מהירות גלישה של כרטיס רשת LAN מובנה בתוך הטלוויזיה סמארט של סמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ריימונד1930 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
שם מלא: daniel cohen
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #1 

שלום חברי הפורום
רציתי לברר האם יש למישהוא מידע לגבי כרטיס רשת LAN מובנה בתוך הטלוויזיה SMART של סמסונג SUHD, לאיזה מהירות גלישה הוא מגיע ? 50 מגה ? 100 מגה או 1000 מגה ?
האם יש טלוויזיות עם כרטיסי רשת LAN מהירים יותר מסמסונג ? מה לגבי SONY ?
אשמח מאוד אם יש לחברי הפורום תשובה בנושא.

ברצוני לחדד ולהסביר את שאלתי.
כאשר אני עושה בדיקת מהירות גלישה דרך האפליקציות של הסמרט, לא נותן את מהירות הגלישה, אלא רק כותב הודעה שמהירות הגלישה טובה מספיק לצפות באינטרנט. ( אני מתקוון למערכת הפעלה של סמסונג - TIZEN ) לא יודע אם בטלוויזיות, עם מערכת הפעלה שונה נותן תוצאת מהירות במספרים !
אני מחובר בכבל לכניסה כרטיס LAN המותקן בתוך הטלוויזיה. מהירות חבילת הגלישה שלי מהוט היא 200 מגה.

מאחר שאני רוצה לרכוש טלוויזיה אחרת, לאור הבעיות ותקלות שיש לי עם הטלוויזיה של סמסונג, חשוב לי מאוד מידע זה, אם חברי הפורום יודעים. תודה מראש.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20182
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

כל הטלוויזיות שיצא לי לראות עד כה מגיעות עם כרטיס רשת 100 מגה.
אני חושב שיש כמה דגמים בודדים (ממש high-end וממש יקרים) שבהם יש כרטיס 1 גיגה.
למען האמת אני לא רואה בעיה עם 100 מגה. זה מספיק מעל ומעבר לכל תוכן שאותו אתה יכול להזרים היום מספקי שירות כמו נטפליקס ואמזון. זה אפילו מספיק להרבה מהתכנים שניתן "להשיג" היום גם בדרכים חלופיות.

אתה יכול להכנס לאפליקציה של נטפליקס, יש שם בהגדרות אפשרות לבדוק מהירות.
שים לב שהתוצאה היא הקצב שאתה מקבל מהשרתים של נטפליקס, היא לא בהכרח תשקף את רוחב הפס המלא שהכרטיס רשת מסוגל להעביר.

ריימונד1930 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
שם מלא: daniel cohen
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #3 

@TheCoolest
תודה על המידע.
בכל זאת הייתי רוצה להבין עניין חשוב בנושא מהירות הגלישה דרך מכשיר הטלוויזיה. בעתיד, בעוד 2 שנים בערך כאשר ניתן יהיה לקבל מהירות גלישה של יותר מ- 200 מגה נגיד 500 או 1000 מגה ( בכבלים אופטיים ), ומאחר שמדברי על כך שלא יהיה צורך בממיר לווין או הוט לצפות בסרטים, אלא ישירות דרך האינטרנט בסרטים באיכות 4K.
ברור שמהירות הגלישה תהיה חשובה לצורך העברה מהירה של תוכן ששוקל 20 גיגה או יותר, מבלי לעשות BUFFRING.
האם איכות התמונה דרך מחשב או סטרימר שיכול להזרים תוכן 4K דרך יציא HDMI, היא אותה איכות כאשר הטלוויזיה עצמה מחוברת ישירות לאינטרנט ??
אשמח לקבל חוות דעת שלך בנושא זה.
·

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20182
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

כבר היום אתה יכול להזרים 4K ישירות משירותי ההזרמה אל המסך, כולל HDR.
תכנים כאלה דורשים כ-25 מגה (ובפועל הם בעלי קצב נתונים של 15מגהביט). אני לא רואה שינויים גדולים באופק עבור מסכי 4K. אתה לא הולך להזרים סרטים בגודל 20 ג'יגה דרך האינטרנט, לפחות לא ממקורות חוקיים.
דיסקים של UHD בלוריי עובדים עם קצבים של עד 128 מגהביט מקסימום (פיקים), ולכן רוב הסיכויים שגם עם כרטיס של 100 מגה ניתן יהיה להזרים דיסק UHD, לפחות בתאוריה.
דוגמה אישית: אחרי קצת התעסקות הצלחתי להזרים אל הסטרימר שלי, שיש בו כרטיס 100מגה, סרט של 70 ג'יגה ללא שום בעיה.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #5 

אני עם סוני מזרים דרך ראוטר של אסוס 1200AC ומהירות גלישה של 200
מקבל על המכשיר ~ 190 אלחוטית
לא בדקתי קווית, גם אין צורך.
אבל קצב ההזרמה של תדר ה 5G פשוט מעולה.