מס' שאלות בקשר לבלון גז

הפורום בתחום גרילים (פחים, גז וכו'), כל מה שקשור לבישול "על האש".
שלח תגובה
marielc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי שלום,

קניתי מנגל לאחרונה ואני מעוניין לקנות בלון וגז ויש לי מס' שאלות :
1)האם ניתן לקנות את בלון הגז מכל חברת גז ללא קשר לחברה שמספקת לנו גז לבית ?
2) יש צורך להזמין טכנאי גז והוא אמור לחבר את בלון הגז למנגל ? אם אני משתמש בבלון גז לא של החברה שממנה מגיע הטכנאי זה תקין מבחינת חברת הגז ?
3)בגלל שאני גר בבניין עם קומות והמנגל נמצא במרפסת שמש הבנתי שמותר להחזיק בלון גז של 5 ק"ג. חיפשתי בלון גז וראיתי מס' אופציות :
1)לקנות ישירות מחברות הגז במחירים שנעים בין 400-500 ש"ח. מומלץ לקנות 2 מאחר ואי אפשר לדעת מתי בדיוק הבלון יתרוקן. 2)מצאתי בחברת GASCO בלון גז מלא 5ק"ג במחיר של 300 שח ושניים ב 550 (מלאים). המחיר די משתלם, רציתי לדעת אם זה משהו מוכר או שעדיף לא לקחת סיכון. בגדול זה בן אדם פרטי שהוא טכנאי גז שמוכר בלוני גז ויש לו עסק..
3)לקנות בלון גז 5 ק"ג ביד שנייה שהוא ריק ולמלא דרך אחת מחברות הגז.

rafib65
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 463
שם מלא: רפי ב
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול לקנות איזה בלון גז שאתה רוצה, אין שום קשר לחב' הגז שלך ולא צריך טכנאי בהנחה שקנית גם וסת מתאים עם המנגל. לכל הבלונים הברגה סטנדרטית.
שים לב, שבד"כ החברות לא מוכנות להחליף בלוני גז שאינם לא שלהם, כך שאתה כבול לחב' שממנה קנית את הבלון.
אין שום בעייה לקנות בלון יד שניה, רק שוב, שים לב לחב' הגז. בבלונים של אמגזית לדוגמא, השם מוטבע בתחתית הבלון.

marielc פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

נניח והחלטתי לקנות בלון גז מיד 2 של אמגזית, פשוט מביא אותו לסניף אחד שלהם ואני אמור לקבל בלון גז אחר מלא (בתשלום כמובן) ? כלומר אם אני קונה בלון גז עם בעיה, אני אמור לקבל בסניף שלהם אחד תקין ?

והאם לכל בלון גז ניתן לקנות ווסת ?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #4 

בד"כ נותנים לך בלון מלא במצב דומה לבלון שהבאת. הבאת בלון שנראה חדש - תקבל בלון שנראה חדש. הבאת בלון ג'יפה - תקבל ג'יפה.

לכל בלון אפשר להתקין ווסת.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

roei83
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

שלום, יש לי שאלה בנושא הזה. בשביל מה צריך להתקין ווסת?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9006
נתן תודות: 1567 פעמים
קיבל תודות: 1347 פעמים

שליחה #6 

אם תרצה אני מוכר בלון גז ריק כולל ווסת. צור קשר אם רלוונטי.
ווסת (מוצר חובה) נדרש לצורך ויסות הלחץ שיגיע למנגל שיהיה בול מה שצריך. לא מעט מדיי ולא גבוה מדיי...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

roei83
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

איך מחברים את הווסת? הוא על הבלון גז וממנו צינור לגריל או שהווסת מחובר על הגריל וממנו צינור לבלון גז?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9006
נתן תודות: 1567 פעמים
קיבל תודות: 1347 פעמים

שליחה #8 

מחובר לבלון.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

roei83
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

מותר למקם אותו במדף התחתון של הגריל? או שזה לא בטיחותי?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #10 

לאחסון - בהחלט. בזמן השימוש אני חושב שאתה אמור להוציא אותו משם... אני לא מוציא אצלי...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

שלח תגובה

חזור אל “גריל וצליה”