטרימר ייעודי שידע לסחוב היטב.