שרשור תגובות: שירותי הטלויזיה אשר זמינים בישראל - השוואה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- MichaelKorenberg
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
מניח שהעמודה הרביעית מתייחסת לpartner tv?
רשום בעמודות פעמיים סלקום במקום פרטנר
- AvielGhermezian
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 261
- שם מלא: Aviel Ghermezian
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
מה עם שאר השירותים, נניח HULU מתי צפוי להיות לפחות תרגום לעברית אם לא תוכן מדובב או ממשק בעברית?
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
תןדה על הצגה תמציתית ומדוייקת של הפרמטרים החשובים
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
המאמר תוקן בכדי לכלול את כל הספקיות בארץ (היתה בעיית גלילה).
המחיר של הוט מתייחס לשירותי הטלויזיה כאשר מדובר במספר ממירים מוגדל ומספר חבילות גדול (ספורט וכו'). יש אנשים שמשלמים גם יותר.
המחיר של הוט מתייחס לשירותי הטלויזיה כאשר מדובר במספר ממירים מוגדל ומספר חבילות גדול (ספורט וכו'). יש אנשים שמשלמים גם יותר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עפר, בהוט יש את ה-Hot Play עבור אייפון, אייפד ואנדרואיד (VOD בלבד, ללא ערוצים).
כדאי לתקן מ"לא" ל-"VOD בלבד".
כדאי לתקן מ"לא" ל-"VOD בלבד".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·oferlaor כתב:המאמר תוקן בכדי לכלול את כל הספקיות בארץ (היתה בעיית גלילה).
המחיר של הוט מתייחס לשירותי הטלויזיה כאשר מדובר במספר ממירים מוגדל ומספר חבילות גדול (ספורט וכו'). יש אנשים שמשלמים גם יותר....
בכל מקום יש ויש, אבל קח מהפרסום הרשמי ולא מכל מני מבצעים חשאיים, כולל ספורט, ממירים, אינטרנט וטלפון:
http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPr ... 0wodz6gNXg
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
עופר מה הסיבה שכתבת שמגוון התכנים בנטפליקס בעברית מצומצם? (מדובר על תרגום בעברית כן?)
בתור מנוי להוט ונטפליקס אני ממש לא מרגיש שתכני נטפליקס בעברית מצומצמים. אולי הם היו לפני שנה אבל היום יש ספרייה עשירה של סדרות מתורגמות ואם יש בטבלה 3 רמות של השוואה:
מצומצם/רחב/רחב מאוד
אז אני מאמין שנטפליקס כבר נמצאת באמצעית.
אלא אם כן יש ברשותך מספרים מדויקים ורלוונטים שסותרים זאת.
בתור מנוי להוט ונטפליקס אני ממש לא מרגיש שתכני נטפליקס בעברית מצומצמים. אולי הם היו לפני שנה אבל היום יש ספרייה עשירה של סדרות מתורגמות ואם יש בטבלה 3 רמות של השוואה:
מצומצם/רחב/רחב מאוד
אלא אם כן יש ברשותך מספרים מדויקים ורלוונטים שסותרים זאת.
מדובר בתוכן בעברית - לא מתוגםtomer953 כתב:עופר מה הסיבה שכתבת שמגוון התכנים בנטפליקס בעברית מצומצם? (מדובר על תרגום בעברית כן?)
מצומצם/רחב/רחב מאוד
אלא אם כן יש ברשותך מספרים מדויקים ורלוונטים שסותרים זאת....
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
אני חושב שבעמודה חיבורים במקביל יש לשים כוכבית (*) בטור של נטפליקס. הסיבה היא שבניגוד לספקים האחרים שמגבילים אותך בהתקנה של עד חמישה מכשירים (כולל צפיה בהם), בנטפליקס אין מגבלה להתקנה. תאורטית ניתן להתקין חשבון נטפליקס אחד על עשרות מכשירים שונים, ההגבלה היא אך ורק על הצפיה בו זמנית ממספר מכשירים שונים. כלומר, ניתן בחשבון נטפליקס יחיד להתקין אותו על גבי 5 או יותר מכשירים בלי בעיות.
·אני מבין אותך, אבל בכל זאת תסכים איתי שהרוב כן רוצה לראות ספורט, יותר או פחות. מוזר לי שחברה כמו יס מוציאה שרותי טלוויזיה מוזלים ללא ערוצי ספורט כשלרוב המתחרות יש. הבנתי שיש סכסוך משפטי כלשהו בין יס וחברת ערוצי ספורט 5. ניראה מה יהיהRekcuf כתב:·......
לא כולם מתעניינים בספורט. אני מעולם לא הסתכלתי באף ערוץ ספורט מלבד בגלל טעות בזפזופ. החבילה של סטינג נראית לי הכי אטרקטיבית....